Har ju glömt att berätta...

...att min vän Stina har blivit mamma till en Albin :) En mycket söt gosse som man bara vill gosa massor med! Han kom på besök för ett tag sen och syns här på bilden tillsammans med världens bästaste Sofia (alltså inte Albins mamma).

Sportlovstjejen Alva är på besök!

Mellan fredag och idag (onsdag) så har jag haft världens coolaste 11-åring på besök. Hon har sportlov denna veckan så vi har hittat på massa skoj. I lördags shoppade vi med Carro och så har vi sett på massa filmer om kvällarna. Idag är det tyvärr dags för Alva att åka hem igen till Halmstad, trist! Men jag skall ändå jobba i helgen och på släktkalas osv.

Nu vet ni att jag lever och vad jag har hittat på sen senast! :)

it's tea time, darling!

Fick underbart tea och grymt goda kakor i lördags av bror och svägerska

Eftersom det inte blev något möte idag med basgruppen angående vårt projektarbete vi skall göra i skolan så har jag bara tagit det lugnt. Sov ut och haft det allmänt mysigt med hundarna. Har grejat med bloggdesign (inte till mig) och tagit en lång och varm dusch.

Ingen har väl missat att det är alla hjärtans-dag idag? Känns som det kan kvitta i år, eller överhuvudtaget. Lär ju säga annat när man väl är sådär snuttegullgullkär, så tänker inte berätta vad jag egentligen tycker om 14 februari :P

Elmer 3 år idag!

Idag fyller detta galna djur 3 år! ♥ Sötaste knäppa hund.

It's friday!

Freeeedag, hur skönt?! Har pluggat rätt intensivt de två sista dagarna med en hemtenta. Är väl klar nu :) Skall kika igenom det en sista gång, det skall ändå inte skickas in först på Söndag kl 23:59 men idag skall jag handla för morgondagens släktkalas. Har inte firat min födelsedag än nämligen. Behöver dessutom städa också, samt tvätta. Det ordnar sig alltid! :) Mest skönt med helg, mest.

Jag har insett att filosofi nog är min grej, detta ämnet vi har nu i skolan är redigt kul, vetenskap och filosofi. Beror nog på att jag är flummig och får skumma tankar ibland, haha! :D

Vad har ni för planer, my friends?

Den där lilla röda...

...han vet minsann hur man myser!

Kom på två andra detaljer som jag gillar, det är två små detaljer som väger 2 kg stycket. Tänk att de allra minsta detaljer i livet är det största man har? Ni kanske fattar vad jag menar utan att ens behöva nämna vad.

me likey

Jag gillar detaljer, gärna små detaljer som gör helheten. Som på denna To Go-pappmugg från Espresso House, så söta små meddelanden på sidan. KÄRLEK TO GO - indeed! Svea-kläder har meddelanden på sina storlekslappar, så himla roligt. Jag är kär, står det i någon tröja jag har. Hade jag designat produkter, kläder etc. så hade jag haft massa sådant, små hemliga meddelanden osv. Kul kul!

Här är en annan kul grej som jag fick från kusin som hon köpt till mig från Starbucks (Tack Jenny!), en termosmugg som jag kan designa själv. Kan byta ut pappret på insidan liksom, tänkte jag skulle göra en i samma stil som det är nu på det som sitter i, med massa Starbucksbilder. Denna termosmugg känns a lot better än vad de två andra jag har från Starbucks. Måste bara köpa färgpatroner till min skrivare, helt slut :P

Idag har jag...

...pussat på två söta valpflickor

& fått med mig något kärt hem. Vad det är kanske ni får se imorgon, dåligt ljus nu.

Dessutom blev det en mor- och dotterdag då min mamma följde med ner till Halmstad för att hälsa på Maria & co. Underbart!

Gräddtjuvarna

Seriöst? Hur söta odjur har jag inte?! Jag vet i alla fall att jag är otroligt svag för båda dessa grabbar, kan inte tänka mig ett liv utan dem. Inte ens de dagar då man undrar om man fått dessa för sina synders skull. Världens bästa hundar ♥ Kan knappt fatta att Linus fyller 5 år i sommar och Elmer 3 år nu om några dagar, tyckte att Elmer nyss kom hem och med sina 950 gram tog över hemmet och oss med storm. Linus då, det känns som igår som han halkade runt på köksgolvet hos uppfödaren som 3-veckorsvalp. Det måste betyda att jag blivit äldre med? Hmm... let's not talk about it.

Göteborg ♥

För även om jag lämnar dig nu, för andra gator och torg, är du aldrig långt bort ifrån mig, Mitt Göteborg.

Matplatsnytt

Innan måndagens IKEA-besök så såg min lilla matplats ut såhär, rörigt, stökigt, jobbigt. Orkade aldrig riktigt hålla ordning i expedithyllan. Gjorde ett gott försök med lådorna längst ner men nja, pallade inte. Expedithyllan var en adoptionsmöbel som jag inte tänkte behålla utan var så länge tills jag visste vad jag ville ha.

På IKEA fick jag med mig lite hyllor/skåp från Bestå-serien, hyllan vettifasen vad den hette. Luckorna och hyllan över är i högblankt för att matcha med min tv-bänk. Blir mycket fint! Dock skall micron bort, stolarna skall målas vita och få nya dynor. Lampan skall sänkas med, vet inte riktigt vad jag och pappa tänkte när vi hängde upp den :P vill även få till lite mer myskänsla, har mest ställt dit sakerna tillsvidare. Funderar på om man skall ha en mindre hylla överst, vad tror ni om det?

Saker att störa sig på

Här är en liten lista på saker som jag stör mig på i bloggar:
  • Endast skriver med centrerad text (svinjobbigt att läsa!!)
  • Särskrivningar, felstavningar (inte för att jag alltid stavar rätt, men en del borde verkligen använda rättstavningsprogram), endast löpande text (inga stycken)
  • Bara text - inga bilder
  • Ingen bild på sig själv, alltid kul att få ansikte på den som skriver (de "personliga" bloggar utan bild på sig själv besöker jag aldrig igen)
  • Massa reklam (slöar ner sidan, ser stökigt ut, jobbigt att fokusera på text)
  • Skriver samma sak om och om igen
  • Säger A men inte B (what's the point, få mer kommentarer från nyfikna läsare?!)
  • Publicerar endast bilder som inte är ens egna (från t.ex. we♥it, flickr, red.anm.)
  • Fjäsk, oändligt med fjäsk (finns det något värre än fjäsk?)
Min lista kan bli längre, men eftersom jag skrev i den inledande texten ...en liten lista så får jag väl sluta nu.

win win


Dåligt på uppdateringsfronten igen, men jag har inte riktigt orkat. Däremot har jag lite good news att berätta, två bra nyheter. Den första är jag klarade mattetentan!! Kan knappt fatta det själv, det är helt otroligt! Jag som knappt tog mig igenom matte A på gymnasiet. Är extremt lättad och en gnutta stolt över mig själv. Andra nyheten är jag kom in på uppfödarkursen! Alltså, hunduppfödning. Den drar igång på måndag och jag skall traggla igenom den med min vän Lizette, som också kom med. Sjukt roligt! Så på fredag åker jag ner till Halmstad för att hälsa på Maria och låna hennes böcker till utbildningen, givetvis blir det pussa på valpar, hundar och dricka kaffe ;) Lär bli ett och annat ord utbytt angående avel osv.

Det går bra nu!

Måste bara berätta att jag inatt drömde att min pappa var plastikkirurg, helt sjukt. Så då skulle jag spruta in lite restylan i läpparna, de kostade för mig bara 80.-/sprutan och jag fick fina fylliga läppar. Trist att vakna med små pluttläppar när man hade så fina i drömmen. Pappa, du får sadla om, lämna ditt jobb och bli plastikkirurg!