I min lilla bubbla!

Flyttpacka? Tss! 
 
Hej från min lilla flyttbubbla! 
Det börjar närma sig flytt nu, inte ens två veckor kvar och det är en del att packa, fick ihop fyra lådor idag och har kört iväg en del till mina föräldrar. Skönt att kunna lämpa av lite saker, underlättar flyttstädning om lägenheten är tom. Nu börjar det kännas ännu mer på riktigt att jag skall flytta, vemodigt men väldigt spännande. Det kommer att bli kanon! 
 
På tisdag åker jag, Molly och Jessica till Brastad (nära Lysekil) för att ha lite myspys i Jessicas sommarstuga. Det ser jag fram emot, skall bli väldigt skönt att komma bort för ett par dagar, ladda om för att ta nya tag. Känns som att allt kretsar runt flytten nu och jag ber om ursäkt ifall det blir mycket skriveri om det. 
 
Är ledsen för att det bara blir instagrambilder på bloggen, har inte installerat fotoprogram osv än på nya datorn. Det kommer så småningom när allt har lugnat sig. 

Till nya lägenheten vill jag ha...

 
Är det något som H&M har lyckats med så är det deras HOME-avdelning, hade kunnat shoppa upp hela lönen på inredning. Mitt i prick på hur jag skulle beskriva in stil, det lite råa med det söta, modernt tillsammans med gammalt. Jag gillar det jättemycket! Men (det finns alltid ett men) jag vill inte beställa redan nu innan jag har flyttat till nya lägenheten, måste köpa hyllor osv så får lugna mig lite, beställde kuddfodralen åtminstone eftersom jag har två 50x50-kuddar som behöver fodral. Har spanat in duschdraperier också men är osäker än så det tar jag sen när jag väl flyttat in, är nog viktigt att bo in sig lite också. Jag blev f.ö dödskär i örngotten så de kanske jag beställer snart, sjukt söta! 

Hallå sommaren?

Min nya favorit t-shirt från Twist & Tango. Sjalen är från T&T också.

Alltså vad är det här? Är det meningen att min allra första ledig sommar på 10 år skall bestå av kalla höstvindar? Jag som hade köpt sololja och allt, jag hade tänkt att steka mellan flyttlådorna. Flyttlådor ja, hur går det med att packa ned hela mitt hem i papplådor? Det går sakta men säkert framåt skulle jag vilja säga. Förra veckan var jag blom, hamster- och kattvakt i Haga, veckan avslutade jag med ett besök till Halmstad för att kolla på valpar och hälsa på fina vänner. Fick med mig Fröken Eternel som stannade tors-sönd. Sen har jag väl packat två lådor fast om man ser det såhär så är det värsta redan gjort och det var att rensa garderoberna. Sjutton så mycket kläder jag har som inte används, har kastat allt eller gett bort. 
 
Det är 17 dagar kvar tills det bär av till Majorna med mitt hem. Det skall bli väldigt roligt, stressigt men roligt! Flyttar 4 augusti och den 7 augusti kommer denna fina fröken och hälsar på, den 9 augusti kör vi nämligen all in på way out west. Som vi har väntat och längtat! 
 
Nej hörrni, nu skall jag gå ut med lilla hunden Linus och sen fortsätta packa. 

Tar en paus från flyttstök...

...för att passa denna goding.


En cava-fiesta med mat från västkusten.

Hinner inte skriva så mycket, skall strax åka till jobbet. Sista dagen innan semestern och vi har väldigt lite barn så idag åker vi på utflykt! Men jag ville bara visa den fantastiska menyn som Molly bjöd på i lördags.
 
Förrätt
 
Huvudrätt
 
Efterrätt
 
Och så här såg jag ut.

Flytten närmar sig!

Kaffemuggen och jag igen.
 
Det känns inte som att jag har tid att skriva här så mycket, men snart är det semester så får hoppas att det blir bättre då. Mina arbetsdagar blir så himla långa eftersom det tar lång tid att köra till och från jobbet, känns som att jag aldrig är hemma. Fast snart blir det bättre eftersom jag flyttar närmare jobbet, 4/8 går flyttlaset från lilla byn till härliga Majorna i Göteborg. Var och kikade på lägenheten idag igen samt för att planera flytt osv med paret som skall ha min lägenhet. Jag hade egentligen velat flytta nu under semestern men vi fick inte ihop det så får njuta av min lägenhet i en månad till. Usch som jag kommer att sakna den!