Quick update!

Dagarna bara går, hänger knappt med och nu är snart augusti slut. Snart en månad sen som R åkte hem ju, hur galet är inte det?! Jag håller mina tummar stenhårt så jag kan åka ner till honom så fort det bara går, håll ni tummarna också! Annars går allt bra, denna veckan har jag kört 4 spinningpass, är helt slut i benen och rumpan. Jobbet går bra också, skolar in sista barnet som skall in i gruppen. Roligt! 
 
Igår var det kräftskiva hos mina föräldrar. Väldigt trevligt och det är ju så himla gott med kräftor! Till efterrätt var det varm "fruktsallad" med vit choklad på, det kan jag verkligen rekommendera. 
 
Denna veckan har det vart fint väder och ännu bättre skall det tydligen bli veckan som kommer, det tackar jag så hemskt mycket för! 
 
Kräftskiveoutfit, grötfrukost, Duchess i min nya väska och min fina säng <3
Glöm inte att följa mig på Insta! @mikaelamiller87

Solen?

Första arbetsveckan, check! I måndags var det inga problem att komma upp och åka till jobbet, däremot så har resten av veckan vart väldigt seg. Fast skönt att det är gjort nu, nu är vardagen i rullning igen och på något vis så känns det rätt skönt att komma in i rutinerna igen. Har vart på gymmet tre gånger denna veckan, skall dit imorgon innan frukost också. Just nu vill jag bara veta när jag kommer att åka till Sydafrika, är så otålig och vill veta NU när det kan bli av. 
 
Måste ta tag i hemmet nu, skulle egentligen vart ute och gått nu men det vill aldrig sluta regna. Får bädda rent och plocka lite, sen får det nog bli en liten film. Jag saknar solen, vart är du?
 
Min lilla söta Elmer <3 

lalalala life is wonderful!

Slut på semestern och back to work! Det känns både bra och dåligt, skönt med rutiner men otroligt tråkigt att R har åkt hem igen. Förhoppningsvis ses vi snart igen, förut har det gått 5-6 månader mellan gångerna. Det känns som att det blir en höst med mycket att se fram emot :)