Myror på väggen

 
Idag tog jag och min vän Molly min bil för att åka ut på liten utflykt, första stoppet blev hemma hos hennes föräldrar i Uddevalla, där fick vi lunch och fika. Efter det begav vi oss till Smögen för att kika lite, jag har faktiskt aldrig varit där förut (sällan jag turistar "hemma"), mycket mysigt men förstår inte hur folk vågar vara aspackade på de smala bryggorna där?! Haha! Vi hittade i alla fall till ett stort hus som hade loppis, där fann jag skoltavlan på bilden för 150:-, förbannat nöjd och den passar snyggt över soffan där det just nu är väldigt tomt. Så nu har jag två skoltavlor, myror och äppleblommor. 
 
Har fortfarande inte plockat fram min systemkamera så ni får nöja er med Instagrambilden, men snart så kommer kameran fram igen. LOVAR! 

Gymgrym

I måndags köpte jag äntligen gymkort här i stan, tar ca 5 minuter med spårvagnen hemifrån mig. Har sen dess kört tre pass och det känns otroligt skönt att ha kommit igång. Nu gäller det bara att köra på och hålla motivationen. Nu satan får inget stoppa mig, inte ens när det känns tungt att gå dit som det gjorde idag. Heja mig!

Tidigt...

 
Idag ringde klockan väldigt tidigt, lite för tidigt faktiskt eftersom jag ställde klockan helt knasigt. Har inte ännu riktigt ställt in mig på att det faktiskt bara tar 10 minuter till jobbet nu istället för en timma. Så kan det gå! Då har jag åtminstone hunnit att vakna och kaffet är snart slut osv. 
 
Föresten så är det rätt tråkigt med en ny dator, har inte installerat roliga typsnitt m.m än. Urk! 
 
Nåväl... godmorgon på er alla! 

Hej från Majorna!

Nu har jag flyttat och kommit ordning i nya lägenheten och det känns verkligen helt fantastiskt bra! Det trodde jag inte riktigt innan eftersom jag flyttade från stort till litet, men har installerat mig fint och gillar området. Lägenheten är väldigt mysig och det är ändå ganska charmigt med golv som knarrar, kanske är smekmånad bara? Haha! 
Semestern är dessutom slut och Way Out West är avverkat för i år, nu är det bara att vänta och längta till nästa år. Jädrar så skoj jag har haft det och det var mysigt att ha Karolin här för några dagar, snart tänker jag åka till Uppsala och hälsa på henne. 
 
Sitter f.ö här och klurar på om det är dags att byta bloggdesign och börja om lite, bloggen är blivit väldigt lidande under semester och flytt. Sorrylorry!