Älskade hatade våren.

Kopierar min status från Facebook. Orkar liksom inte tänka mer.

"Det är f*n synd om mig och alla andra pollenallergiker. Gå runt och vara trött hela våren (och sommaren!). Hjärnan är mos och kroppen hänger inte med. Orkar knappt kliva upp på morgonen. Medicinen gör att man kan andas men får en att bli ännu tröttare. Satan!"

Hur gör ni andra pollenallergiker om våren? Hur fungerar det för er?

Min påsk genom iFånen

Jag har solat, druckit rosé, passat Lovisa (som en dag hjälpte mig att passa Wilmer), ätit påsklunch, haft kliande ögon av pollen, gosat med vovvarna. Ja typ så. Har grillat en massor också :) Har inte suttit vid datorn överhuvudtaget så därför har det varit lite tyst här, har förlorat två prenumeranter :P Haha! Så tråkig är jag. Undrar hur många jag tappat på twitter då? Hmm.. aja, inget att gråta över :)

Idag hade jag dugga (tenta) i skolan, kändes luddigt men hoppas ändå att det räcker för ett godkänt. Orka göra om. Sen lunchade jag på stan, köpte mascara och sminkborttagning, åkte hem, la mig på balkongen och somnade. Nu skall jag peta i mig lite käk och sen duscha för senare ikväll skall jag till Jenny och få fräscha naglar. Äntligen!

Jag har bara en sak att säga, livet är underbart!

Hattifnatten

Here it is, the solhatt från H&M. Tunikan skänkte jag bor till min mor, den var alldeles för stor och hade säkert bara hängt i garderoben. Synd på så fint plagg liksom. Hoppas, hoppas, hoppas att den kommer in igen. Kan ju säkert finnas andra som beställer fel storlek eller så och skickar tillbaka :)

Jag är så sjukt ohet just nu. Ömsar skinn och har fått en finne på hakan. Bah! Tar och gräver ner mig i soffan igen under min rosa gosefilt och ser på Tangled och låtsas att finnen inte finns.

Ha en fortsatt trevlig kväll peeps!

make it work!

På tisdag har jag dugga i skola (en slags tenta antar jag?), vi skall lära oss 40 ord. Till duggan väljer de ut 5 ord av dessa 5 ord skall vi skriva och förklara 4 stycken. Onödigt. Tänk på att jag går på ett institut som INTE förespråkar drillning och ytinlärning. Vad är inte detta moment då? Ja, ja... bara att göra det. Vet att de flesta orden inte kommer att följa mig resten av livet.

Nu är det fasiken påsk. Jag som tyckte det nyss var påsk, fast 2010 då. Vad har hänt sen dess liksom? Imorgon skall jag måla ägg med plastdottern Lovisa och hennes kompis. Såklart snacka skit med Jessica också ;) Skall bli skönt att hitta på något kul :) Annars har jag inget bestämt tror jag, middag hos mormor och middag hos Carro och Carlos. Får se vad PMS-trollet pallar.

Beställde Hunter-stövlar igår. Kändes ju nödvändigt, not. Eller jo, det var nödvändigt eftersom mina från Paul Frank är kassa och läcker in ( beror på de två brutalt stora hålen). Sen så var det bra pris på de från Hunter, annars hade jag aldrig beställt dem. 699.- svenska riksdaler istället för typ 1200.-, som hittat! Typ.

Tunikan från H&M (den som jag bloggat om några inlägg nedanför) beställde jag givetvis i fel storlek. Nu är den slutsåld så vet inte om jag skall behålla och sy in lite, det är alldeles för mycket tyg i ryggen. Hatten sitter perfa och jag tror att den kommer användas flitigt i vår och sommar. Klänningen kommer ju som sagt inte än men jag hoppas att den passar, ser skön ut.

Nä, hörrni. Nu har jag suttit här och glott i flera timmar. Skall in i duschen och sen käka lunch, eller middag, beror på hur man ser det.

Ciao!

God(?)morgon

När skall jag lära mig att jag inte skall dricka kaffe sent om kvällarna? Varje måndag är det samma visa eftersom jag är på kvällskurs då. Ett hemskt dilemma, för dricker jag inte kaffe så orkar jag inte vara där, dricker jag kaffe så ligger jag vaken resten av natten. Som inatt. Jag vrider och vänder mig (när jag väl börjat bli liiite trött), somnar till och vaknar lika fort. När jag väl somnat på riktigt så drömmer jag helknasigt och vaknar pga det. Idag har jag ingen skola så det är inte katastrofalt om jag inte skulle somna, men tror ni fan inte att sopbilen kommer urtidigt?! Sopa gääärna bort gruset men varför idag?! Suck, stön, gnäll!

Kommer vara en gnällig bitch idag. Tur jag bara skall ligga på balkongen och sola. Tvättstugan lär få sig några svordomar och förbannelser sedan när det är dags för tvätta.

Fast jag tror (snarare vet) att det kommer gå över lika fort. För det är sol ute, sol och värme är bästa medicinen mot det mesta för mig. Blir så lycklig att det sprätter i kroppen, en underbar känsla. Jag lever verkligen får våren och sommaren. Igår var det otroligt skönt ute, låg och pluggade på balkongen då också, ett tag var det nästan för varmt där! I april liksom?! Blir lika förvånad varje år som det är så. Påskhelgen skall tydligen bli otroligt fin, åtminstone här i Göteborg :)

Nu upp och koka kaffe och bättra på humöret!

godmorgon lediga måndag!

Måndag, ledig, soligt! Kan det bli bättre? Tror inte det va! Har just druckit upp mitt kaffe och käkat frukost. Snart dags att bege sig ut på promenix med hundarna och efter det lär det ju bli sola på balkongen. Måste underhålla färgen som jag fick förra måndagen när jag var ledig. Fast jag brände mig nog mer... sola aldrig först utomhus vid havet för att sen lägga dig i ett solarium med nya rör för att till sist sola utomhus igen. Tips från coachen!

Helgen spenderade jag med Carro (som vanligt). I fredags hade vi fredagsmys, kollade på favoritfilmen Juno och dippade grönsaker. I lördags käkade vi middag och sen gick till ETT [klick!] och drack lite rosé, fnittrigt och pratigt. ETT är nästan som vårt andra hem nu. Mys! Söndagen var lugn, kaffe på balkongen hos Carro och Carlos sen middag hos mina päron.

Nu är det dags att ta tag i den här dagen :) Puss på er!

h&m conscious collection (& solhatt)

Igår fick jag mig ett ryck och beställde detta från h&m, hatten och tunikan kommer säkert nästa vecka. Klänningen var det längre leverans på. Nu är det bara att hoppas att allt funkar och passar, är aningens osäker på klänningen. Hatten har jag funderat på länge sen min kurskompis Doris berättade att hennes syrra köpt den. Är det min stil? :P Mössa kan jag bära upp men keps och hatt? Hmm.. återstår att se. Annars får den pryda hatthyllan eller huvudet på någon kompis. By the way, hur fan mäter man huvudstorlek? Jag tog minsta storleken (typ 58), har ju minihuvud så hoppas det funkar. Anyway, nu kan sommaren komma! Det verkar som det kan bli grymt väder i Göteborg nästa vecka och jag är "ledig" från skolan alla dagar utan Tisdag. Hur awesome?!

I helgen blir det eventuellt Baby- och barnmässa på Svenska Mässan i Göteborg, tillsammans med the one and only Carro.

Godmorgon!

Lilla tjejen Linnea

Idag var det segt att gå upp, men nu när jag är uppe så är jag pigg och redo att börja dagen. Två kurskompisar är på väg hit för lite plugg och fika, i vanlig ordning. Bör väl göra mig iordning och gå ut med hundarna. Mer än så orkar jag inte engagera mig idag, får ha "söndags-looken" helt enkelt. Skall ändå träna ikväll och inte åka iväg någonstans :)

Linnea på bilden är föresten min kompis Carins dotter, som borde fylla 1 år nu vilken dag som helst? Jag har svårt att komma ihåg datum :P Det stämmer väl, Carin? Vi måste föresten ses snart! :)

Dags att klä på sig och gå ut i solskenet med pälsbollarna :)

Tusen tack!


Igår när jag kollade min mail på morgonen så tyckte jag att jag hade lite väl många kommentarer, för att vara så tidigt på morgonen. Eller tja, överhuvudtaget. 11 kommentarer. Det är sällan jag får det av er läsare ;) Anade att det var så att Duchess hamant på blogg.se's startsida och visst var det så! Kommentarerna trillar fortfarande in och jag kan inget annat än att tacka. Jag har försökt att svara er alla en och en men det är omöjligt. Jag har åtminstone försökt svara er som hade specifika frågor etc. Behöver jag ens säga att besöksstatistiken ökade ofantligt? Haha, helt sjukt! :D Så himla roligt!

Jag hoppas att ni är några som stannar kvar och följer bloggen, använder ni bloglovin' så finns det en liten länk här till höger :)

Tack igen för era gulliga kommentarer ang. Duchess. Vi är så glada för denna lilla tjej :)

Flickan

Här är Duchess, en ny liten familjemedlem. Hon är 3 år och barnbarn till vår äldsta tik Isis :) Är hon inte sötaste någonsin? Är så kär i denna lilla tjej så det är otroligt kul att hon skall få vara inom familjen :)

Härliga vår!

Älskar min nya klänning!

Vilken underbar dag det har varit i Göteborg! Strålande sol och massa värme, eller ja... ljummet iaf! :) Käkade frukost på balkongen idag, premiär för i år, gilla! Hur ser det ut för er andra runtom i Sverige?

I torsdags var underbara Carro här på middag, sen svirade vi om och åkte in till Avenyn, gick till Locatelli som hade shuffle club. Så bra musik, skönt folk och god öl. Deras drinkar är FAB! Längtar tills man kan börja utnyttja deras uteservering utan att frysa ihjäl.

Nu väntas en lugn lördagskväll framför TVn, unnar mig lite mjuka skumgodisar som jag fick av mamma.

Grattis!

Igår fyllde världens bästaste Jessica 30 år! Så var där på tårtkalas med 20 andra pers, extremt trevligt! Dessutom fick jag äntligen hälsa på deras lilla valp Koda, eller ja, han var rätt biff :D en Welsh Corgi (hade jag rätt nu Jess?). Sådana kvällar behövs lite då och nu för att få ett avbrott i vardagen :)

Tack för igår underbara vän, hoppas du hade en fin dag!

Åh, hej!

Så var det ju det här med att blogga. Jag vill blogga mer än vad jag gör, mer regelbundet och fixa kreativa och roliga inlägg. Men vet ni vad? Jag orkar inte riktigt. Det är såå mycket skolgrejer och såå mycket annat som skall fixas så bloggen hamnar lite i skymundan. Veckan som var har varit fullsmockad med olika aktiviteter, t.ex. middag med goa vänner, fika med goa vänner, utgång med goa vänner... m.m. Jag har inte varit hemma någonting typ känns det som. Ikväll skulle jag också vart iväg också men det var så otroooligt skönt att komma hem till min älskade lägenhet. Så här sitter jag i soffan med ett glas vatten istället för ett glas vin.

Jag måste berätta en grej, jag sov över hos Sofia torsdag till fredag, hon och jag power walkade en mil på fredagsmorgonen. Tänka sig! Otroligt jobbigt och otroligt skönt. Jag hade usla skor som gav mig skav och värk i fötterna. Ni kan väl gissa vem som har träningsvärk? Nu kör vi på mina vänner! Heja mig :)

Nu skall jag läsa lite kurslitteratur innan det är dags för att byta ut soffmyset till sängmys.

& om ni vill höra en bra cover så klicka här!