Att vara sambo

Att vara sambo innebär att kunna kompromissa, vilket jag aldrig varit speciellt bra på när jag har fått en bild i huvudet på hur något skall se ut eller vara, därför är de lite jobbigt när de kommer till inredning. Nu har jag förstått att jag måste prata igenom eventuella köp och berätta vad jag har för idéer och planer, och vet ni vad? Det går faktiskt väldigt bra!

Ok, vi har inte alls samma smak när det gäller inredning, jag föredrar lite romantiskt-lantligt och D är väl mer åt det moderna hållet. Tur att jag också tycker om det moderna trots allt så att vi lyckas enas om något, när vi väl pratar och kompromissar.

Här nedan ser ni vad vi antagligen kommer köpa till vardagsrummet, tv-möbel och gardintyg. Blev förvånad över att D tyckte tyget från mairo var häftigt (vi har även mairogardiner i sovrummet), tror nog att det hallonröd/rosa kommer passa fint i vardagsrummet. Nu skall vi bara få tummarna ur och köpa allt, får se hur vi gör med tjock-tvn, köpa platt, eller vänta?




Liten sneaky titt hos oss


(foto & kollage Mikka)

två dagar kvar..

Suck, denna vecka går lååångsamt! Ber om ursäkt för bloggbristen, har inte haft orken att sitta vid datorn något speciellt.

Bokade tågbiljetter igår inför fredag, sj.se krångla som alltid så jag fick inget bokningsnr eller bekräftelse trots betalning! Blir så irriterad!! Får väl ta och ringa kundservice i eftermiddag, börjar tröttna rejält på att ringa kundservice nu, reminds me att jag måste ringa tele2s kundservice med.

Ye ye, nu åker jag till jobbet, två dagar kvar, kämpa. Imorgon bär det av till lugnet i värmland. Wohoo!




Hittade shyssta brillor på jobbet ;)

Vi vann!

Tävlingen som jag och grabbarna var med i gick ju som smort, vi vann! Första gången som jag vunnit en bloggtävling som jag har deltagit i, superkul!

Liseberg

Igår åkte vi till Liseberg och åkte lite åkatraktioner, vi vann även 2 kg kexchoklad. Inte helt fel! Eller så är det fel när man är chokladälskare? Beror på hur man ser på saken. Får träna mer helt enkelt.

Idag har vi shoppat lite, fick köpt två par jeans (det händer aldrig att jag hittar jeans så det var sjukt bra!), en kruka från cult design, lakan, pilatesboll, abroller (en träningsmojäng), våg och så köpte min rosa pojkvän en rosa träningströja. Jag fick även köpt lite smink och nagellack från my one and only MAKE UP STORE, enda märket för mig när det gäller smink.

Summering av dagen: En bra dag!

Vilda tycker till


Vildabus på språng, tyckte att gosedjuret Herr Flodhäst skulle bada i vattenskålen. För visst bor flodhästar i vatten?

God Morgon!

Hoppas att ni alla mår bra. Här är det prima ballerina :) Igår åkte vi ut till mina föräldrar och åt grekiskt, galet gott! Sen tog vi en promenad hem och jag började städa kl 22(!!), helt otroligt men jag fick ett städsug, skall fortsätta strax. Först blir det frulle sen skall jag börja med blåbärspaj då min bror och hans sambo plus hennes systser m. familj kommer hit på fika. Sen drar vi iväg till Liseberg!

Efter städningen igår spelade jag lite The SIMS 3, har ju äntligen kunnat använda mina poäng jag fick till. Började bygga på ett riktigt nice hus, jag och D skall flytta in där och föröka oss.

D är ute och springer, lovade att fixa frukost så jag borde väl börja nu men har inte vakna helt och hållet än.


Jag tycker att min blogg känns lite stillastående för tillfället. Är det något speciellt som Ni få läsare som läser här vill läsa om (kul mening)? Så kanske det känns bättre för mig och för er. Lite tips är mer än välkommet!

Ha en fin dag gott folk!

Finally!

Då var vi på gång nu då! Internet fungerar, halleluja!
Hoppas att allt fortsätter såhär bra så kanske vi så småningom blir nöjda med Tele2. Igår när jag och D var i ett köpcentrum stog det Tele2-försäljare där och givetvis frågade en om vi har Tele2:
-Ja, tyvärr får jag väl säga, sa jag och vi gick därifrån.
Ni skulle sett försäljarens fejs, haha, priceless! Självklart så är det nog inte hans fel att vårat internet inte fungerat men han jobbar ju där och fick ta smällen. Muwha!

Nu kanske man kan återgå till normal bloggning igen? :)

Skall ut med hundarna nu, traska till mormor för att hämta nybakat bröd, krusbärskräm och svartvinbärssaft som hon har gjort till oss, Smaskens!

P.s. Blir det något mer högtryck i sommar?!

Internet?

Ja, nu håller vi tummarna för att det skall komma igång! Fick kontakta underleverantören (vi har fiber i lägenheten) och där blev vi trevligt bemötta (vilket man inte blir på tele2), hon ville ha lite uppgifter, adress m.m. Då kunde hon konstatera att tele2 har skickat vårat internet till fel adress! Hur i he*vete lyckas dem efter att ha bett om våra uppgifter x antal ggr?!
Inte så konstigt då att vi inte fått igång det. Lustigt nog hade dem skickat fakturan till rätt adress(?). Hur man nu kan med att skicka en faktura när det finns en felanmälan på vårat nät då det inte kommit igång än, ringde till dem och tele2 fick vackert stryka fakturan.

Förhoppningsvis kommer det igång idag!! Och vi får en fet jävla kompensation från tele2, konstnatfritt internet men känner jag tele2 rätt vid det här laget blir det väl bara 2 månaders fritt internet. Suck..borde få året ut.

Tävling!

Vi är med och tävlar hos Gizmo och Leelo :)

Vilda Vilda


Här är hon!
(foto jag med Carins kamera)

För några veckor sen fick vi hem detta lilla monster som är dotter till vår tik Isis. Vilda heter hon och gör skäl för sitt namn, mer tokig och busig valp har jag faktiskt aldrig träffat. Tur för henne att hon är så söt ;) Det är min mamma som äger henne men vi kommer ha lite delad vårdnad om henne eftersom jag skall ställa ut henne, vi får se om hon är nåt att lalla runt med i ringen. Debut blir nog i Sofiero :) Skall även ställa Elmer då.

Och som ni säkert vet så jobbar jag och står i och har inget internet än. Det är helt otroligt! På onsdag är jag ledig och skall med hjälp av min pappa ringa runt och få fart på de olika bolagen som är inblandade. Är riktigt förbannad nu! Hur svårt kan det vara? Tele2 är verkligen ett bajsföretag!

Nu börjar det likna nåt...

Ja, i lägenheten alltså. Vi var som sagt och köpte tapet i fredags och igår kom den upp på vår lilla pluttvägg i hallen, sjuukt snyggt! Och så har vi flyttat upp massa lådor till vinden. Fick upp en hallspegel med och D fick välja dörrmatta (som kompensation för att jag enligt honom valde en ful taklampa att ha över soffan). Det börjar likna ett hem nu!
Tack kära mamma för hjälpen med tapeten och tack pappa för hyllan i sovrummet!

Nu skall vi bara hitta vardagsrumsmöbler vilket är svårare än man kan tro. Jag hade tänkt mig tråkiga Billy bokhyllor och hotta upp dem med snygga glasdörrar, nej sa D. Jahapp... vad skall vi ha nu? Allt är ju svindyrt om man skall ha nåt hyffsat snyggt. Tips tack!!

Vi behöver:
-vardagsrumsmöbler
-ny TV
-taklampa över köksbordet
-nytt köksbord
-taklampa till sovrummet
-diskmaskin (diskmaskin av modell Mikka strejkar numera)
-elvisp
-perkulator

Ja, det är väl de viktigaste just nu ifall någon av er därute känner att ni har för mycket pengar som skräpar i under madrasserna. Med andra ord så får ni gärna spendera dem på saker till oss.

Jobb

Sitter på jobbet, regnet öser ner. Det enda positiva är att det är fredag så jag kan få sova ut imorgon, sjukt skönt! Hann visst bli slapp efter några veckors ledighet :)

Inget internet än, är ni förvånade? (1 mån utan internet). Tele2 kunde minsann inte erbjuda mobilt bredband som kompensation, varför? Jo för att det inte går att göra så om inte internet varit igång överhuvudtaget. Så om det hade varit igång hade jag fått det. Vad är det för service?! En vecka till skall jag ge dem, sen byter jag bolag. Sen blir man illa bemött av support och kundservice. Tele2 är väl ett bolag som vinner på att vara billiga.

I veckan var jag och D och kollade på tapeter till en vägg i hallen, så den skall jag hämta ut nu efter jobbet. Midbecs kollektion identity kommer den ifrån och är så läcker!! Kulörer: lila, grått och guld som matchar klinkersgolvet sjukt bra! Är förvånad över att det faktiskt var D som hittade och valde den ;) Han kan minsann!
Längtar tills den kommer upp och jag kan få visa den för er.

Back to work!

Knasig design

Har parkerat mig själv och datorn hemma hos mina föräldrar eftersom vi fortfarande(!!) inte har internet. Fick ett ryck och började ändra om här i bloggen, skulle jag inte ha gjort för jag orkar verkligen inte göra klar så ni får ha överseende med att bloggen ser väääldigt konstig ut just nu. Får fixa det sen när tele2 har fått tummen ur röven och fixar så vårat internet fungerar, skall faktiskt ringa och kräva en dongel (tack för tipset Maria!) för såhär kan vi inte ha det längre.

Förhoppningsvis fixar jag så ni står ut med designen.
Vi hörs gott folk!
Puss