Underbara sommarkvällar!


Oj oj, här har det varit tyst! Jag har ändå vart ledig idag men gårdagen blev väl lite spontan efter jobbet. Tänkte egentligen bara ta det lugnt i soffan men det blev grillning och en bag in box-rosé med Carro. Vi satt nog på bryggan i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Snacka om filosofer de luxe! Det kändes nästan som att vi var utomlands där ett tag, satt i bara klänning fram till midnatt. Så här skall man ha det lite då och nu tycker jag. Det behövs.

Idag var jag som sagt ledig men tack vare vinet så vågade jag inte köra så tidigt, så blev frukost/lunch på bryggan i några timmar. Sen skuttade jag in i bilen och fick fika hos mina päron, mums! Senare tog vi varann i hand och åkte för att fylla på TBE-vaccination, skönt att ha gjort det!

Nu ligger jag i sängen och skall sussa, skall tillbaka till vardagen nu och jobba vaaarje dag innan jag åker till Paris. Jag har sjuklig resfeber, måste skriva packningslista, tvätta och städa här hemma. Hjälp!

Jag har resfeber!

[We♥ it]

Alltså... jag trodde att det var två veckor kvar till att jag skall åka till Paris, men det är det inte, jag åker nästa vecka redan! Fick lite panik när jag insåg det, måste växla pengar och fixa annat nödvändigt. Jag måste packa! Och mitt i allt oroar jag mig för att flyga, jag har inte flugit sen jag var 3 år, kan ni fatta? Men jag antar det blir så när man alltid åker på skidsemester och aldrig har haft tid att resa. Jag som hade tänkt att mina chinos skulle passa till Paris, de är lite föör tighta just nu (+ i vinterkilokassan). Det har jag heller inte hunnit fixa till. Bah! Nåväl, det är 42°C i Paris nu så byxor blir säkert ändå för varmt, tur att jag har samlat på mig massa klänningar.

Nu måste jag rusa ner till kontoret under mig, där hyresvärdarna sitter, för att fixa lite. Sen åka in till stan och besöka Forex sen behöver jag även köpa på mig lite leggings, eller ja, ett par till.

Märker ni min resfeber? Jag är huuur snurrig som helst!

Tänkvärt.

Midsommarhelgen blev lugn, grillat, ätit god mat, druckit rosé, druckit öl, druckit skumpa, spelat kubb, spelat Mario Kart, spelat yatzy, umgåtts med skönt folk. Kan väl säga att jag haft det fint. Började midsommarafton med familj och morbror + hans fruga i deras segelbåt, bryggseglade ;) Drack öl och käkade sill. Vädret har ju inte varit så himla fint men det var åtminstone uppehåll och en del sol, väldigt blåsigt men.

Tråkigt nog så har jag inte fotat något alls! Har haft kameran med mig överallt men inte ens tagit upp den ur väskan, sjukt dåligt. Så kan inte bjuda på några bilder från myshelgen.

Hur har ni andra haft det i midsommar?

Tack!

Nu tar jag långhelg mina vänner, är ledig fredag till måndag, skall dock in på jobbet en sväng på måndag och ha personalmöte. Men det räknas knappt! Skall bli otroligt skönt och jag vet med mig att nästa vecka kommer bli rätt tuff. Kommer att få jobba en del då ena jobbarkompisen är på festival och roar sig, men det får hon igen sen när jag är i Paris, då får hon jobba på ;)

Jag passar på att tacka för alla gulliga kommentarer som trillar in, är otroligt kul att få feedback! Fantastiskt roligt att för tredje gången hamna på blogg.se's startsida. Första gången var det lilla hunden Duchess [klick!] som gjorde att vi hamnade där, förra veckan var jag veckans blogg och nu är det katten Amandas lilla svans som hamnade där.

Hoppas att ni allihopa får en underbar midsommar, vad ni än skall göra. Glöm inte stövlar och paraply ;)

Liten söt blomma!

Är ni som jag också? Att när man är ledig så vill man göra massa, bara för att man kan? Jag får lite panik av att sitta hemma och inte förvalta den lediga dagen. Så idag har jag (eller ja, min mamma) planterat i min zinkhink, blev pelargon och murgröna. Duchess ville vara med och titta så att allt blev rätt, söta ärtan! Sedan åkte jag hem och placerade blomman på mitt lilla bord på balkongen. Sen åkte jag och kollade på färg, tänkte måla en ful gammal lampa, kan nog bli rätt ballt! Köpte ingen färg eftersom kontot ekar lite tomt nu innan löning, åkte istället till Hemtex för att se om det fanns nåt kul. Hittade inget, tycker den affären har blivit rätt tråkig.

Gav upp att hitta nåt nytt och bjöd in mig själv till päronen på middag. Fick grillad färsbiff och god ruccolasallad, mums mums! Efter middagen åkte jag hem och kröp ner i soffan, har precis kollat klart på Morden i Midsomer, gamla avsnitt förvisso.

Nu väntar sängen på mig, skall upp och jobba imorgon - sista dagen för denna vecka!

God morgon!

God morgon allesammans! Idag har jag the day off, vaknade dock upp med huvudvärk så försöker bli av med den nu. Sen skall jag hem till päronen, som har semester, tänkte sno åt mig en kopp kaffe. En till kopp, sitter här och dricker en stoor kopp, det brukar ta bort huvudvärk.

F.ö så är jag himla sugen på att åka till Bagaren och Kocken [Länk!], de har en markbutik här i Göteborg. Den är liten men fullproppad med saker så man kan lätt gå där i flera timmar. Älskar det! Vill köpa nya ljuskoppar från House Doctor. Är så sjukt sugen på att fixa här hemma, måste bara dra in lite mer pengar så jag har råd med allt jag vill ha. Jag verkar ju ha någon slags kärlek till dyra saker, så dumt!

Nå ja, skall försöka göra något vettigt trots huvudvärken.

Försök att bädda med kattfnatt!

Ikväll så bäddade jag rent i sängen, hade tvättid idag så passade på - älskar att lägga mig i renbäddat, så hiiimla skönt och speciellt när man är nyduschad, samt har nyrakade ben. Skööönt! Anyway så ville Amanda hjälpa till, på hennes egna lilla vis, vilket innebar mest lek.

Detta måste vara en av världen snällaste katter! Hon biter aldrig, hon rivs inte och man kan busa hur mycket som helst med henne utan att hon blir irriterad. Sen är hon sällskapssjuk utan dess like, när man kommer hem så mjauar hon och stryker sig mot benen. Börjar man prata med henne så svarar hon och svarar man när hon pratar med en så blir hon gosig.

Amanda är katten som jag/vi skaffade när jag bodde hemma, måste vart 2006, köpte henne för 50:- av en gammal klasskompis från gymnasiet. Nu är hon hemma hos mig i lägenheten eftersom mina föräldrar rustar upp insidan av sitt hus. Jag älskar att ha henne här! ♥

Vill börja fota igen!

Min kusin, Jenny, fotad av mig för några år sen.

Jag vill börja fota igen, men vet inte vart jag skall börja. Vill fota porträtt, öva, öva och öva. Det är de jag tycker är roligast, samtidigt svårast eftersom det inte finns så många som vill ställa upp. Har försökt att annonsera ut och vissa har nappat och vissa har jag fotat. Men vill mer, massa mer! Vem vill? Har en hemsida som skriker tom. Kolla gärna in ändå [Klick!]

I'd like mornings better if they started later

Inatt sov jag 3,5 h, fick verkligen tvinga mig själv att kliva upp ur sängen. Traskade upp, laddade kaffekokaren och startade den - den ville inte starta! Om jag fick panik? Ja! Ni som känner mig in real life vet att jag inte fungerar utan kaffe på morgonen. Tryckte på ON-knappen minst tjugo gånger, drog ur kontakten, startade om.

Till slut ville den satans maskinen fungera. Jag fick mitt kaffe. Allt kändes lugnt, trögt, men lugnt, var brutalt trött. Klär på mig mina arbetskläder, snöra på mig skorna, tar upp min iPhone för att ringa Jenny eftersom hon skulle åka med mig, klockan var då 05:00 cirka. Jenny fattar inget och tror att hon har försovit sig, men nej nej, det är jag som har gått upp en timma för tidigt. Jag skulle börja 07:00 och inte 06:00. Fattar ni hur irriterad jag blev?! Först irritationen från alarmet kl 04:00, sen kaffekokardramat och för att sedan inse att jag hade kunnat sova en hel timma till?

Som tur var så har dagen flutit på bra och jag fick ledigt hela midsommarhelgen. Skulle egentligen jobba lörd-sönd, men nu gick det att ändra. Äntligen en ledig midsommarhelg!!

Nu skall jag lägga mig, för imorgon, då börjar jag 06:00. Har dubbelcheckat denna gång ;)

Kliar i mina fingrar!

Imorse när jag vaknade upp så hade jag den mest konstiga känslan, då menar jag konstigaste någonsin. Jag hade ett extremt sug efter att snickra. Whaat?! Jag har inte snickrat sen träslöjden på högstadiet, typ tusen år sen med andra ord. Jag skulle vilja göra en sänggavel till min säng, har ju bara madrasser nu, inte ens någon sängkappa, svintråkigt! Sen när jag hade käkat frukost så blev jag sugen på att fixa här hemma, det är så otroligt omysigt här. Vita väggar, öppna ytor, vita möbler osv osv osv. Såå började kolla in lite prylar från mitt favvomärke, House Doctor [klick!], givetvis dansk design, aj lööv dansk design. Nu suger det i shoppa- och inredatarmen, gör ont!

Jag måste börja piffa upp här hemma. Funderar på nya gardiner i vardagsrumsdelen, har ju mina brutalt snygga från Mairo men kan ju vara kul att variera. Får nog ta en tur hem till päronen och gräva bland mammas alla tusentals gardiner, kan ju finna något bra.

Ååh, jag får nog sysselsätta mig här. Blir tokig på detta brutala sug.

Min tatuering

Dålig bild, den är absolut inte så "smetig" på riktigt.

Fick frågan om jag inte hade bättre bild på min tatuering så här kommer en. Har nog ingen bättre än såhär, bara när den är nygjord och svullen. Jag gjorde denna när jag var typ 18-19 år (minns inte helt), ritade upp den och sen hjälpte tatueraren mig att snygga till den. Har inte tröttnat på den och tycket fortfarande om den. Jag minns att jag fick väldigt olika respons när jag hade gjort den, det var innan tatueringsboomen och folk tyckte att den var för synlig och stor. Jag resonerade som så att om jag nu skulle tatuera mig så skulle det vara på riktigt och då vill jag att den skulle synas. That's why! Tatueraren var imponerad att jag vågade och inte istället gjorde nåt litet vid troskanten som alla tjejer gör, typ. Trist är att det finns en tjej (kanske fler?) som har kopierat denna rakt av. Det är en tjej som håller på med Chihuahuas också, otroligt tråkigt. Borde inte copyrightlagen gälla här också?

Sen har jag tatuering på andra armen med, två stjärnor. En för mamma och en för pappa, som jag gjorde när jag för ca 3-4 år sen. Har planer på att så småningom göra en till, men först skall jag komma ner i vikt och bli av med gäddhänget. Kan inte säga så mycket mer för det skall bli en överraskning till hela familjen (dvs min familj, släkt och vänner). Något för alla helt enkelt :)

Till er som spammar:

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha
(Timbuktu - Resten Av Ditt Liv)

Är otroligt trött på alla som skickar kommentarer med typ traderalänkar, om olika tävlingar m.m. Jag har skrivit klart och tydligt att sådant inte hör hemma här på min blogg. Så därför har jag ändrat nu att jag måste godkänna alla kommentarer först. Så, är ni ute efter att göra reklam så funkar det inte här. Skärpning!

Till er andra som skickar fina kommentarer: MASSA KÄRLEK TILL ER! ♥

Just nu:

Har kurat ner mig i soffan bland kuddar och filtar. Slösurfar och slötittar på TVn. Amanda-katt ligger här bredvid och spinner, världens goaste kissemjau.

Igår gick jag upp kl 04:00 eftersom jag började jobba kl 06:00, riktigt seg och regnig dag på jobbet. Sen efter jobbet så åkte jag hem, packade ihop mig och hundarna för att sedan bege oss till min bästa Sofia. Där fick jag god mat och hundarna fick sig en och annan smakbit också av snälla tant Sofia. Efter maten så var det dags att sminka och fixa håret, gå promenad med hundarna och sen bege sig mot älskade avenyn. Tog fördrink på ETT [klick!] och efter det gick vi faktiskt till Excet [klick!], konstigt ställe det där men kul hade vi. Stötte på några kurskamrater också, snacka om att bli förvånad, är så van att se dem casual i skolan.

Är satans trött idag, var ju vaken i nästan ett dygn igår och inte sovit jättemycket inatt/imorse. Skall nog flytta mig till sängen istället och se Limitless [klick!].

Idag var det fint!

På jobbet idag var det fantastiskt fint, trots att det vindade en del. Började dagen med frukost på bryggan i gott sällskap, sedan tog vi tag i jobbandet. Ibland önskar jag att jag vore turist som bara kan njuta av allt detta fina istället! När jag la upp bilden på Tjörnbron och berättade att jag jobba på Tjörn så fick jag flera kommentarer att de också hade velat jobba där pga den fina naturen osv. Men jag är nog tråkig som inte uppskattar det, just för att jag jobbar där. Synd! Jag får försöka uppskatta det mer, för det är fantastiskt fint.

Varför är det alltid fint väder när man jobbar föresten? Igår när jag var ledig var vädret inte mycket att hurra för. Jag håller tummarna för sol i helgen, är ledig heeela långa helgen! Dödade dock en spindel idag så lär ju regna. Det skulle jag ha tänkt på. Illa!

För att hitta lugnet...

Jag är en sådan person som stressar upp mig lite lätt i vissa situationer, medan jag i andra situationer är lugn och tar allt med en klackspark. Men ofta blir jag stressad inombords, får magkatarr och blir irriterad, det är mest i situationer som rör skolan, vid tentatider t.ex. Jag har under detta året försökt hantera stressen och försöka hitta sådant som gör mig lugn. Det kan vara:

1) Träna, är lugn efteråt
2) Skriva av mig i t.ex. bloggen
3) Power nap, blir som en nystart på dagen
4) Ändra tänket

Med att ändra tänket, så menar jag att om något känns jobbigt så tänker jag om. Istället för "jag måste göra detta..." så tänker jag istället "jag vill göra detta därför att...". Förstår ni hur jag menar? Man kan styra så mycket och lura sig själv genom att tänka såhär. Försök! Det är ett hett tips! Mindpower!

Hur gör ni vid stressade situationer? Tar gärna emot tips! Kan behövas inför mitt sista år på universitetet, C-uppsats och annat som väntas.

Demoner i natten!

...inatt var de inte så jädra populära vill jag lova! Vid 02:30 fick dessa raringar för sig att det var demoner i lägenheten. De började tokskälla och jag vaknade med ett rejält ryck och flyger upp i sängen. Katten som sov på min mage flög iväg och täcket hamnade på golvet. Snacka om hjärtattack de luxe! Sen tog det en stund för mig att somna, ni vet hur man kan tänka sig saker som inte finns när det är mörkt? Jag tänkte nog allt. Men förmodligen har de bara hört någon i trappuppgången. Nåväl... jag var inte glad!

Middagen igår var mysig, som alltid. Carin, hennes Johan och deras dotter Linnea bor i ett jättefint nybyggt hus ute på landet. Där hade jag lätt kunnat bo, om några år... jag är nog en statstjej men som vill bo lite på landet när det är dags för eventuell familj. Oavsett så bor de otroligt mysigt med skog och berg nära inpå, det är dessutom väldigt nära havet.

Idag blir det troligen inte många knop, skall åka och hämta ut mitt nya pass inför Parisresan. Sen har jag ingen aning, hade planerat att gå på stan men kompisen är sjuker så får roa mig med annat. Förslag? Vädret är ju inte det bästa, annars hade jag kunnat ta mina små hundar och åkt ut till havet.

Jag har överlevt!

1) Färdig för middag! 2) Det obligatoriska piratögat.

Somnade med iFånen i handen igår, med TVn på och allt, fattade inte något när alarmet ringde kl 04:00 imorse. Otroligt nog så var det inte jättesvårt att kliva upp, inte att somna heller som jag hade trott. Skönt! Imorgon är jag ledig. Tror faktiskt att jag är ledig hela den kommande helgen, undrar vad jag skall göra då? Ge mig förslag!

Som ett vrak trillade jag hem förut, åt en liten smula, skuttade in i duschen, lockade håret, sminkade mig och tog på mig min nya klänning. Redo för middag hemma hos Carin och hennes respektive Känns alldeles lagom då det känns som att jag skall somna i vilken sekund som helst. Får ta en uppiggande Onico.

Nu vet ni att jag lever och håll tummarna för en uppdatering senare ikväll/inatt. Om jag fortfarande står upp vill säga.

Ciao!

Mindre bra saker just nu:

1) Mina fötter värker
3) Jag är övertrött
4) Kommer aldrig att kunna somna innan kl 00:00
2) Mitt alarm ringer kl 4

Förstår ni hur jobbigt det kommer att vara när klockan ringer imorgon/inatt? Jag bävar för det så därför tänker jag gå och lägga mig snart, bara att hoppas att jag kan somna hyfsat fort. Cross your fingers! Det positiva är att jag kommer få fler timmar på jobbet än vad jag fick idag, nackdelen med timlön är att man får jaga mer tid på jobbet.

& till något gladare:
Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer som har trillat in idag. Jag är ju Veckans Blogg på blogg.se's startsida, otroligt roligt! Så tusen tack för alla glada, positiva och härliga kommentarer Ni har gett mig idag. Fantastiskt peppande!

Puss på er alla!

Bildbomb från kusin Niklas student.

Vi väntade, väntade och väntade. Jag såg inget, trots höga klackar.


Sen sprang de ut, jag såg inget men som ta var så hade de storbildskärm.


& min lille brorson blev trött bland allt folk


Min minstaste kusin har nu tagit studenten! Helt sjukt att jag inte blivit äldre medan han har det.


Snyggt plakat som jag och hans storasyster Jenny slängt ihop. Schyst outfit som vi klädde honom i va? Modeintresserade redan då, som ni ser.


"It's so fluffy!"


Värsta stilig!


När man bor ute på landet skall man tydligen ha ett eget smeknamn. Niklas kallas för Löken. Ehm?


Sen efter allt gratulerande och kramande så var det dags att åka "bajsflak", vad är det ens?!


Sen hämtad av något annat än "bajsflak", cabbe är ju aldrig fel.

Grattis igen kusin till studenten! Nu är det ut i arbetslivet som gäller, lilla gossen har ju redan fått jobb (innan han ens tog studenten!). Han fick något stipendium också som tack för något, tror han sa att han åt godis? Eller om det var Friends? Eller elevrådet? Jag minns inte. Grattis ändå och hoppas att du hade en rolig dag! :)

Trött!

Hej hej Tjörn!

Idag känns det som måndag, har varit och jobbat. Är brutalt trött nu efter för lite sömn i helgen, somnade alldeles för sent igår och alarmet ringde kl 05:00. Får åka så himla tidigt eftersom jag jobbar ute på Tjörn, tar typ 45 minuter, lite surt men vad gör man inte? Tack och lov så börjar jag kl 9:00 imorgon.

Min kusin som jag jobbar ihop med är här nu, vi ser på Solsidan och dricker cola. Lagom söndagssyssla när man har jobbat.

Nä hörrni, blir inte så mycket mer från mig. Är alldeles för trött.
Hoppas att ni haft en toppenbra helg!

Fluffy!

Ibland får jag för mig knasiga saker, ta t.ex. när jag är ute på krogen. Då när vi är på ett av de lite mer finare ställena så ser man både det ena och det andra i klädväg, dock mest kavaj och den lilla svarta. Något som verkar vara en grej just för det stället är (på tjejer) pälsjacka alt. pälsväst. Det finns inget värre än pälsjackor och pälsvästar i min värld (förlåt mormor!), inte ens oäkta päls är najs tycker jag. Jag tänker mest på, ursäkta mig nu, damer-som-vandrar-på-gatorna-för-att-hooka-med-män-som-vill-betala-för-lite-rajtan. Inte gamla damer dock, de kan vara söta i sina pälsjackor, typ mormor, hon är alltid söt iofs. Sen undrar jag varför i hela friden har man päls på sig i junimånad?! Vi höll på att svettas ihjäl i kavaj liksom.

Nåväl, till det knasiga nu då. Jag har fått något slags ticks, att jag måste klappa på pälsjackorna och pälsvästarna. Det enda som jag kan tänka på är scenen i filmen Despicable Me när lilla tjejen får ett gosedjur. När pälstjejerna går förbi så vill jag bara skrika "It's so fluffy!!!".

Jag är inte normal, jag undrar vad jag har för syndrom, någon som har en aning?


Bra saker just nu:

1) Trosor från Victoria's Secret. Tack C!
2) Sötaste väskan från Paul's Boutique
3) Läppenna "my precious coral" tillsammans med läppstiftet "first kiss". Från Make Up Store
4) Galet nagellack från China Glaze, "Japanese Koi"

Vem vare?!

Nä, detta väder ger vi tummen ner.

Vem var det som beställde regn, va va va?? Jag vill ha sol! Och allra helst sol imorgon när kusinen tar studenten, på studenten skall det vara sol. Nu blev jag sur. BAH!


Nu skall jag duscha och sen ha den dagliga kläd- smink- och hårångesten.

The dress.

[klick!]

Idag har jag jobbat, en lugn dag så slutade redan kl 14, tog bilen och brummade till min vän C. Hon har vart i USA, så när hon var i New York så köpte hon trosor åt mig på Victoria's Secret. Om jag är glad? Ja! Precis som Hanky Pankysar fast billigare. I love!

Imorgon är jag ledig, skall in till stan och hitta något nytt att ha på mig till fredag då min lillkusin tar studenten. Har ingen bil så får åka kollektivt, hatar verkligen det. Aldrig i tid och alltid knökat, svettigt och äckligt. Anyway, har sett ut en klänning på nätet så får se hur den är IRL, om den finns i butik ens. Sen tänkte jag hälsa på en annan kusin som jobbar i en rolig butik här i Göteborg, vore kul med nya örhängen.

Har föresten klippt ner mina naglar, fick inte bort allt, tydligen löser inte gelenaglar upp sig i aceton som jag trodde :P Anledning till varför jag vill bli av med dem är att de växt ut så mycket och jag har inte fått någon tid på länge. Jag vill ha fina naglar innan Paris så tänker nog hålla mig tills dess med att göra nya. Måste däremot få tid för att fila bort allt, verkar näst intill omöjligt. Nåväl, i-landsproblem.

Nu är det godnatt!

Länge leve längesen


Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Hemma hos mig

...hemma hos mig. Jag som sa att jag inte skulle inreda i rosa när jag flyttade hit, har tydligen råkat göra det ändå. Är väl bara att inse att jag är en rosa tjej, har alltid varit och kommer alltid att vara. Nåja, det är inte för mycket rosa som det kan bli annars. Kör rätt plain annars, vita väggar, vita möbler osv. Slänger hellre in detaljer som livar upp, lättare att byta ut efter årstid, humör osv.

Något annat som jag är förtjust i är att blanda gamla grejer med nytt. T.ex. mina ljusstakar i silver som syns har tillhört min gammelmormor och gammelmorfar, har även deras gamla stolar till matsalsbordet. De skall dock målas om i sommar och få nya dynor. Sedan har jag på en hylla ovanför skänken i "matsalen" en vas som de fick i bröllopspresent den 3 juni 1933. Det är riktigt häftigt och jag är glad att jag fick den.

Jag har föresten bott här i två år nu, den 1 juni 2oo9 flyttade jag in. Älskar lägenheten på alla sätt och vis, förutom läget. Jag vill inte bo här. Kan man ta och flytta lägenheten till ett annat ställe? Går det?
I wish! Som det ser ut nu så kommer jag att få bo kvar här, det är tur att jag trivs f.ö.


WoW

En till mig och en till Karro!
LYCKLIG!

Framtidsplaner/framtidsshopping?

Här är Vilda, hon har synts tidigare i min blogg. Hon bor hemma hos mina föräldrar och är nog en av de vackraste i sin ras, enligt mig ;) Älskar hennes färg och ögon, som en liten docka :) Förhoppningsvis så kan det bli fina valpar efter henne. Om vi tar oss modet till det.

Idag är det som ni vet nationaldagen, jag är ledig så skall skriva på min analys som skall skickas in imorgon. Det är de sista jag gör för denna termin i skolväg. Om ett år är jag klar med skiten, då skall livet börja och det med råge. Skall bli extremt skönt att få börja jobba - på riktigt! Har redan bestämt vad jag skall ge mig själv i examenspresent, om jag inte skulle råka få råd med det innan. Ett par Primeboots [klick!], så snygga med dragkedjan där bak och lär hålla i en evighet.

På tal om skor så är jag shoppingsugen (knasig övergång), jag vill ha jeans och en långklänning. När fan skall jag få råd med det då? Hatar att leva på CSN.


Nä vet ni vad, nu skall jag ta tag i pluggeriet. Skall ta ut hundarna på promenad och tvätta också. Kuuul!

Ballehäng

Smetar in mig i sololja och slänger mig på ballen*. Ciao!




*balle(n) = balkong

lite löst babbel

Det har minsann vart en solig helg denna helg. I fredags hängde jag och Lovisa [klick] i slottskogen. Satt under ett träd och fikade Tom & Jerry-kex. Sen på kvällen åt vi middag hos mina föräldrar tillsammans med morbrors familj och min brors familj. Fullt hus och riktigt mysigt! Jag och Lovisa åkte hem till mig vid 20 och hon hade världens sockerkick och ville inte riktigt varva ner. Till slut somnade hon, det gjorde jag också.

På lördagsmorgonen så åkte hon hem igen och jag åkte och jobbade på Tjörn. Jag och Jenny kusin fick oss ett ryck och tog oss in till stan, spanade in Andra Långdagen (någon slags gatufest här i Göteborg). Jag kan väl ärligt säga att det inte var något för mig, smutsiga gator, överfulla och svettiga krokar med kilometerlånga toalettköer. Vi åkte hem runt 23-tiden. Jag får helt enkelt ge den delen av stan en ny chans vid annat tillfälle. Är ju annars mysigt där och jag älskar ju Haga och Linné.

Idag blir det chillig dag. Sola på balkongen och bara glida med.
Vad gör Ni andra?

Fixa pass.

Skall åka till polisen om en stund, känns ju sådär kul att behöva sitta där i X antal timmar för att fixa pass. Jag vill inte fota för passet. Man blir jämt så ful. Sist jag tog foto för pass gick jag i nionde klass, den bilden blev rätt bra. Kan man få använda samma? På den tiden var jag ju söt iaf. Nu är jag inte söt längre och det är ju tråkigt.

Varför ser man alltid mongolid ut på sådana foton? Tänker på körkort, pass osv. Inte direkt så att man ser ut som sig själv heller. Skall nog ta med en egen bild och hoppas att de kan klistra in den på något vis.
passande passfoto.