it's tea time, darling!

Fick underbart tea och grymt goda kakor i lördags av bror och svägerska

Eftersom det inte blev något möte idag med basgruppen angående vårt projektarbete vi skall göra i skolan så har jag bara tagit det lugnt. Sov ut och haft det allmänt mysigt med hundarna. Har grejat med bloggdesign (inte till mig) och tagit en lång och varm dusch.

Ingen har väl missat att det är alla hjärtans-dag idag? Känns som det kan kvitta i år, eller överhuvudtaget. Lär ju säga annat när man väl är sådär snuttegullgullkär, så tänker inte berätta vad jag egentligen tycker om 14 februari :P

Kommentarer
Ronny

vad trevligt att du har varit och myst med hundarna :)


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Emma

Håller med! Än sålänge är Alla <3 dag överskattat ;) Och antar att man tycker det av den anledningen just nu nämnde. Haha!



Kramar till dig!


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Jenny

Tack vännen! Man undrar vem det är som betalar dessa stackars tjejers läppar, bröst, hår etc... om det är föräldrarna är det ju helt crazybanans!



Vilka härliga tebilder, älskar te! Har sett dom där kakorna men har inte provat dem, så himla fina förpackningar! Påminner lite om Duchy-kakorna som jag brukar köpa :P mums!


Blogg: http://vofflan.blogg.se/
Carin

Åh vilken mysig present! Engelska Gingerbread biscuits är aldrig fel har jag fått hemma hos min mormor och mamma då och då genom åren. Jag måste se till att få receptet så jag också kan baka dem. Men jag tror dem är utan citron.



Förstår din syn på alla <3s dag iår eller hela grejen med Valentine's Day det och Hallow Ween är lite samma grej ;) När det kommer till producenternas syfte att sälja på oss en massa grejer.



Hoppas vi kan ses snart kram kram


Blogg: http://ww.carinscreares.blogg.se/
Daniela * Neliz

Oj, det var då en av de äldre modellerna, men sålänge man kan göra det man vill på sin iPhone så är ju det huvudsaken.

Jämförde dock min 3GS med min 4 när jag precis fått hem den, och jag måste säga att retina displayen är såååå crisp för att inte hitta ett bättre ord för det. HD bilder på iPhonen ftw :)



Mmmm de kakorna ser ju jätte goda ut!!


Blogg: http://neliz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback