Jag sover inte...

...jag pluggar!

Torsdagsfika


Väntar fikabesök av denna lilla sötnos, som är betydligt större nu, och hennes mamma. Inte lätt att banta när man får sött fikabesök ;) Skall snart hämta Elmer som är hos veterinären också. Vi var dit imorse kl 8 för återbesök, hans knän är ju kassa, men han blev kvar där. Skrapa tandsten och tydligen dra några tänder, får troligen hem en liten groggy hund. Stackars lillhjärtat! :(

...just go with it.


New shoes!

Keepers?
Köpta på Haga Hem [klick!]

Update: Skorna får stanna, har redan invigt dem. Jag är kär, kär, kär! Ångesten över att ha köpt mina dyraste par skor har gått över, känner att jag kan krypa bort från mitt lilla hörn där jag har suttit och hyperventilerat sen jag kom hem. Nu ligger skorna i mitt knä och jag klappar på dem som om de egentligen vore en katt. Är glad att jag har ett par riktiga skinnstövlar i vinter, mina gamla stövlar dansade jag sönder förra vintern. Så kan det gå när man gillar att slå klackarna i taket.

Korta och tråkiga inlägg blir det en hel del av nu märker jag, skall se till att plocka fram min lilla kamera och börja fota igen. Fast den har ni väl hört förut?

Så brutalt trött!


Nu skall jag gnälla här lite, idag (och igår) ringde alarmet kl 5, dags att gå upp, det är mörkt ute. MÖRKT! Det är fortfarande mörkt nu och klockan är snart 7. Det är inte riktigt min årstid detta, speciellt inte på morgonen för jag har så svårt att vakna till liv så länge det inte är ljus ute. Vill bara krypa ner i sängen igen och sova lite till men jag måste till skolan en sväng, inga problem egentligen men sängen lockar, väldigt mycket. Har dessutom köpt nya kuddar som gör att sängen är ännu skönare nu.

Det är väl nu det börjar, mörkt när man åker hemifrån och mörkt när man kommer hem. Kanske är så att jag får ta och sola lite solarium för att få UV-strålar. Det funkar åtminstone för mig när man blir såhär mörkt hösttrött. Har ni några bra tips för att motverka höstdeppen?

Testing!

Testar blogg.se-appen :)


Weekday!

Hittade lite plagg från Weekday som jag blev lite sugen på, speciellt linnena där uppe och allra helst det blågröna! Tänk så snyggt med lång kavaj över till jeans och klackar. Vill ha! En mysig stickad tröja vore inte fel heller i höst och vinter... tåls att tänka på.

weekend


Hux flux så var ytterligare en helg snart slut - varför måste de ta slut så himla fort? Har i helgen bytt blond ton på håret med en av Revlons färgbomber, de tvättas ur så kan alltid gå tillbaka till vitblonda slingor sen men just nu känns det bra. Har lagt i lite extra i topparna nu eftersom de är ljusare. Är liiite sugen att köra i lite mer av färgbomben i hela håret, vill se hur mörkt det kan bli, utan att bli brunett, haha! Håret är nog inte riktigt så mörkt som på bilden, svårt att avgöra själv tycker jag. Kul ändå att kunna göra så utan att det är permanent.

Det har även vart kräftskiva i helgen, tredje för i år och förmodligen den sista, om inte min kära Carro vill ha en minikräftskiva snart? Sen så har jag även fått middag hemma hos Carin och Johan, blev några drinkar och scrabble. Gissa vem som vann på Scrabble? Japp, klart det var jag! Jag må suga på wordfeud men på Scrabble är jag kung!

Hur har helgen varit för er?

En gullig bild


Hittade precis denna underbara bild på Elmer, här är han 15 veckor gammal och jag har precis hämtat honom från hans uppfödare i Tierp [klick!] ca 900 gram tung och det busigaste någonsin. Var väldigt orolig för hur det skulle gå för när jag hämtade hem min första, Linus, så skrek han hela nätterna och vägrade sova. Men Elmer är nog den chilligaste valpen jag stött på, inga problem alls.

Konstigt det här med valpar, vissa dagar så hade jag lätt kunnat skaffa en igen men när jag tänkt efter en stund så är det sjukt jobbigt. Men de är ju sååå söta! Även om jag är mer för stora valpar, som t.ex. golden retriever så är det hemskt gulligt med chihuahuavalpar som ryms i en hand.

Lilla, lilla Elmer

Har dammat av...


...min rosa kompis, Gurra. Han har stått för länge här i ett hörne och längtat efter att få bli smekt på. Dock gillar jag inte Gurra sådär jättemycket, saknar min gamla kompis Morgan som pappa har tagit över för några år sedan. Måste köpa en ny Morgan, en halvakustisk sådan. Gurra kan få följa med mig till jobbet sen när jag är klar med skolan, tror nog att kidzen skulle uppskatta en rosa kompis på samlingarna.

Nu skall jag bara damma av mina kunskaper också. Kan knappt minnas något... fingrarna är lite ringrostiga också. Här skall blodet spruta!

Ciao!

DuWop!


När jag ändå la en beställning på Bare Escentuals-foundation och nagellack till mamma från Essie så slängde jag ner ett DuWop i kassan. Har hört från min kompis Jessica att DuWop skall vara det bästa lip plumper-läppglanset. Fast jag blev besviken, för det försa så stämde inte färgen alls med bilden på BeautyBay [klick] och sen tyckte jag inte att läpparna blev större... vet egentligen inte om jag hade någon förväntning på det, har testat andra lip plumper-glans. Får helt enkelt bli lite rikare så att jag kan göra en Kissie sen. Eller finns det någon läsare som har testat ett glans som faktiskt förstorar?

Däremot så tänker jag fortsätta att beställa från BB, billigare än att gå och köpa mineralfoundation här på stan, fast var leveransen väldigt lång. Går dock att leva med. Men med tanke på hur stor skillnad det var färgmässigt på läppglanset (bild jämfört med verklighet) så tänker jag nog inte beställa något jag aldrig sett i verkligheten. Tråkigt när färgerna inte stämmer.

...och föresten!


Jag förstår att ni gillar mig så mycket att ni vid detta tillfälle sitter och funderar över vad ni vill köpa för presenter till mig. Jag tänkte underlätta er tankeverksamhet och säga att jag önskar mig Coca Cola-kylen här ovanför. Just den på bilden är nog inte till salu, men ni kanske kan lägga ett tillräckligt bra pris att affären kan tänka sig att sälja den?

Tack på förhand!

Taggar!

Idag mötte jag upp min kära BFF Carro på stan. Vi tog en frukost på Le Petit Café i Haga här i Göttäbårrj, hur mysigt som helst och sen gick vi och pillade på alla underbara kläder från Twist&Tango. Mucho farligt! Köpte faktiskt inget, men jag var bra sugen på det, finns en så underbar klänning som jag vill ha. Efter obligatoriska Hagamyset så tog vi oss in till "centrum", kollade i butiker och fikade på det mysigaste Espresso house't. Carro den lilla norrlandsjäntan fick köpt sig två par skor, det är nog hennes grej "två par skor per shoppingrunda", glidarn!

Jag sitter hemma ikväll och kollar på Idol, de är ju i norrland och jag gillar norrlänningar så måste se! F.ö så taggar jag inför morgondagen, skall upp till Brastad för lite kräftskiva, skall brumma dit med min lilla svarta bil. Skall få med mig två okända killar (okända för mig) i bilen, hur spännande blir inte det då?! Äventyr!

Annars händer här inte mycket, vad händer i era liv?

Pladder och sånt


Fick ett ryck och redigerade denna bilden på Linnea, den togs för ca ett år sedan, tiden flyger iväg! Hon är så himla söt och charmig nu, sitter och flirtar tills man skrattar åt henne. Skiner alltid upp som en solstråle när man ser henne, värmer i mosterhjärtat! Är nog dags för lite nya bilder på damen, eller vad säger du Carin?

Min dator gick och dog häromdagen, trodde jag, gick in till apple store och det visade sig vara laddaren som gått och dött. Trots att den nästan var sprillans ny. Hade garanti kvar så fick en ny, frid och fröjd och väldigt mycket billigare än om jag hade behövt köpa en ny. En ny dator vore dock inte fel... hmm. Får vänta i nåt år till, känns inte studentvänligt att köpa en dator för ca 11-tusen, inte just nu.

Själv så har jag nästan gått och dött också. Är förkyld. Eller ja, halsen har väldigt ont och är jättesvullen. Sen är jag brutalt hungrig också så skall ta och blanda ihop lite pulver, tänkte köra på det veckan ut. Hur bra det nu är med förkylning i kroppen. Fast vågar inte äta riktigt eftersom jag fått avboka veckans träningspass, blir så grinig, altid blir jag sjuk när träningen går som bäst. Helvete.

Nu vet ni varför jag har vart frånvarande. Nu skall jag krypa ner i soffan med min pulvershake och en kopp rooiboste med lingon- och blåbärssmak.

Adieu!

ett, två, tre...

Gammal bild :b

Finally så har jag kommit igång med träning igen efter sommaruppehåll och det är gött som Zlatan! Kan inte minnas när jag senast vaknade 7:30 och var pigg? Alltså, jag vaknade 7:30 idag på min lediga dag, JAG vaknade TIDIGT på en ledig dag. Fattar ni? Är ingen sjusovare i vanliga fall men sällan jag vaknar innan 8-9. Fab! Det måste vara det bästa med träning, hur allt känns efteråt, under själva passet vill man ju helst dö även om det är skitkul. Det roliga var att jag igår lyckades svettas på magen, kan inte minnas när jag senast gjorde det. Svett på magen tar jag som ett gott tecken på att jag äntligen är på G, på riktigt. Älskar det!

Jag funderar på att börja springa så måste köpa skor till det, fast jag hatar att springa men det ser ju så härligt ut. Minns att jag och pappa sprang för herrans många år sedan, jag höll på att dö och då var jag ändå tränad eftersom jag höll på med konståkning. Så mycket hatar jag det. Men jag vill gilla det så antar jag får psyka mig själv, lättillänglig träning, kan vara skönt att slippa passa tider osv. Ett, två, tre... just do it!

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger. Som Daft Punk sjunger.

Klätterväxten


Tyckte att murgrönan som jag fick i julas började bli aningens förvildad i den fina vasen, sprang därför förbi grannhuset där det ligger en blomsterbutik och köpte en stålställning. Om ni inte ser det så skall det föreställa ett hjärta på efter-bilden. Hoppas den växer ännu mer nu och blir ett förvildat hjärta, sånt gillar jag förstår ni. Lite för tamt och lamt just nu men med tanke på hur mycket den växt det senaste så är det väldigt lovande.

Ser ni föresten hur min orkidé växer? Ser inte klok ut, haha! För att inte tala om den lilla gröna växten brevid som jag också fick i julas, här går det vilt till bland växterna! Fick dessutom köpt mig lite blommor häromdagen som jag planterade i min cult design-krukor, eller ja, mamma köpte och planterade åt mig.

Nepp, nu blir det en liten shake till lunch och sen skall jag ta tag i städningen, lever i en ständig krigszoon känns det som. Har kommit in i en liten städdipp, förbannat trist, för att inte tala om disken och de rentvättade kläderna som bara ligger. Fan vad kass jag hade varit som klassisk husfru, kanske hade passat bättre som rik husfru (ni vet en sådan som shoppar och har tonvis med hårextensions). Fast när jag tänker efter så hade jag inte velat vara rik husfru heller, eller fattig husfru. Eller husfru överhuvudtaget. Fast rik däremot, det hade jag gärna varit. Nåväl, nu svävar jag bort i mina tankar. Ha de gött!

När livet är orättvist.


Ibland när man lever i en liten skyddad bubbla och läser om tragedier, som t.ex. gårdagens när nästan ett helt hockeylag försvann. Poff, borta, kommer aldrig mer igen. Så blir man påmind om hur skört livet är, hur snabbt det kan förändras, hur arg man kan bli, hur ledsen man kan bli och det går inte att göra något åt det. För på bara en kort sekund kan liv släckas och det är så onödigt, fruktansvärt onödigt. För bara några dagar sen satt jag och kollade på Stefan Livs bröllopsbilder i en fotoblogg och nu finns han inte mer, borta från sin fru och sina barn. Och många andra har ryckts ifrån sina familjer som står kvar och kan inget göra, mer än att känna ilska, sorg, förtvivlan och alla andra känslor som kommer med tragedier. Det är inte rättvist. Förbannadejävlaorättvisa. Det kan fan inte finnas någon mening med att ett plan skall störta och så många skall mista livet? Pissigt är det.

Alla mina tankar går till Stefan Liv och hans lagkamrater, deras vänner, familjer, släktingar... hoppas ni alla finner ro någon dag.

Lite pics från Kättilsröds 4H-gård


När jag hade Lovisa sist så packade vi in oss i bilen, jag, mamma, Lovisa och lilla Wilmer. Vi styrde bilen mot en liten 4H-gård som ligger utanför Göteborg, klappade på lite djur och sådär. Lovisa hade varit där innan men älskade det, bäst var kaninerna! Jag gillade grisarna bäst, svarta grisar, så brutalt söta! När jag var liten var min största dröm att få växa upp på en gård, nu har jag ändrat mig, satan va äckligt det luktar i stall! Nöjer mig nog med att ha mina små hundar, de luktar inte äckligt och är inte så stora som en häst. Hästar är lite läskiga, oberäkneliga, huvva! Tur Lovisa gilla kaninerna bäst, slapp jag gosa med hästar och låtsas gilla dom.

Sedan fick Lovisa låna min kamera, kan ni tänka er att jag lånade ut min kamera till en 4-åring? När jag förde över bilderna på datorn så hade hon mest fotat hästbajs som låg på vägen. Trevligt! Typ 50 bilder på hästbajs. Hur många kan skryta över att dom har så många bilder på skit i datorn? Tur att ungen är söt ;)

Nu skall jag ta tag i min lediga dag, älskar lediga dagar. Trött på skolan.

too school for cool

Igår var det första skoldagen på höstterminen, min sista hösttermin, någonsin! Som student i alla fall, skall ju jobba inom skola så höstterminer blir det igen. Fick köpt mig en almanacka som jag pimpade med tapet från Pip Studio. Idag måste jag beställa kurslitteratur och börja läsa ena boken som jag fått låna av min vän och kurskompis Paula. Måste säga att jag är ganska omotiverad till skolan, trots att det är så lite tid kvar nu, vill bara bli färdig och nu när slutet är nära så känns det sjukt segt. Huvva!

Är det någon mer som i dagarna har börjat i skolan eller skall börja?