Mikka goes randig?!

Jag fick ett ryck och köpte mig en randig, lite over size-tröja igår. Men jag vettisjutton om det är min stil?! Den är skön så jag kommer att behålla den men det är så ovant att se den på mig :P Jenny, du som är expert på randigt, ser det bra ut eller?

Tjejmiddagen igår var väldigt lyckad måste jag säga, vi drack vin (vi som slapp köra alltså), åt sjukt god mat och efterrätt. Vi dansade, sjöng sing star och pratade en massa. Tack tjejor och tack Emelie för att vi fick komma ♥ Det får vi göra om någon dag.

Just nu sitter jag och dricker kaffe, väntar på att mamma skall komma och hämta mig. Vi skall åka och shoppa skor var det tänkt. Sen är det slut på shopping!

Body shop-fynd

Häromdagen så fyndade jag och C på Body shop medans vi väntade på tåget hem. De hade rea och erbjudande köp 3, betala för 2. Så jag köpte en body mist (typ som parfym fast lite mildare) med äppledoft och en olja som luktar passionsfrukt. C tog en sådan också. Mangokrämen fick jag av mormor i julkapp ♥ jag doftar som en helt fruktaffär nu :P

Nu har C kommit så vi skall sminka oss och bli schnögga inför kvällen :)

Nu är det helg!

ÄNTLIGEN LÖRDAG!! Har haft den mest konstiga och jobbiga vecka så det känns skönt att den börjar lida mot sitt slut. Däremot vaknade jag med halsont vid 7:30, bara att kliva upp så jag drog med täcket till soffan. Så där sitter jag fortfarande, dricker mitt Söder Te, hundarna ligger här och snarkar ♥ solen skiner dessutom!

På dagens agenda står det städ och tjejmiddag hos en klasskompis. C kommer hit vid 15-tiden så skall vi sminka oss och bli lite snygga. Annars tänker jag inte göra så mycket mer, känner att kropp och huvud behöver lite ro. Jag är bara så himla glad över att fått tillbaka kontrollen över min kropp, vilket jag inte haft sen jag gick i nian eller något och tränade nästan varje dag. Snart borde jag kunna komma i min kläder jag hade då, har sparat en del från den tiden, just för att kunna säga att nu är jag där igen. Jag tror annars det kan bli lätt att bli lite för besatt av vikt och kropp och det är inte min avsikt, men då var jag nöjd även om jag tyckte jag var tjock. Ser man på bilder från den tiden så var jag verkligen inte det. Kurvorna kan man inte göra så mycket åt ;) men man är väl kvinna?! Däremot så blir brösten bara mindre och mindre, what the?! De får ju gärna vara större :P Någon som vill skänka några kronor så jag kan spara till en operation? Haha!

Nä men det är så skönt när man märker skillnad och när folk ser det och säger att jag ser smal ut. Så skönt! Det får mig att vilja kämpa ännu mer :)

-1

Vindrickarn' Mikka

Idag har jag hunnit shoppa smink, vara i skolan, äta på restaurang, shoppa lite till och umgås med kusin. Det är inte illa! Det är nästan mer än vad jag har gjort på en hel vecka, haha! Eller inte ;) Men nästan.

Insåg idag att jag faktiskt har gått ner en storlek! Jag har misstänkt det men liksom inte tänkt på det eftersom jag blivit van vid den storleken jag haft. Detta innebär alltså att sen jag vägde som mest har gått ner två storlekar! En storlek kvar tills jag är tillbaka i den storlek som jag hade i nionde klass, som jag nog trivs med mest. Det firas med vin och chips(?), det är man väl lite värd?

Back to GI!

Jag är duktig nu som kör på GI och låter bli godsaker (på veckodagarna iallafall). Idag blev det gudomligt gott måste jag säga och jag blir mer och mer övertygad om att det bor en liten kock i mig. Hackade upp grönsakerna och hällde på olivolja, cayennepeppar och så två vitlöksklyftor. Köttet stekte jag bara och kryddade med pepparmix och chili. Såsen är simpel och galet god, grunden har min mamma lärt mig. Creme fraiche, fond (använde viltfonden), lite såskulör och lite peppar.

Lista på grönsaker som jag använde:
-Två små morötter
-Färska champinjoner
-Färsk broccoli
-Färsk blomkål
-Gul paprika
-En gul lök
-Lite majs

Detta gjorde jag med inspiration från ett recept jag hittade hos Alisa för ett tag sen men inte kunde hitta igen. Så fick improvisera lite. Galet gott är det och man kan göra en hel del på samma gång, bra att ha med som lunch imorgon till skolan :)

iLove

Nu är den min, den lilla svarta! I likey. Men det är vissa saker som jag inte är speciellt nöjd med måste jag erkänna, fast får komma ihåg att det inte är en dator utan en mobil. Bara att acceptera. Det går ju faktiskt att ringa och messa med den, huvudsaken ;)


Om ni inte visste de så är mitt bloggnamn iPink just från apples olika produktnamn, fast med en egen touch. Är ju som sagt appleflicka ut i fingertopparna.


Jag blir tokig på Elmer!

För några veckor sen så köpte jag specialmat till Elmer så att han skall gå upp i vikt och börja bygga muskler. Elmer är en liten klen tonåring som verkligen behöver lite fett på kroppen. Till en början så ÄLSKADE han maten, men efter ca 1,5 vecka så börjar han rata den med. Han ratar allt nu! Vad skall man göra? Jag blir fullkomligt tokig på honom!

Maten jag köpte är s.k färskfoder med lite komage och annat göttigt, luktar apa. Först kunde han äta den som den var, sen ratade han det. Då började jag värma den i micron och de gick fint med... ett tag. Sen fick jag testa blanda i torrfoder också, funkade väl en måltid. Nu äter han inte igen. Vad skall man göra?! Hopeless!

Kanske skall man ge honom lite proteinpulver? Bygga muskler tillsammans med matte och husse? :P


I'm alive!

Jag fick mig ett litet ryck häromdagen och började sortera alla DVDer i bokstavsordning. Eftersom alla TV-spel är i bokstavsordning så måste ju filmerna vara det med. Filmerna låg dessutom i en flyttkartong, väldigt ofint, nu står alla i hyllan. LOVELY! Nu har vi inte en endaste flyttlåda kvar i lägenheten :P



Här är det lite tyst faktiskt och jag har inte haft någon blogglust alls faktiskt. Har pluggat och pysslat med lite annat. Fick hem en liten svart sak igår också ♥ Mer om de imorgon tror jag. Kan inte berätta om allt på en gång. Men nu vet ni att jag lever och jag tycker det är himla kul att ni fortsätter kika in och kommenterar även om jag är dålig på blogga just nu.


Mitt knä börjar repa sig efter den lilla olyckshändelsen föresten, haha! Så sjukt. Gör inte ett dugg ont faktiskt :P bara om jag sitter på det.


Nu skall jag ladda för träningen. Puss på er!


Kött! Varning för känsliga läsare...

Japp, jag visste att jag inte skulle va ute och ränna idag. Hade handlat så gick runt med en riktigt tung kasse, smockat med matvaror. Så skulle jag gå från bilen, halkade lite med mina klackskor (smart skoval) och lyckades undkomma fallet. Men när jag sen skulle börja gå igen hade jag grymt dålig balans så jag ramlade ner på knä istället. Kändes inget speciellt faktiskt för det var ett rätt lugnt fall :P I trapphuset tog jag hissen upp för kassen var så tung, då ser jag att byxorna gått sönder på höger knä, trist eftersom byxorna är nya. Typiskt!

När jag kom in och skulle byta byxor så är det värsta blodbadet på knät!! What the! Och här kommer resultatet, mitt alldeles egna köttsår. Dumma grus, dumma is, dumma mig som går i klackskor när det är isigt ute.


Mina två goingar

Åh jag har så tråkigt idag, gårdagen gick så fort när jag städade. Har däremot myst och gosat med mina små odjur hela förmiddagen, sen gick vi en liten runda. Blir inga långpromenader nu när det är kallt och rått ute, varken Linus, Elmer eller jag tycker de är speciellt kul. Vi försöker aktivera oss inne istället :]


Fick just reda på att min kurskamrat Charlotte har fått pengar från CSN, men det har inte jag! Hur konstigt är inte det? Borde ha fått samtidigt. Har 177:- på kontot och det är lite lite tycker jag ;) Speciellt när man skall bjuda John på middag idag. Hmm... Det löser sig alltid.


I helgen har jag inga planer alls faktiskt, Dennis har ju MMA-kurs fram till söndag nu och är borta hela dagarna. Får väl dricka lite vin i min ensamhet ;)


Skall ta och greja lite här och försöka aktivera mig med något. Uttråkad!


Nu är det dags.

we ♥ it

Skall försöka ta tag i mig själv idag, ut med hundarna i snöiga vädret. Sen duscha och göra mig anständig, inte för att jag skall göra något speciellt. Men ändå, känns bättre då :] Ikväll hoppas jag att få ryggen knådad, en kompis kommer hit som har lite massageskills. Himla bra för det behöver jag, min rygg är helt paj efter att ha spänt mig över tentor och annat bös.

Skall ta tag i mig själv...

Haha!

Haha, så himla rolig! ↓ & för er som inte vet så är Luke och Leia tvillingar.

iFån

Måste nog skaffa en nu, har stått emot såå länge. Tror inte det går längre faktiskt. En svart vill jag ha :] Söt! Eftersom jag är en apple-tjej in i själen så måste jag ha en, eller hur?

Nu är det slut på de goda tiderna

Jag var jätteduktig i höstas med att äta enligt GI och skippa onyttigheter, men nu efter jul, fy skäms på mig! Har inte varit duktig alls, jo i matväg kanske, men har ätit för mycket av sötheter som blivit kvar efter högtiden. Inte nog med det så hade jag och Dennis nyår hos oss och jag fyllde år, dvs. att det blev mycket gott över. Värsta av allt är att jag är konstant sugen på att äta nu, sött, choklad, mat... mmm, fattar ni vad jobbigt det är?! Nu är det SLUT!


Det är väl bara att bita sig i läppen och stå ut tills socker- och matbegäret lugnat ner sig. Har ni annars några bra tips som kan hjälpa mot min fruktansvärda åkomma?


Så jag åt en fruktsallad förut, duktigt, mindre duktigt var de där bitarna jag åt på morotskakan som jag och kusin gjorde förut.


Utmanad av Alisa

Jag har blivit utmanad av Alisa att lägga upp 6 bilder som är tagna av andra. Inte helt lätt då jag alltid är den som fotar nu för tiden, fick gå in på FB och kika på utbudet där. Har en himla massa på min externa hårddisk men jag orkar inte gå och hämta den :P Here they come!


Fasen va otydligen texten blev på vissa, aja.. 2008 skall de stå på utställnignsbilden iaf.


Jag i min tur utmanar de som tycker att detta kunde vara en kul utmaning! :)


Glasögon & köksbord


Min klasskompis, Malins, häst. Random bild bara.


Så vart det lördag igen! Sjutton va snabbt veckorna går, vet att jag hela tiden tjötar om hur snabbt tiden går men det är sjukt och skrämmande. Hua!


Idag skall jag med min mamma till Synsam och kolla på brillor, till henne då, jag vill också ha nya! Sen skall vi åka och kolla på nytt köksbord, har ju min mormors nu som är i furu, I hate furu! Det nya är i ek men jag kommer nog ändå måla om det. Får se vad vi tycker om det, hittade på blocket hos en tjej i Göteborg, använt i 2 månader bara. Säljer det mycket billigare än vad det kostade nytt, bäst av allt är att man kan dra ut de så det blir dubbelt så långt.


Det är väl ungefär det som kommer hända idag. Diska med, suck!
Vad skall ni göra?


Summer tea!


Köpte nytt tea förut när jag var och handlade, GALET gott, ni måste testa! Väldigt fräscht och härligt. Blev härlig färg i vattnet med :D haha!


Nu skall jag ta och börja tvätta, kul fredagsgöra! Sen blir det att göra skaldjurspaj :D kanske lite vitt på de?


Föresten, blogg.se drar verkligen ner kvalitén på bilder. Dumt!


Kate and I

Var jag vuxen, eller ungdom? Rynkorna får avgöra.

Jag har suttit och kramat min kamera hela tiden sen objektivet kom på plats. Det är såå underbart! Var tvungen att fota mig själv i spegeln, alla gör väl så nu för tiden? Haha! Synd bara att alla andra är mycket snyggare än osminkade, bleka och schletna mig :p Ser ut som jag har stödkrage på bilden till höger, var påväg ut med mina två odjur och det är kallt! Bäst att klä på sig ordentligt.

Just nu sitter jag här i soffan och kollar på You, me and Dupree. Favoriten Kate är ju med, det är för att alla hela tiden säger att hon och jag är så lika, haha! Men hon är sjukt söt så det får man ju ta som en komplimang ;) Kan man få bli lika smal som henne också? Work out, work out! Kanske kan gå.

♥ Tack pappa ♥

Pappa ringde förut och frågade om jag kunde komma ner, han stog med bilen utanför lägenheten. Jag sprang ner och han gav mig ett litet paket, från en fotobutik. Jag har mitt favoritobjektiv igen!!! Min pappa har letat och hittat det som gick sönder som har varit slut överallt! TACK PAPPA!!! ♥ ♥ ♥
Nu kan jag fota igen!

Dejt hos mig!

Idag är det pluggdejt hemma hos mig, tjejerna i min basgrupp+en till kommer hit. Vi fick respons på hemtentorna igår och idag skall vi ändra, lägga till, korrigera osv. Fick faktiskt bra på min, den är ju godkänd men jag måste bara ändra några få saker, "kan bli bättre" står det :P Känns otroligt bra då förra tentan blev lite flopp och drog ner självförtroendet, nu är jag lugn. Men på något vis så känns det som att man aldrig kommer att bli tillräckligt bra, inte bara i skolan utan i de flesta situationer. Det drar ner självkänslan om något! Uff...

Imorgon är det ingen skola, skönt!

Gömmer mig

Uääh, jag sitter och gömmer mig från solen. Det är så jobbigt för vi har sol rätt in i lägenheten hela dagarna vilket betyder att jag inte ser vad som händer på datorskärmen -_- jobbigt va? Eftersom vi har öppen planlösning, vardagsrum, kök och matplats i samma rum så kan man inte bara sätta sig i ett annat rum. Kan visserligen slänga mig på sängen i sovrummet men när jag gjorde det häromdagen så krascha min kamera, måste alltså betyda otur att vara där. Så varför inte slänga upp en filt och gömma solen lite? Nu har den dock flyttat på sig så måste flytta filten, igen! Jobbiga problem :P


Nu kom kusin, fika!!


Min rosa sailor!

Denna söta lilla Victoria Secret-hunden flyttade hit. Tack Tina!


Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara mig utan att fota något tills jag får objektiv igen, men fy bubblan så tråkigt det är med kitobjektivet! Ser ut som jag fotat med vilken kamera som helst, blööö!! Jag är depp.

Eftersom jag är depp så blir det en bit från almondytårtan idag, daimsmak ♥ lööve! Får träna stenhårt imorgon, första gången sen dagarna innan jul som jag tränar, haha! Pinsamt ju! Nu lär jag ha gått upp allt igen som jag gått ner, har svullat i choklad och julgodis ju. Skall bli väldigt skönt att komma igång igen även om det känns trögt, fick ju nytt träningskort av min snälla pappa så nu måste jag dit ;)

Vilda blev f.ö 2a idag i sin klass med hederspris. Elmer ställde jag inte ut så där blir det inga resultat, däremot fick han sig ett rejält vintertäcka (för 595:- så måste de väl vara rejält ;p) från hurtta. Köpte även färskfoder till honom, som stinker AS, det innehåller b.la. vom (komage), luktade inte gott när jag värmde det lite i mikron, hua!! Men han gilla! Nu är det beach 2010 som gäller för honom ;) här skall det gås upp i vikt!

En trött Mikka & ännu tröttare Elmer

Jag är trött! Misstänkte att jag skulle bli det nu eftersom jag var pigg imorse, men det gör inget för jag behöver ändå lägga mig tidigt eftersom jag skall upp 5 imorgon igen. Skall hämta upp tvätten från tvättstugan snart, sen tvätta bort sminket, efter det blir de nog glo på tv i sängen tills jag somnar. Eller Mario kart?

Hursom så har det gått både dåligt och bra idag. Elmer blev utkastad med motiveringen att han var för smal och Vilda kom trea i valpklass med hederspris, av nio långhåriga tikar!! Extra grattis till hennes syster Nea, vi har en stolt mamma Isis nu misstänker jag ♥ och grattis till Vilda och Neas uppfödare Maria som fött upp tjejerna, vad hade vi gjort utan dig? (skickar massa söta, hoppande, pussande och gulliga msn-smileygubbar till Maria via bloggen :P)

Nu skall Elmer få äta välling, tips från den vääääldigt konsekventa domaren. Har aldrig vart med om en domare som pratat så mycket under bedömningarna. Lustig.

Inga bilder blev det heller, kalla mig fjantig men jag vill inte använda kitobjektivet till kameran. Skall inte fota först jag får tag på mitt objektiv!!! Ledsen :( Av någon anledning så har objektivet blivit ruskigt populärt så varenda fotobutik väntar på leverans. SKIT!

Uppe före tuppen

Känner mig oförskämt pigg måste jag säga, gick ju ändå upp 05:00 och har sovit som en kratta då en viss Dennis spelat tv-spel hela natten. Även om han spelar i vardagsrummet så blir jag störd av det. Fast jag skall ju inte klaga nu när jag är pigg, det är faktiskt ganska mysigt att gå upp före alla andra, det är så tyst och lugnt. Dricker mitt morgonkaffe och skall snart in i badrummet igen, funderar på att locka håret... hmm... mitt hår ville ju inte riktigt vara med idag så det ligger platt på huvudet och ser bara allmänt knäppt ut. Jobbiga problem ;)

Anledningen till varför jag är uppe är för att jag och Elmer, yngsta hunden, skall på utställning här i Göteborg på svenska mässan. Hundutställning alltså, för er som missat det. Mamma kommer och hämtar mig kvart över 7 (så fråga mig inte varför jag var uppe 5!), hon skall ställa ut sin yngsta tik, Vilda. Spännande, mitt i höglöp och allt, blir intressant... hmpf!

Ha en bra lördag alla sötingar så hörs vi när jag är människa igen, utställningar tar hårt på en ;)

Jag och Elmer förra året på samma utställning.

Byrån och R.I.P objektivet

Här kommer lite bilder på nya byrån som står i vårt sovrum nu :) Har lagt ner mina t-shirts och träningskläder i ena halvan och i andra halvan ligger Dennis t-shirts och träningskläder. Perfa! Nu har vi mer plats i garderoberna, fast min är ändå överfull, fattar inte hur jag fick plats med allt förut?! Sjukt!


Smyckesträd ♥

Flyttade på mina mirandanallar och ställde dit en liten växt istället
vet inte vad som var finast?



OCH i skrivandets stund välter min ena hund ner min kamera i golvet, från sängen, mitt älskade objektiv är i två delar!!!! FANHELVETESJÄVLASKIT va ledsen jag är!!! :'( och arg!! Jag har inte råd att köpa nytt nu ju, kommer få vänta tills sommaren. Laga objektiv kostar ju galet mycket, säkert mer än vad objektivet kostade som nytt. Kanske kan höra med försäkringsbolaget? Funkade ju när min gamla kamera drunknade i champagne några nyårsaftoner sen.

Man kan köpa kärlek!

Man kan visst köpa kärlek! Jag har köpt massa kärlek ;)
-Min kamera
-Mina hundar
-Min MacBook
-Min iPod

Idag skall jag pyssla lite tänkte jag, först klä på mig och dra ut hundarna i kylan, trots att de hellre vill ligga kvar under mitt gosiga täcke :]

Och så måste jag ge svar på tal, fick kommentar i förra inlägget att ALLA har MacBook. Kanske stämmer, vad vet jag? Jag vet bara att jag är mac-tjej in i benmärgen och köpte min första 2003 för att det är så praktiskt. Jag introducerades till macvärlden när jag började på gymnasiet och läste foto, grafisk design, multimedia m.m och insåg att det passar mig bäst som vill syssla med sådant. Sen varför "alla" andra har det vet jag inte, för att mac är så sjukt mycket bättre än en PC kanske? Är lite less på sådana kommentarer ;) Så jag har inte det för att ALLA andra har det, skiter blankt i vad resten använder. Menar inte att va otrevlig, men jag tycker inte om att få sånna kommentarer.

Natti!

Nattinatt på er! :*


Tack!

Har ju helt glömt att visa vad jag fick på nyårsafton som tack för att jag var värdinna! Jättefina örhängen som kommer att användas flitigt, jag älskar ju pärlor och stenar som glittrar ;) Passar perfekt! Tusen tack girlfriends!

Min gråa färg i håret är borta föresten :( jag sörjer! Men min frisör har lovat att fixa tillbaka den snart så just nu överdoserar jag silverschampo och silvermousse, är nog inte helt bra kanske. Jag vill ju ha tillbaka färgen som jag färgade sist, tyckte om de så mycket! Föresten så känns inte mitt hår så kort nu utan löshåret som jag trodde även om det saknas 10-15 cm.

Bla bla... nu skall jag försöka koncentrera mig på filmen. Ligger i sovrummet och kollar för sambo Dennis har ockuperat TVn i vardagsrummet. Han spelar xbox, som föresten sjunger sin sista melodi, blir överhettat hela tiden. Det är ju från 2005 så kanske dags att gå vidare och skaffa nytt?

Och nya byrån är lööövli, passar skitbra i sovrummet!


Lista på presenterna

Gårdagen var trevlig, vart kalas med släkt och deras respektive. Kul kul!
Fick lite trevliga prylar:
-presenkort på IKEA (500:- och 700:-)
-presenkort på LUSH (500:-)
-badlakan
-en snygg svart skrivare med scanner! ♥
-en shopping fund
-äpplegröna ljuslyktor från Ittala (kivi-marimekko)
-pengar
-valfritt halsband från en silversmed som ligger här i Bohuslän, kommer välja en ängel

Det var nog de tror jag, känner mig rätt nollställd i huvudet idag :P Har pluggat på hemtentan som skall lämnas in imorgon. Har bara kvar att skriva innehållsförteckning, men de gör jag imorgon. Åkte en sväng till IKEA med C, köpte ljus och lite så. Imorgon åker jag, Dennis och mamma till IKEA för att köpa byrå till sovrummet och DVD/TV-spelshylla... KUUUUL!! Längtar ihjäl mig! Vi skall dessutom få en ny TV imorgon, skall bara orka hämta den, så nu är det BYE BYE tjock-tv!

Ganska tråkiga blogginlägg nu men det har vart så mycket kalasande och pluggande det sista. Har knappt hunnit med annat. I'll do better soon!


Kalasnaglar


Grattis till mig!


Åh... sentimental!

VARNING FÖR SMÖRIGT INLÄGG!



Älskade grabbar, Linus & Rocky (Rocky R.I.P)


Jag sitter och kollar på bilder från när Linus flyttade hem till mig, han som förtrollade både mig och min familj. Jag blir helt varm, tårögd och en smula frustrerad. Så mycket jag skulle kunna ge för att få ha valptiden med Linus igen, han var så svår och så mammig. Se så fin han är nu, min duktiga pojke som har sina krämpor i ryggen och ett helvetes humör i mellanåt.. Inget gör så ont som att älska dig skall du veta. Och så mycket jag skulle ge igen för att få träffa Rocky, den bästa hunden man kan tänka sig, också sådär svår i början men sen blev en fantastisk och lojal hund ♥ Han och Linus tyckte verkligen om varann, minns hur Linus hängde och bet tag i Rockys svans och Rocky bara gick runt tålmodigt och undrade varför det hängde en råtta i svansen.





Det är tack vare Linus som jag har Elmer dessutom. Han är också min speciella lille grabb som jag älskar högt och lågt trots att jag tror jag fått honom för mina synders skull. Ett sjuhelvetes humör, lika glad som han är, lika förbannad kan han bli. Han hittar på bus varje vaken minut, han snor underkläder, strumpor, plastpåsar. Han gömmer leksaker, snor mat och vid 1,5 års-ålder har vi äntligen lärt honom att sitta! Envis herre som bara gör saker som passar honom. Min älskling ♥


Tänk att ni båda har varit ännu mindre än vad ni är nu?

Grattis farsan!

Idag fyller min kära farsgubbe hela 55 år, gammal gubbe nu ju! Jag och Dennis skall iaf ut till mina päron och laga mat idag, dagen till ära. Mamma och pappa är på bio nu med min farbror och hans fruga, så maten står på bordet när de kommer hem igen.

Jag har fixat och donat med hans presenter fram tills nu ungefär, gjorde prinsesstårtan här ovan. Den stora biten (med fotohållare i) skall vara till det egenfixade presentkortet som jag och Dennis skall ge, vilket är ett biobesök, han vill så gärna se Avatar men får inte med sig mamma. Då ställer självklart vi upp även om vi sett den ;) Blir i 3D denna gång. Av mig och mamma får han en lamellfräs.

Den Lilla tårtbiten kan man till t.ex. ett halsband och det skall min mami få. Hon fyller dock inte år först 6 januari ;) Alla på en gång, jag fyller ju 5 januari, blir 23 år... herregud, jag är också gammal.

Passar även på att säga grattis till kära Karolin som också fyller år idag! KRAM PÅ DIG!

Jaha, 2010 då?

Trivs nog bäst med att inte vara stylad faktiskt. Skönt att kunna klia sig i ögonen utan att smeta ut smink. Skönt att kunna dra händerna i håret utan att fastna i massa gegg. Men jäklar va kul det är att kunna styla sig mer än vad man brukar! Idag skall jag dock vara sunkig och sitta här vid datorn i bekväma kläder, äta lite rester och godis från gårdagen. Är sjukt sugen på popcorn, ge mig!

Hur fasen blev det 2010 föresten?! Känns konstigt. Som jag sa till Karro, idag känner man sig lite depp, melankolisk och en smula sentimental. Inte ett dugg bakis faktiskt, drack ju inte överdrivet mycket igår iofs men jag tog en resorb innan jag somna. De hjälper sjukt mycket!

Vad gör ni idag? Slappar också eller åker ni runt till släkt och vänner och käkar middagar?