Instängd

Alltså, jag bor i en jättefin lägenhet just nu, nära till jobbet och gallerian. Lägenheten har två balkonger, två sovrum, två badrum och stort allrum med kök. Perfekt, eller hur? Grejen är att jag delar med en tjej som jag inte känner, hon verkar hur gullig som helst, men jag känner henne inte så det känns bara obekvämt, till och från. Speciellt nu när hennes pojkvän hänger här också, som jag definitivt inte känner. Säkert supertrevlig också. Det är inte så att jag har svårt för att prata med folk (tvärtom), men jag tycker om att kunna gå ut i köket i underkläder och hämta en skål med mjölk och all bran. Det går knappast när de står där och lagar mat, eller sitter och äter. Känns så olustigt. Hon har dessutom bott här sen i augusti så är mer hennes hem än mitt.

Vet inte vart jag vill komma med detta inlägget, vill nog bara skriva av mig. Skall bli skönt att flytta snart, så det ser jag fram emot. Snart kommer även Rickards mamma och hennes kille, de stannar över jul. Får klura ut hur vi skall fira. Väldigt roligt! I januari kommer min kära kusin med föräldrar, längtar! Mycket att se fram emot.

Utanför portarna vid min lägenhet. Älskar palmerna! So far / so good.

Dagarna går och jag börjar känna mig lite mer säker på både jobb och området där jag bor. Bor just nu i Century City och det är ju inte direkt stort här, men ändå, det är lite läskigt att komma till ett nytt ställe. Gallerian, Canal Walk, som ligger här är ENORM (största i Sydafrika) och där är det lätt att gå vilse. Jag är sån som gillar att ha lite koll på läget innan jag ger mig in på något, verkligen en utmaning. Det är så mycket som är annorlunda mot hemma, t.ex. att man måste gå och köpa el och fylla på, upptäckte jag när det blev kolsvart här förra veckan. Eftersom jag inte har något access card till portarna där jag bor så kan jag inte köpa det själv. Min flat mate fick fixat det när hon kom hem från jobbet kl 01, haha! Lägenheten som jag bor i nu är riktigt najs, har aldrig sett en lägenhet (eller ett hus) som har så högt i tak. Nybygge såklart. Hela Century City är relativt nytt så allt här känns som en låtsasstad, dock väldigt säkert ställe att bo på så det känns väldigt bra. Vägen jag går till och från jobbet är kameraövervakad och vid portarna in till Century City finns det vakter. 
 
Nu piper tvättmaskinen på mig!
 
  
1/ utsikt från mitt rum i lägenheten. 2/ fina meddelanden till och från jobbet. 3/ frulle!
4/ movember i SA. 5/ Rickard med Table Mountain bakom sig. 6/ Nya runners!

Cape Town bound

Jag lever! Är framme i Kapstaden och har jobbat tre dagar än så länge, sjukt mycket information. Slut i huvudet! Annars är det fint, vädret är underbart och det är såklart väldigt mysigt för mig och Rickard att vara tillsammans igen. Fast en kass sak är att bilen har gått sönder, kommer kosta massa att laga den. Plus att jag har typ INGET att ta på mig, shoppingen här nere har inte riktigt kommit igång än.

Hur är läget i Sverige då?