grönt bland allt rosa

Jag tyckte att det kunde behövas annan färg än rosa på naglarna. Har testat det ljusa, päronglassgrönt och det är fint. Får se när jag vågar mig på det andra :D väääldigt grönt!

en ledig måndag

Om ni bara visste hur skönt det är att vara ledig idag! Det är strålande sol och blå himmel ute, helt underbart. Skall snart ta mig en liten lur på balkongen, skall tvätta om 20 min oxå. Sen blir det till att städa lägenhet, men senare ikväll för jag vill inte missa det fina vädret.

Idag tog jag och min mamma oss en sväng till Stenungsund för att köpa hundmat och present till Alva som har fyllt 11 år, snart tonåring! Jösses... tiden flyger iväg! Jag shoppade lite åt mig själv oxå, en lykta till balkongen och två nagellack. Gröna nagellack, det ni! Testade det ena nu precis och det är verkligen päronglassgrönt, så tjusigt så :D kan visa bild senare.

Mamma gav mig en hög med inredningstidningar förut, känns lockande att plöja igenom allihopa nu. Lusläste en igår kväll som jag köpte när jag handlade käk, men den var inte lika mysig som Hus & Hem. Sköna Hem hette den föresten, ingen slår Hus & Hem i mitt tycke för de har så bra reportage osv.
Nu ska jag packa ihop tvätten! :)

så var denna midsommar över...

Ja, då var det avklarat för 2o1o, och det känns rätt okej faktiskt. Midsommarafton firades med släkten, det var midsommarmat, dans runt stången (även om vi inte dansade) och på kvällen grillades det. Väldigt trevligt :) Känner att det där med att åka till annan ort för att supa skallen av sig inte är min grej, traditionellt firande känns mer aktuellt. Gårdagen spenderade jag på jobbet och hos grannen som hade födelsedagsfest, riktigt trevligt! Nu idag skall jag till mina päron en sväng, sen bara ta det lugnt. Är ledig idag, på måndag och på tisdag, väääldigt skönt! Vad som händer då får vi se, skall försöka ta det lugnt och kanske ta en storstädning här hemma. Kan säga att det behövs ;)

Vad har ni gjort i helgen?

ångest?

Jag tror att jag fick en ångestattack igår när jag och mamma shoppade, eller nåt i den stilen. Tappade synen på vänstra ögat och kunde sen bara se rakt fram med det. Men det gick över när jag tog det lugnt, fast resulterade i en hemsk huvudvärk. Jag tror nog att kroppen sa ifrån, nu är det slut på stress, nu är det sommar och jag skall ta det lugnt och göra klart det jag har lovat folk. Sen ska jag bara njuta och jobba på hotellet.

& off to work.

oh summer, where did you go?

Lekte med pappas nya kamera för några veckor sen, alldeles för fina bilder för att matta ner så istället blev det starka färger, gillar! Nu saknar jag sommaren och den har knappt börjat?! Vart tog den vägen?! :(

Blommar för fullt!

Nu blommar mina orkidéer för fullt!! :D

candy shop

När vi var i Gränna så hittade jag dessa söta burkar med godis i, jag kunde inte låta bli att köpa dem då jag har en förkärlek till fina burkar, pilleraskar, skålar osv. Det var dessutom 3 st för 100:-, så dessa 3 fick följa med mig hem. Jag kan inte påstå att jag är thrilled about godiset som är i, gott är det men jag är inget godismonster, så därför tänkte jag att man kan ha annat i så småningom, flingsalt, kryddor eller så. Nu måste jag bara få råd att fixa en skänk och hyllor till köket så man kan ha framme sånthär gulligt.

När jag ändå håller på så kan jag visa vad jag köpte till min iPhone igår, ville ha ett skal men inget hårt (det jag köpte paja), ville ha silikon så den inte blir så glidig liksom. Får köpa ett nytt och snyggt hårt senare, men jag tror inte jag kommer att trivas så bra med det, känner att den ligger bekvämare i handen med silikonet runt. Man vill ju inte tappa sin älskling ;)
Lite små bilder men ni ser ju, hot pink och transparent baksida. I like! Kostade bara 199:- på mediamarkt!

Lite nytt

Efter jobbet förra veckan svängde jag och kusin förbi ett torg som ligger påvägen hem, där fann jag en ny t-shirt, på Lindex. Urskön, löööve it. Den är vit och marinblå, ser ut som svarta ränder på bilden. En keeper. På tal om nytt så fick jag mina nya pjucks igår och jag är redan dödskär! Säg vad ni vill om Ed Hardy men jag gillart, tycker det är snyggt att kombinera sött med tufft, som de flesta redan vet att jag gillar.
Nåväl, är helt stenad nu. Har dragit på mig en förkylning så är allt annat än kaxig, blir tidig kväll ikväll och håller tummarna stenhårt för att jag skall kunna ta mig upp imorgon för att jobba. Annars kommer jag bara ligga hemma och må dåligt över att de blir en man kort på personal imorgon, sånt suger ju. Å andra sidan presterar man inte direkt sitt bästa när man är sjuk, vart gör man mest nytta är frågan.

work work

Lekte lite med en bild som jag tog den 6 juni, det svarta man ser är hotellet där jag jobbar, de flyter på havet :) Det är alltså där jag är nu i sommar, jobbar massor nu i juni, hur det blir resten av sommaren återstår att se. Visst är det fint?!

Det randiga Gränna

Vägen bar till Gränna igår, varför? Vet inte, det var ett ryck vi fick :) man behöver ju inte göra något jätteavancerat och det tar ju ca 2h från oss att åka dit. Lagom dagstur mao. Däremot finns det inte jättemycket att göra i Gränna så vi gick i alla polkagrisaffärer och kollade, jämförde och handlade, haha! Vädret var inte jättefint när vi kom dit men det ordnade upp sig efter ca 1h och blev riktigt fint! ♥

Reboot

Här kommer lite tankar mitt i natten från mig. Jag är fyllechaffis inatt åt grannarna, så kör ball bmw och poppar hög musik. Det gillar jag! Skall snart lägga mig en liten stund så jag orkar köra sen, kleta bort sminket och ta på mig mjukisdress. Jag är väääldigt trött, kl 5 ringde alarmet imorse, somnade om till 05:40, så det blev lite stressigt eftersom jag skulle åka kl 06 för att jobba på hotellet. Slit och släp har det varit idag, mycket stress så jag tycker nog jag förtjänar att vara lite trött. Imorgon åker jag och kusin på en liten tripp till okänd ort, en dagstur bara. Vi är båda lediga imorgon, sen blir det ytterligare en dag ledigt för mig nästa vecka, nog för att jag behöver få fart på ekonomin men jag är väldigt trött nu. Man blir det av att börja på ny arbetsplats, jag hoppas jag kommer in i det väldigt snart :)

Hur har er helg varit so far?

en bra dag

Vissa dagar känns alltid lite bättre än andra och idag är en sådan dag. Det liksom gör inget att det regnar ute och är grått (fast jag saknar solen ändå), skatteåterbäringen klirrade in på kontot. Har lagt undan lite och skall unna mig ett par skor som jag suktar efter, så snygga att jag får tårar i ögonen. Allra helst hade jag velat ha m a s s a pengar, vill ju tatuera mig, typ nu! Min mamma ska tatuera sig också, det ni! Hade vart kul att göra det tillsammans :) måste spara ihop till min, den kommer bli sååå najs! Motivet är hemligt än så länge, det är en present till min familj och släkt. Den dyraste present ni kommer att få ifrån mig tror jag, ha ha!

F.ö så tycker jag det är väldigt dött på feedback i bloggen. Vet att jag är usel på att skriva nu för tiden men något uppmuntrande vore väl snällt. För sååå dålig är jag väl inte på att uppdatera längre? Just say hello, vill veta vilka som läser. För det är rätt många ändå som kikar in varje dag.

Ingen som vill köpa en grym mobil btw? Har en Sony Ericsson C902 som ligger här och vill bli använd. Kostar fortf. typ 4000:- ute i butik. Någon sugen?

kick off

Sådär ja, nu var gårdagen gjord och det var trevligt och skoj. Hade inte med mig min kamera, tycker det är lite väl ambitiöst att släpa på systemisen, så därför fotade jag med iFånen. Både jag och kusin kunde vara onyktra eftersom vi fixat skjuts dit och hem. Tack gamlebror och grann-Lucas! ♥ Jag måste ha bästa kompisarna ever, och släktingar ;) Denna dagen har iaf varit väldigt lugn, Emelie kom hit och pluggade en stund, sen har jag städat och pillat lite här hemma. Ganska skönt. Imorgon är det jobb igen, som det kommer att vara resten av Juni.

up & away

(iPhone-bild, tagen i lördags)

Så nu bär det av till Tjörn igen, inte för jobb men för kick off och personalfest. Vi skall vara ute hela dagen och vädret är i n t e med oss, grått och trist ute. Kunde det inte få vara sol en fjuttig dag till innan detta trökvädret drog in? Elakt! :/ Men men, det kommer bli ballt ändå, tror jag, vad vi skall göra är hemligt... hmmm?! Nu skall jag kleta på lite mascara sen far jag och kusin iväg för att ha en toppendag!

Fullt ös!

Jag lever! Men det är knappt, har jobbat och stått i nu och inte haft en sekund över till att blogga. Idag är jag dock ledig men var på arbetsplatsen som civil då det är Sillens Dag idag :) Käkade lite gott och kika runt på Klädesholmen. Mysigt :)

Imorgon är det kick off och personalfest med jobbet, skall bli riktigt kul! Dock ska vi vara ute hela dagen och de skall vara pissväder :( himla dåligt så jag hoppas på ett mirakel att vädergudarna ändrar sig så vi får strålande sol!

Nu ska jag powernapa.

Linus 4 år!

Idag fyller min lilla, lilla och äldsta vovve år, tänk att det är 4 år sen som du föddes? Och det är exakt 4 år sen som jag tog studenten, japp, Linus föddes när jag tog studenten. Kunde man få en bättre studentpresent?! Igår slog det mig dessutom att jag har bott i lägenheten i 1 år. Vart tar tiden vägen? Fick sms av min gamla klasskompis Jerker som också konstaterade att det är 4 år sen som MP3a gick skilda vägar. Lite sorgligt :(

Men iaf så kom kusin förbi och vi hade lite födelsedagsfika för Linus, han fick faktiskt smaka också. Elmer med. Så snälla är vi ;)