Hattie!

 
Nu är det väl ändå höst på riktigt? I Göteborg regnar det och är rått som vanligt när det är höst. Längtar efter de fina och soliga höstdagarna och härliga höstfärger på träden. Då är hösten okej och när man får ta på sig sin mössa och gosiga halsduk igen. Fast det är faktiskt ganska mysigt att lägga sig i sängen när regnet slår mot fönstret och på något vis så känns hösten lite finare här i Majorna, passar in på något vis bland de gamla husen.
 
Snart skall jag sticka iväg och köra en timma på gymmet, sen stressa hem för att duscha. Behöver åka till Maxi och systembolaget eftersom jag har min inflyttningsfest ikväll, känner mig mest stressad just nu än taggad. Skall bli skönt när allt är färdigt och jag fick köpt klänning igår, herrejävlar säger jag. Denna klänningen blev det och den är verkligen muskort så blir heltäckande leggings ikväll, haha!
 
Nu skall jag byta om och åka till gymmet. 
 

Sen senast...

 
Oj oj oj vilken torka det har varit här, igen, och jag ber om ursäkt igen för det men jobbet och träningen tar verkligen all tid. Är aldrig hemma och när jag är det vill jag gosa med hunden och skypa med Rickard. Ibland ser jag till och med på tv och läser en tidning. Det har i alla fall hänt en hel del sen senast jag skrev - träningen börjar ge resultat, jag har bokat resa till Kapstaden (25 januari - 9 februari), ändrat relationsstatus på Facebook och blivit tilldelad mentor på jobbet (för min lärarlegitimation). Det mesta flyter på, förutom att jag fortfarande inte har plockat fram kameran igen, någon dag skall jag det. 
 
Till helgen skall jag dessutom ha inflyttningsfest med oktoberfest-tema. Hade beställt klänningen men storleken stämde inte enligt måtten på hemsidan så får skicka tillbaka och hoppas att jag kan hitta någon på stan imorgon. Försökte idag men butikerna stängde visst 18 och jag anlände 18:10, heja mig? Suck. Därför tröstshoppade jag sugrör, anteckningsblock (från Lagerhaus) och inredningstidning. Ligger nu i sängen med inredningstidningen och en kopp Sweet Chai Tea, strax dags för Skype. 
 
Återkommer förhoppningsvis inom kort :)

Nykläckt brorsdotter!

I tisdags blev jag faster igen, denna gång till en liten flicka som heter Ella. Väldigt roligt och det skall bli skoj att följa hennes utveckling, precis som det är med hennes storebror Wilmer. Härligt! 
 
Annars har jag inte så mycket att skriva om faktiskt, eller egentligen har jag väl det men mitt liv består mest av jobb och träning just nu så hade inte varit så roligt att läsa om ändå. Kommer bättre uppdateringar framöver när jag fått mer ordning på nya datorn också. Kanske får lägga upp bilder från nya lägenheten även om jag inte är helt klar än :) Vad tror ni om det?