Sunscreen!

Äntligen sommar! 
 
Efter 30 min i solen idag fick jag lite färg. Det är nog så att jag borde åka på solsemester varje vinter, för det känns onekligen som att jag byggt upp mitt pigment inför svenska sommaren. Hur bra är inte det då? Väldigt nöjd! Men hörrni, glöm inte solskyddsfaktor! Är man så ljus som jag är så skall man egentligen alltid använda spf 30, jag brukar köra på 15, ganska dåligt av mig. I Sydafrika körde jag dock med spf 30 alla dagar utan sista dagen, självklart så brände jag mig rejält då. Fick käka värktabletter på flyget hem och på natten gick jag in på toaletten för att ta av mig jeansen, behövde svalka ner rumpan, haha! 
 
Nu är det dags att sova, skall upp tidigt imorgon för att köra lite cardio. Härligt! 
 
Detta inlägg får mig utsökt att tänka på denna låten. If I could offer you only one tip for the future, sunscreen would be it.

Förvirrande årstid!

Dessa väderomslag gör mig förvirrad! I veckan var det riktigt kallt och min kollega kom i vinterjacka. Vinterjacka i maj! Det är galet. Samma dag, på kvällen blev det runt 20 grader varmt och dagen efter var det också varmt och har varit sedan dess. Idag är det inte lika fint men ändå hyfsat skönt ute, runt 23 grader. Nu skall det bli sämre igen! När skall våren bli en stabil årstid?! Morr! Jag plockade åtminstone fram sommarkläder, de som passar, vilket inte var ETT ENDASTE plagg. Jo, min gamla jeansjacka som jag köpte till skolavslutningen i nionde klass, vilket borde ha vart år 2003. Den hänger med och har blivit hyfsat modern igen, en mc-modell. Skulle dock vilja ha en rakare modell också. Det är en dyr historia att träna, kläderna blir liksom större. Skall nog sälja av min skinnjacka från Twist & Tango, den sitter inget bra längre. Sorg! Ett liv utan skinnjacka... buhuuhuu!
 
Igår var det en riktigt mysig dag, började med att äta frukost ute på innegården tillsammans med vovven. Satt där i några timmar och läste Zlatan-boken, sjukt bra! Sen tvättade jag och städade här hemma. Runt 16:30-17:00 kom mammsen hit, kl 18:00 hade vi bord på Enoteca Maglia här i Majorna, en mysig italiensk restaurang. Camilla följde också med. Efter det gick vi hem till mig och kollade på Eurovisionfinalen, inte riktigt min melodi (höhö) men ändå kul att se. En fin dag! 
 

sun(?)day

Idag gör vi inte många knop, men jag har all rätt att ligga i soffan efter att ha sprungit 6 km innan frukost. Är sådär söndagsseg idag, så jag och hunden ligger i soffan, äter vindruvor och kollar hockey-VM. Innan idag var mina föräldrar här på lunch och grejade lite i mitt kök och badrum. Tack för hjälpen!
 
Imorse var det föresten soligt ute, tänkte att det passade bra att gå ut på innegården och sola lite. Tji fick jag, när jag var klar med träningen så blev det molnigt. Hallå, våren?! 
 

Instaweek

My instaweek!
              
Tränat, hundar, frisörbesök, god dricka, litet barn och ny vodka (dock från förra helgen).

Lägenhetstankar

Har en bild i mitt huvud hur jag vill ha det hemma i min hall och sovrum/vardagsrum. Vet inte hur jag skall förklara den, så jag låter bli. Det behövs tavlor hemma hos mig, det är en sak som är säker! Jag vill också att min fastighetsskötare skall ringa upp mig (försökt kontakta dom i över en vecka nu), har ett fult hål i väggen efter ett proppskåp som jag mer än gärna blir av med. 
 
Den som kommer och gör ordning mitt kök får middag och vin. Behöver bygga ett barbord och köpa stolar. 
Den som målar min sänggavel och installerar den får också middag och vin. 
Fattar inte varför jag är så seg? Sänggaveln SKALL bli klar i vår. Nu vet jag hur jag vill ha den. Kommer bli så snyggt! 
 
Mm... vill ha denna tavlan!

Det här med att vara lärare och shopping.

Så fort jag shoppar något så får jag ångest. Denna månaden har det blivit för mycket och kontot ekar fattigt, eftersom min mobilräkning var äckligt hög (har ringt Rickard = svindyrt!). Men största boven är min bil. Det är sjukt att det kostar så mycket att ha bil, betalar säkert 3000:-/mån för att ha bilen, inkl allt då (leasar den). Frågan är om jag pallar med kollektivtrafik tidigt på morgonen och sent om vissa kvällar. Det är väldigt bökigt att ta sig till och från mitt jobb, är inte bara att hoppa på en spårvagn så är jag framme, massa byten. Nåja... får väl fundera lite, men är trött på att känna såhär varje gång jag köper en t-shirt eller något annat jag faktiskt behöver (speciellt nu med tanke på att det mesta i min garderob sitter illa pga träningen). Och, alla vet väl att man inte blir rik av att vara lärare? Lönen är som en käftsmäll med tanke på ALLT man faktiskt gör. Jag förstår att många tröttnar och byter jobb. När skall det bli bättre? Förstår de inte att det måste förbättras NU, innan alla bra lärare slutar. Jag menar; face it, pengar är (nästan) allt! Är lite arg och irriterad just nu ja...
 
Aja, här får ni bilder på lite nya grejer.