Blir så förbaskat provocerad...

...av min förkylning! Den sitter bara i halsen och så nyser jag, precis som om den inte bryter ut ordentligt. Vågar inte träna när jag har ont i halsen eftersom fitnessfighten börjar 1 april, vill inte vara sämre tills dess. Det hade varit så mycket enklare om jag var riktigt förkyld och inte bara såhär lite mesigt, har egentligen orken till att träna. Förra veckan blev det inte mer än två pass eftersom jag hade långa dagar på jobbet plus åkte till Karlstad lörd-sönd. Det har inte blivit träning denna veckan heller pga halsen, ångest deluxe! Så fort jag inte tränar på några dagar så känns det som jag har tappat allt. Någon mer som känner så? 
Glad påsk föresten! Hoppas att ni får mysiga dagar, en annan är mest glad för långledigt med inga planer (förutom middag på lördag).

mikaelamiller87 @ insta

Har glömt att berätta att jag har nytt anv.namn på instagram.
mikaelamiller87 är det som gäller, kände att jag vuxit ifrån mitt förra.
Följ gärna! Behöver lite nya att följa också :)
 

once in a lifetime.

 

I could walk straight through hell with a smile

Jag är förbannat stolt över mig själv just nu, jag börjar närma mig mitt mål och konstaterade igår att jag inte har vägt såhär lite sen jag var tonåring. Fattar nu innebörden med eat clean, train mean. Det finns inga genvägar för mig, inte som håller i längden åtminstone. Jag behövde helt enkelt ändra min livsstil och sparka mig själv i baken för lite diciplin. Jag måste hålla stenhårt på kosten (för undantag vid t.ex. kalas osv) och det fungerar inte för mig att hitta recept för "låtsasgottigheter" för då kommer jag trilla tillbaka till gamla vanor. En del anser att man kan unna sig när man tränar hårt - och visst kan jag det men inte ha en s.k ätardag i veckan. Då hade jag aldrig kunnat ändra min livsstil. Jag har däremot unnat mig när jag vart på semester m.m. Klart att det inte alltid är kul att träna men det är heller inte alltid kul att jobba, det är tack vare att jag tränar och jobbar som jag kan åka på semester och gotta mig ibland. Ser man det så, så blir det lite lättare... tycker jag. Bara kör! 
 
  

Jag väntar på vår.

Nu har jag avverkat vinterns alla semestrar, Sydafrika och Åre - tvära kast! Jag längtar tillbaka till Sydafrika men det känns lättare när jag vet att det snart kommer att bli vår och skönt här i Sverige. Klart att det vore hemskt skönt att få träffa R igen, men det kommer ju. 
 
Annars så är bloggen död, så jag antar att det är som vanligt? Haha! Vet inte hur jag skall få inspiration till att hålla den vid liv, hur gör ni andra egentligen? Förstår inte att folk har så mycket att skriva om? Det borde ju ge en annan inspiration men tydligen inte :) 
 
Just nu funderar jag på att sätta på en film att somna till. Skall upp och köra morgoncardio imorgon, tack och lov att jag till slut i mitt vuxna liv har lyckats skaffa mig något som kallas diciplin. Kör morgoncardio torsdag, lördag och söndag, utöver det så tränar jag tisdag, onsdag och torsdag kväll. Heja mig?! 
 
Kämpa våren, kämpa!