Peach Daiquiri - same same but different!

Något jag är expert på så är det att köpa nagellack i nästan exakt samma färg som jag redan har. Vet inte hur många hallonröda lack jag har, och hur många rosa som är i typ samma nyans. Igår lyckades jag köpa ytterligare ett korallrött lack, i butiken såg det mer rosa ut än vad det gör nu när det sitter på naglarna. Vilken besvikelse! Jag är dessutom en sådan tjej som inte kan köpa billiga lack längre, favoritmärket är just nu Essie, snacka om att ha kastat 130:- i sjön, haha! 
 
Var och shoppade med mamma och pappa idag, det var trevligt! Köpte en ljusrosa Ralph Lauren-piké och så fick jag en klocka av mamma. Tack tack tack! 
 
Det är föresten sjukt äckligt väder i Göteborg, så himla kvavt och varmt att det knappt går att ha kläder på sig så sitter i mina mysshorts och sport-bh, haha! Kan det fina och soliga vädret komma tillbaka? Skulle vilja beställa sol till tisdag, skall ut och fiska då med R och mina föräldrar (äger inga regnkläder, bara gummistövlar från Hunter, bra där!). 
 
Essie - Peach Daiquiri
 

Ny design!

Nu har jag bytt design, det fick bli en gratisdesign denna gången eftersom jag inte har tid, lust eller inspiration till att photoshopa och koda. Blir verkligen orkelös nu när jag inte kan träna, fast jag och R har vart duktiga och promenerat nästan varje morgon, innan frullen. Längtar tills han kommer till Göteborg igen efter sin visit i Jönköping så han kan sparka ut mig igen (alltid roligare att gå med honom). 
 
Nu skall jag återgå till designpilleriet, har inte PS på denna datorn så kan inte ändra så mycket mer just nu. Måste orka starta mina gamla MacBook, fungerar inte utan strömkabel och är segare än sirap. SUCK! 

Fantastiska dagar!

Min fina pojkvän är hemma i Sverige nu eftersom han har semester, han jobbar i Sydafrika annars. Det är så himla underbart att ha honom hemma, vi har inte träffats sen jag var hos honom i vintras. Vi har hunnit göra massa roliga och trevliga saker, vi har vart hemma hos hans pappa i Jönköping samt i hans mammas sommarhus i Halland. Vill inte att han skall åka hem igen, trots att jag vet att jag snart åker till Sydafrika igen. 
 
Bästa semestern någonsin! Nu skall jag njuta av dagarna tills han åker hem igen och jag börjar jobba. 
 
 
 

Det här med långpromenader...

Alltså, jag har blivit beroende av träning, det märks nu när jag för tillfället inte tränar. Vill inget hellre än att åka till gymmet och köra ett grymt intervall- eller milonpass. Försöker ändra min inställning till långpromenader, jag har verkligen verkligen svårt för promenader, tycker det är såå långtråkigt. Någon som känner igen sig? Hur skall jag göra för att komma igång? Imorgon skall jag, hunden och min granne gå en sväng innan frukost för jag kommer att bli knäpp i huvudet om jag inte får röra mig snart. Har ätit hyfsat onyttigt (när jag väl har ätit) nu i några dagar och vart stilla, plus att kroppen samlat lite extra vätska. Känner mig 20 kg tyngre. Tänk vad träning och adrenalinkickar gör med kroppen? Kommer aldrig någonsin sluta att träna igen! Är inte långt ifrån målet nu, sista biten med att tona kroppen, MÅSTE KÄMPA!
 
Titta vad jag har fyndat i min garderob, två storlekar för stor.. men tja, heja mig?!
 
 

s e m e s t e r !

Nu är det semester och solen skiner! Kan det bli bättre? Faktum är att det kan det, för om exakt en vecka kommer R hem på besök från Sydafrika. Om jag längtar? Så mycket att jag nästan spricker! Snart skall jag dessutom åka och hämta min lille vovve som har vart hemma hos mina föräldrar några dagar. Just idag saknar jag min gamla lägenhet, mest balkongen jag hade där. Nu har jag ingen balkong utan måste släpa ner allt till gården, bara för att kunna sitta ute en stund och njuta av mitt kaffe. En omställning minsann. 
 
Velar fortfarande hur jag skall göra med min blogg. Kan inte bestämma mig!
 
  

Palladiumdörren

Nu är sänggaveln på plats! Det är en gammal dörr som kommer från Palladium (gammal biograf i Göteborg, nu är där en galleria), det var Jessica som fixade den till mig. Det är en dubbeldörr så hon tog ena halvan och jag andra. Från början var dörren mörkt brun och lite sliten, tog väldigt många lager färg för att få den helt vit. 
 
Inte bästa bilden, men ni ser åtminstone hur det ser ut :)

Börja om från början

Funderar på om jag skall ha kvar bloggen eller inte. Håller just nu på att testar annan portal än blogg.se, tycker jag vuxit ur mitt bloggnamn och vill verkligen inte betala blogg.se för att få ett nytt. Det kanske är dags att vandra vidare och börja om från början?