Hola ombre!

Jag är en tjej som helst inte gör för mycket förändringar med mitt hår, är alltså en evig platinablondin. Trodde jag. Helt plötsligt blev jag bara SÅ less på utväxten som blir, även om mitt hår är naturligt blont så är det tyvärr inte vitt, som jag gillar det. Därför fixade min kollega in mig hos hennes frisör, frisören fixa ombre, adios utväxt! Topparna och framtill är fortfarande samma blonda som innan, resten är askigt blont. Just nu känns det väldigt mörkt, men det kommer softas ner så småning om och så lär jag vänja mig mer och mer. För just nu är det väldigt ovant. Känner inte igen mig själv. Svårt att fånga färgerna på bild men ni som känner mig i verkliga livet lär ju se att det är skillnad.

Mycket nöjd och för bara 450 rand.
Älskar "specialpriser". 
∞ 
 
 
 
 
 
 
 

Lite från min semester med släkten

Oj, nu var det ett tag sedan som jag skrev. Har ju haft kusin Jenny med föräldrar här på besök, det har varit väldigt väldigt bra! Saknar dem väldigt mycket men kommer ju att ses till sommaren. Annars flyter allting på här, har kommit igång med träningen igen och just nu jobbar jag kvällsskiftet. Första dagarna är så jobbiga för jag kan inte sova mer än 5 timmar, vilket resulterar i en väldigt trött natt på jobbet. Bara att kämpa på och hinka koffein första timmarna. Idag skall jag, Ludovica och Ryan luncha i gallerian här samt spana in en frisörsalong. Är verkligen i behov av frisörbesök, så läskigt att gå till ny frisör. 
 
Här är lite instagrambilder på vad vi har pysslat med det sista.
 
 
Andra bilden från vänster är food cuorten i "vår" galleria, som är sydafrikas största, sjukt stort! Bilden bredvid är från ett stekigt ställe som heter Camps Bay. Vi har vart på ost- och vinprovning på Fairview i Paarl och haft road trip till Cape Point/Cape of Good Hope. Har även hunnit med shopping och poolhäng. En välbehövlig och trevlig semester. 
 

Yesterday

Hela 27 år fyllde jag igår...
 
...men det märktes knappt eftersom jag jobbade kvällsskift fram till kl 02. Fast innan dess var det en fin dag, min kusin är här med sina föräldrar så vi var inne i stan. Åt god lunch, strosade och minishoppade. Sen åkte vi till guest houset där dom bor (väldigt nära där vi bor) och chillade vid poolen, jag vilade lite för att orka kvällsjobba.
 
Det får bli middag ute i veckan för att fira lite bättre. 
 
 

origin coffee roasting - cape town

Har ni vägarna förbi Kapstaden så MÅSTE ni besöka Origin Coffee Roasting (28 Hudson St), ett riktigt mysigt café där man kan få världens godaste kaffe. Eller te om man föredrar det. De har dessutom en riktigt god morotskaka. Mm! Jag skall lätt åka dit igen, kanske får ta med kusinen och hennes föräldrar när de anländer. 

För att överraska så hade jag med min riktiga kamera. Enjoy!
 
Älskar att de hade köket i caféet och inte i ett annat rum
 
Det går även att köpa med sig kaffe och te.
Jag köpte ett te som utan tvekan är det godaste teet jag druckit. 
 Beställde man te får man en helt egen kanna
 Godaste latten!
Och godaste morotskakan, som jag inte ens orkade äta upp. Så stor var den!
 
 
Min bästa som gör mitt liv lite bättre och Alexandros.
 

Hello 2 ♡ 14!

Vilken lyckad kväll det blev igår! Det är alltid schysst att bestämma i sista minut, för då blir det i princip alltid bra. Vi åt veggolasagne, drack massa vin och bubbel, sen gick vi ner till Pakalolo och köade för att få drinkar (missade 12-slaget, haha!) sen gick vi ner och drack drinkarna på stranden (vilket är förbjudet egentligen). Sen gick vi hem igen och pratade tills klockan blev halv tre och min bättre hälft drog med mig hem. Har tyvärr inga bilder men hoppas på att Marcia som hade kamera med sig skickar till Rickard. 
 
Idag är det folkfest här, så sjukt mycket folk på stranden, har nog aldrig sett så mycket folk innan. Det är nästan bara färgade, vet inte om de firar något speciellt? Kunde inte hitta något på google, mer än att slavarna förr endast hade EN ledig dag om året och det var den 2 januari. Möjligt att de firar det idag eftersom det är vanlig dag imorgon och inte public holiday. 
 
Och vi, vi har hållt oss inne. Förutom när vi gick till 7-eleven och köpte glass för att sen svänga förbi Simply Asia för att köpa lite thai-mat. Nu kollar Rickard på fotboll och jag läser bloggar. Helt okej dag. Det är mysigt att vara ledig samtidigt för en gångs skull.
 
Hoppas att alla nära och kära hade det fint igår. Saknar er alla!
 
Är vädigt nöjd över att ha denna fina utsikt precis utanför lägenheten.