Instagram!

image description
Följ mig på Instagram, @fleur_rebelle :)

TGIF?

Två tröttmössor!

Haha, är det ens möjligt att vara såhär trött en fredag? Jag tycker inte det var längesen som jag och Carro dansade typ varje fredag och lördag, inte var jag såhär trött då?! Fast på något sätt är det rätt så skönt att inte känna samma sug för att gå ut varje helg, speciellt med tanke på hur trött man är dagen efter. Men jag hade nog gärna haft lite mer energi så man åtminstone hade orkat göra något. Det får helt enkelt bli något mer effektivt imorgon. Någon mer som känner likadant? Ålder eller bara årstiden?

Kanske är så att jag borde gå ut med hundarna innan New Girl börjar? Lätt bästa serien på länge, älskar den!

Snö en solig dag.

Idag trillade detta lilla tjusiga armband ner i min brevlåda, från Snö of Sweden. Väldigt fint tycker jag, sådär lagomt som går att matcha till det mesta som jag har i min smyckeslåda och garderob. Det var en mycket trevlig överraskning.

Det har varit lite tyst här i bloggen det sista, som det blir ibland som ni kanske märkt. Jag har inte riktigt haft lust att sitta och skriva här, nästan all min energi har gått åt till att skriva C-uppsats tillsammans med mina två kurskompisar Paula och Julia. Idag är vi uppe i 29 sidor och vi måste skriva minst 30 sidor, det känns så otroligt skönt! Nu väntar vi bara på att få lite kommentarer osv från vår handledare, vi skall även försöka boka in möte med henne. Det är alltid trevligare att få feedback face to face. Så ja, bloggen får lida lite, har prioriterat in annat under min lediga tid. Lite mys och sådant med vänner, det gillas!

Eftersom vi har suttit hemma hos mig idag och pluggat så har jag inte orkat klä på mig än, kanske är dags nu?

Adieu!

Hej Paris!

Paris, sommaren 2011.

Jag längtar efter att få strosa runt på Paris gator, sitta på ett litet café och kolla på folket som går förbi. Det där suget brukar komma när solen kikar fram här hemma. Vem åker med mig? Kan tänka mig att åka till sensommaren eller hösten.

Lever!

Hej på er!
Jag lever, om än knappt, har vart en vecka full med aktiviteter och plugg. Har bland annat kollat på en lägenhet, samt haft lägenhetsvisning hemma hos mig, ett direktbyte. Bytet blir av! Nu skall allt bara gå igenom och godkännas av hyresvärdarna, som kan ta runt 6 veckor. Men, om allt går som det skall, så flyttar jag till Majorna (i Gbg). Dock till en etta på 40 kvm, blir jobbigt att bestämma för vilka möbler osv som skall med, bor ju på 62 kvm nu. Håll era tummar stenhårt!

Nu sitter jag och väntar på middag hemma hos mina föräldrar :)


I Värmland

Hej där alla!
Är i Värmland nu över påsk, kom fram igår. Är just nu i kusinens familjs stuga i Sunne men imorgon tar vi oss till Karlstad. Ses vi där? Är hemma i Göteborg på måndag igen.

Glad påsk alla fina!


Dags att dansa värmedans?


Visst blir man pigg och glad av att solen skiner? Men så besviken jag blev igår när jag gick ut och det var ca 5 grader bara. Är det sol på våren så skall det vara minst 15 grader, tycker jag. Känns inte så roligt att ta på sig halsduk och vantar nu när man vill packa undan allt sådant. Undrar hur graderna lyder idag? Klarblå himmel och strålande sol är det åtminstone. Dansar lite värmedans, soldansen verkar ha gjort susen i allafall.

Föresten så blev det lägenhetsvisning i söndags ändå, jag fick numret till hon som bor i lägenheten, till slut. Så jag fick slänga mig in i duschen och stressa iväg. Lägenheten var, som jag trodde, väldigt fin och jag tror jag skulle kunna trivas där väldigt bra. Utsikten är helt galen, sol från lunch till solnedgång och solnedgången i det läget är heeeelt underbar. Det är dock via lägenhetsbyte, ett triangelbyte, så vi är tre parter i bytet. Det vill alltså med andra ord till att alla skall tacka ja, men det finns en chans och idag skall jag visa min lägenhet. Om inte det krånglar nu också? Haha, hade varit väldigt typiskt. Städade lägenheten igår så får väl glädjas åt det om personen som skall hit inte kommer, verkade lite förvirrad när jag ringde henne. Men jag hoppas!

Jag tog te istället för kaffe förut, börjar få huvudvärk. Det betyder att jag måste koka kaffe nu.
Tjipp!

I tell my love to wreck it all.


Halli hallå! Jag har en ny skinnjacka - äntligen! Kom över denna (med lite hjälp från Jessica) för några veckor sen, för 500:- istället för typ 2000:-. Väldigt, väldigt bra! Ibland skall man ha lite flyt har jag hört. Däremot har jag inte haft riktigt flyt denna veckan, som jag trodde att jag skulle ha, hade bestämt lägenhetsvisning idag, en lägenhet i Majorna. Men personen som har lägenheten har helt plötsligt slutat att svara på meddelanden (via lägenhetsbyte.se) och har inte skrivit ut något telefonnummer, så nu verkar det inte bli något. Varför är det så svårt att vara ärlig om man ångrat sig? Säg det istället så slipper man undra. Fy för sådant! Jag som verkligen vill flytta nu och få billigare hyra. Skit!

I onsdags var jag föresten på en arbetsintervju för en förskollärartjänst. Det kändes väldigt bra, var där i två timmar och fick sett alla enheter samt hälsat på all personal som var där. Skall tillbaka imorgon kl 9:30 för intervju nummer 2 och hälsa på en förskollärare som inte var där. Det måste ändå vara ett gott tecken? Jag håller alla mina tummar så hårt som jag bara kan. Fick ett väldigt gott intryck, från både rektor, personal och av verksamheten. Känns som en förskola där jag hade kunnat trivas väldigt bra.

Nu ligger ena vovven, Linus, och kollar på mig. Tror det är katsa-gosedjurs-dags.
Adieu!