Hello 2 ♡ 14!

Vilken lyckad kväll det blev igår! Det är alltid schysst att bestämma i sista minut, för då blir det i princip alltid bra. Vi åt veggolasagne, drack massa vin och bubbel, sen gick vi ner till Pakalolo och köade för att få drinkar (missade 12-slaget, haha!) sen gick vi ner och drack drinkarna på stranden (vilket är förbjudet egentligen). Sen gick vi hem igen och pratade tills klockan blev halv tre och min bättre hälft drog med mig hem. Har tyvärr inga bilder men hoppas på att Marcia som hade kamera med sig skickar till Rickard. 
 
Idag är det folkfest här, så sjukt mycket folk på stranden, har nog aldrig sett så mycket folk innan. Det är nästan bara färgade, vet inte om de firar något speciellt? Kunde inte hitta något på google, mer än att slavarna förr endast hade EN ledig dag om året och det var den 2 januari. Möjligt att de firar det idag eftersom det är vanlig dag imorgon och inte public holiday. 
 
Och vi, vi har hållt oss inne. Förutom när vi gick till 7-eleven och köpte glass för att sen svänga förbi Simply Asia för att köpa lite thai-mat. Nu kollar Rickard på fotboll och jag läser bloggar. Helt okej dag. Det är mysigt att vara ledig samtidigt för en gångs skull.
 
Hoppas att alla nära och kära hade det fint igår. Saknar er alla!
 
Är vädigt nöjd över att ha denna fina utsikt precis utanför lägenheten. 
 
 

Kommentarer
Charlotte

Kul att läsa om hur ni har det! :) Gott nytt år och hoppas ni hade en fin kväll :)


Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback