I tell my love to wreck it all.


Halli hallå! Jag har en ny skinnjacka - äntligen! Kom över denna (med lite hjälp från Jessica) för några veckor sen, för 500:- istället för typ 2000:-. Väldigt, väldigt bra! Ibland skall man ha lite flyt har jag hört. Däremot har jag inte haft riktigt flyt denna veckan, som jag trodde att jag skulle ha, hade bestämt lägenhetsvisning idag, en lägenhet i Majorna. Men personen som har lägenheten har helt plötsligt slutat att svara på meddelanden (via lägenhetsbyte.se) och har inte skrivit ut något telefonnummer, så nu verkar det inte bli något. Varför är det så svårt att vara ärlig om man ångrat sig? Säg det istället så slipper man undra. Fy för sådant! Jag som verkligen vill flytta nu och få billigare hyra. Skit!

I onsdags var jag föresten på en arbetsintervju för en förskollärartjänst. Det kändes väldigt bra, var där i två timmar och fick sett alla enheter samt hälsat på all personal som var där. Skall tillbaka imorgon kl 9:30 för intervju nummer 2 och hälsa på en förskollärare som inte var där. Det måste ändå vara ett gott tecken? Jag håller alla mina tummar så hårt som jag bara kan. Fick ett väldigt gott intryck, från både rektor, personal och av verksamheten. Känns som en förskola där jag hade kunnat trivas väldigt bra.

Nu ligger ena vovven, Linus, och kollar på mig. Tror det är katsa-gosedjurs-dags.
Adieu!

Kommentarer
Karolin

Jag håller tummarna hårt för dig, och tror absolut att du är mycket nära en anställning :)


Blogg: http://mariannekarolin.blogg.se/
Ronny

jag håller också tummarna för att du får jobbet

Lycka till Mikka!

ami

det är ju ett riktigt gott tecken :) hoppas du får jobbet! så du äter efter LCHF?


Blogg: http://silverlady.blogg.se/
Daphne

Riktigt snygg jacka :D


Blogg: http://dafiedencoola.blogg.se/
Jossan

fin du är ! :)


Blogg: http://jossaans.blogg.se/
clara

Gud vad snygg!

Fin blogg! :)


Blogg: http://claravem.blogg.se/
Jordan 12 Playoffs

This is one of the most incredible blogs I've read in a very long time. The amount of information in here is stunning, like you practically wrote the book on the subject. Your blog is great for anyone who wants to understand this subject more. Great stuff; please keep it up!


Blogg: http://www.jordanretro12playoffs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback