Hemma!

Jag har spenderat tors, fred, lörd och sönd i min absoluta statsdel här i Göteborg - Haga! ♥ Har bott i Jessicas lägenhet och passat hennes übersöta katt. En birma som heter Tilde. Därav tystnaden i bloggen, tog med mig kamera och dator men liksom glömde blogga. Har haft så mycket annat för mig. Igår var det Göteborgsvarvet, rena rama folkfesten. Stod vid målgången och tog emot Simons mamma som sprang, hon hade dessutom fyllt 50 år så fick både öl och lite skumpa :) Mucho trevligt!

Nu är jag hemma i min lägenhet igen här ute på byn. Jag vill tillbaka. Jag vill bo i Haga. Förstår ni hur svårt det är att få lägenhet i Haga? Men jag ger inte upp, jag skall vara envis. En dag, en vacker dag så skall jag bo där!

Hörde föresten att någon skall ha blivit påkörd av en spårvagn inatt vid Haga Kyrka. Någon som hört något angående det? Står inget i tidningarna och jag vill veta.

Kommentarer
Karolin

Jag vet inte hur svårt det är att få ett crib i Haga, men jag vet hur det känns när det är svårt att hitta ett hem där man vill bo.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Ronny

Ja Haga är fint ... Sten Åke Cederhök sjunger så varmt om det

i Albert och Herbert



Jag har också tittat på Göteborgs varvet ... första riktiga varma sommardagen tror det var 21°


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Sara ~ Candis

SV. Hon raderade bloggen. Grymt onödigt när allt jag bad om var en ursäkt och ändring i hennes design. Den var piiiinsamt lik!

http://web-linn.no/filer/511867-9-1306087586859.jpg


Blogg: http://candis.se
r

mikkkkkka msn =))))))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback