The dress.

[klick!]

Idag har jag jobbat, en lugn dag så slutade redan kl 14, tog bilen och brummade till min vän C. Hon har vart i USA, så när hon var i New York så köpte hon trosor åt mig på Victoria's Secret. Om jag är glad? Ja! Precis som Hanky Pankysar fast billigare. I love!

Imorgon är jag ledig, skall in till stan och hitta något nytt att ha på mig till fredag då min lillkusin tar studenten. Har ingen bil så får åka kollektivt, hatar verkligen det. Aldrig i tid och alltid knökat, svettigt och äckligt. Anyway, har sett ut en klänning på nätet så får se hur den är IRL, om den finns i butik ens. Sen tänkte jag hälsa på en annan kusin som jobbar i en rolig butik här i Göteborg, vore kul med nya örhängen.

Har föresten klippt ner mina naglar, fick inte bort allt, tydligen löser inte gelenaglar upp sig i aceton som jag trodde :P Anledning till varför jag vill bli av med dem är att de växt ut så mycket och jag har inte fått någon tid på länge. Jag vill ha fina naglar innan Paris så tänker nog hålla mig tills dess med att göra nya. Måste däremot få tid för att fila bort allt, verkar näst intill omöjligt. Nåväl, i-landsproblem.

Nu är det godnatt!

Kommentarer
Ronny

jättetjusiga klänningar


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Karolin

Mina är nästan obefintliga. Men det gör inget. Det är ju faktiskt lite the parisian way :)


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Emma

Det gamla vanliga geleet måste man ju tyvärr fila bort, jmin nageltjej har dock börjat använda sig av ett nytt gele som faktiskt går att lösa upp med aceton, jättemycket smidigare! :D



Kramar!


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Sara

Oj vilken härlig bild! Skulle gärna ta en av de där klänningarna haha :)

Åh jag vill också åka till USA. Har du varit där någon gång? :) När ska du till Paris då? Ska också dit i sommar faktiskt.


Blogg: http://whenitcomesto.blogg.se/
Alicia

Hahaha, jaa ilansproblem :P men de kan kännas väldigt jobbiga också ibland.

Vilka härliga klänningar!


Blogg: http://attlevamedoro.blogg.se/
Tigerhonan

Åh gud vilka söta klänningar! :)


Blogg: http://www.tigerhonan.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback