Jag har resfeber!

[We♥ it]

Alltså... jag trodde att det var två veckor kvar till att jag skall åka till Paris, men det är det inte, jag åker nästa vecka redan! Fick lite panik när jag insåg det, måste växla pengar och fixa annat nödvändigt. Jag måste packa! Och mitt i allt oroar jag mig för att flyga, jag har inte flugit sen jag var 3 år, kan ni fatta? Men jag antar det blir så när man alltid åker på skidsemester och aldrig har haft tid att resa. Jag som hade tänkt att mina chinos skulle passa till Paris, de är lite föör tighta just nu (+ i vinterkilokassan). Det har jag heller inte hunnit fixa till. Bah! Nåväl, det är 42°C i Paris nu så byxor blir säkert ändå för varmt, tur att jag har samlat på mig massa klänningar.

Nu måste jag rusa ner till kontoret under mig, där hyresvärdarna sitter, för att fixa lite. Sen åka in till stan och besöka Forex sen behöver jag även köpa på mig lite leggings, eller ja, ett par till.

Märker ni min resfeber? Jag är huuur snurrig som helst!

Kommentarer
Ronny

Lycka till i Paris Mikka!

Ha det underbart trevligt där!


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Nina

Hääärligt!!


Blogg: http://stuck.blogg.se/
Sara ~ Candis

SV. Samma här :D älskar dom.


Blogg: http://candis.se
Emma

Lyckliga du, Paris är underbart! Och flyga är ju hur kul som helst :) Älskar när dom gasar på som attan precis innan man lyfter, skön känsla! (Håll koll på planet när du ska hem bara... :P)

Caroline

Åh va najs med Paris. Ditt vill ja också resa. Lova att fota mycket så jag åtminstone kan drömma mig bort för en stund bland dina bilder...OK?!


Blogg: http://carromeller.blogg.se/
Karolin

Framförhållning är inte min starka sida, växla pengar glömmer jag nästan alltid bort. Som tur är kan man ju ta ut dem direkt i automaten även utomlands. Det är skönt.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Marina Karlsson(faster)

Hej,Mickan,vad du skriver bra,jag läser ganska många bloggar men jag blev positivt överaskad av hur du skriver!!!!!jätteroligt att följa dig här!!!Ha det bra önskar din "gamla faster"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback