Den norska teletubbien i lusekofte


Ni får säga vad ni vill om sparkdräkten för vuxna men jag har aldrig någonsin haft på mig ett så bekvämt plagg. Det är helt sjukt så bekvämt. Jag längtar efter den så fort jag har andra kläder på mig, vill hem, slänga av mig obekväma jeans och tunikor för att krypa in i denna underbara sparkdräkt. Har ni inte en så köp, på riktigt, KÖP! Men ni måste lova att aldrig visa er ute i den, isf med en jacka över så det bara ser ut som mjukisbyxor (fast knappt det är okej i min värld att visa sig ute i.. om man inte skall träna eller tränar).

Nog för att det kostar en slant att inhandla sin egen sparkdräkt men jag tycker absolut att det är värt det, även om jag inte betalade min, fick i julklapp.

På tal om julklapp så kom julen lika fort som den försvann tycker jag. Här i Göteborg hade vi strålande sol på julafton, fick nästan vårkänslor. 9 grader varm ute liksom, det är galet. Dessutom så vaknade jag upp med snorig näsa och ond hals så julafton var mest en dimma för mig. På juldagen så försökte jag och Jenny-kusin på oss en utgång, gick sådär, peppen fanns inte så hade lika gärna kunnat stanna hemma (i min sparkdräkt).

Hur hade Ni det i jul? Här har det varit tyst som vanligt, min inneboende har lagt beslag på min dator och sen har jag haft lite andra bestyr att fixa som t.ex. julklappar. Är alltid ute i sista sekund med klapparna. Fick ni något skoj? Jag fick bland annat vinglas och presentkort på twist & tango. Lyckan!

Kommentarer
Ronny

Nej vad skoj att höra att du fick härliga presenter

jo julen här var också positiv jag trivs när man slipper isen i stan


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Ronny

Inte mycket kläder till julklappar ... det tar tydligen tid att slita ut dem


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Charlotte

Den är fin :)


Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/
Nina

Åååh, jag vill också ha en sparkdräkt. Men jag är för snåål, såg dock att JC hade rea på sina... Hmm, ska ta mig en funderare.



Min jul var jättebra i de värmländska skogarna! :) jag fick en kameraväska, flanellpyjamas, te och lite annat skoj :)


Blogg: http://ninah.blogg.se/
LINNEA ▲ JANSSON

jag har också en sån fast en lila :)


Blogg: http://crystalbullet.blogg.se/
Lucaz

Fattar vad du menar! Skrev om min egna lilla sparkdräkt i dagens hiss och diss! Skitfin blogg btw, checka gärna in min också om du har lust! :D


Blogg: http://lucazbard.blogg.se/
Therese

Oh, beställde en helsvart idag från Piece of norway :) Men var 14 dagars leveranstid :/ gaaahhh...


Blogg: http://throughyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback