karma is a funny thing

Alltså, varför händer det så knasiga saker nu då? Vad gjorde jag för fel? Kan inte komma på vad jag har gjort som skulle straffa mig nu. Inte för att det slår hårt mot mig men mest sådär irriterande liksom.

Igår t.ex. så skulle jag till dagis för att lösa lite matteproblem med ett arbete, då hade dem "glömt av" att jag skulle komma och gick till skogen. Jahapp, bara att åka hem igen och skriva på tentan lite. Åkte till dagis idag, bussen funka inte så det blev stressigt och jag hann inte förbereda så mycket när jag väl kom till dagis. Sen är jag en mes som tänker way too much, men vissa saker måste man nog reda ut för att kunna gå vidare from where you are. Om ni fattar? Känns som det är lika bra att ta det nu. Hjärna vs. hjärta?!

Igår beställde jag min favoritmascara på eleven.se, tänkte att den dimper väl ner i postlådan, så stort paket kan de ju inte vara. Så var jag och handlade förut, där postutdelningen ligger, kommer hem och hinner knappt kliva innanför dörren, får smset "ditt paket från eleven.se har kommit och finns att hämtas ut...", TACK!!! Suck och stön...

Och nu är jag påväg att bli sjuk vilket innebär att jag med högsta sannolikhet inte kommer gå till skolan imorgon, så skall man behöva vara stressad över det för man vet ju vad vissa personer kommer säga. Skall man inte få vara mänsklig?! Blä.

Men vet ni vad? Jag är extremt glad och lycklig ändå, men ibland undrar man när karman skall slå till fast på ett bra sätt. Jag har ju aldrig gjort någon illa, synd bara att folk och karma inte förstår det. Jag behöver lite medvind.


I just wanna be ok!

Vill ha bloggtips!

Så ni med bloggar som läser kan väl skriva hej (& glöm inte adressen till er blogg), eller om ni har några andra tips på bra bloggar :)

Do it!

Fint!

Dessa kloka ord fick jag av Jess idag, så sant och så fint! Tack vännen! ♥ Nu är det snart dags för att träffas igen (spontant, of course) gått alldeles för många dagar.

Inte alla som har en egen mentor som piggar upp en och skäller på en när man fegar för saker. Kloka Jess!

Vissa dagar känns alltid lite bättre än andra, både igår och idag var bra dagar. Hoppas på fler sånna :)

Linnea


Man blir ju lite less

Av någon anledning så känns det som att man går på högstadiet igen och jag fattar inte hur folk kan med och bete sig som fjortisar när man är vuxen. Det är ju ganska så pinsamt faktiskt. Fast jag antar att det alltid kommer att vara så sålänge det bara är tjejer/kvinnor på ett ställe, en grupp kan funka hur bra som helst tills en person kommer in. Då faller allt, lite synd bara att inte alla fattar det ;)

Det är inte så lätt att trycka ner mig om man säger så, för mycket skinn på näsan. Varför försöka ens och varför vill man få någon att må dåligt? Det är ju helt sinnessjukt! Kan verkligen inte förstå det och man skulle vilja höra lite argument för varför man vill trycka ner någon. Tänk om Ni trycker ner en person som redan innan mår dåligt, har dåligt självförtroende eller helt enkelt inte har skinn på näsan och personen blir så förstörd att han/hon gör något dumt och drastiskt (vad kan ni kanske tänka er själva), hur skulle Ni må då? Tänk alltid flera ggr innan Ni handlar och agerar, tänk på att allt inte är svart eller vitt och det är enbart för er själva som Ni förstör för.

Fast, what the hell, orka bry sig egentligen, synd bara att man ställt upp och bjudit hem folk som sedan beter sig såhär. T R A G I S K T! Nu vet man vart folket står och det skall bli skön med sommarlov snart och slippa tonårsfasonerna. Puss på Er, känns som Ni kan behöva lite kärlek för Ni verkar inte må så bra.

Detta blev bara en liten parantes i min blogg. Snart kommer E hit för lite tentaplugg.
Spread love like violence!

hej & hå

Vatten blire ja!

Idag har det vart gött väder, solen har värmt mig och vinden hållt sig borta (någorlunda iaf), hade lätt kunnat sitta på balkongen nu med ett glas vin, en öl eller en cider. Men nej, det blir jag och Ramlösan ikväll, i soffan, ensamma. Hundarna är på kollo hos mina föräldrar och jag ägnar de sista timmarna av denna lördag i tvättstugan. Wihooo.. så äre när man skall upp och jobba, fullbokat hotell så det blir nog en hel del att göra där.

Vet inte om jag sagt det, men jag har ju börjat jobba extra på ett hotell eftersom jag bor själv nu och får både vara den som försörjer och blir försörjd :P Dock inte så stor skillnad från innan men ;) Nu vet ni! Mindre shopping mer snåla.

Nu: tvättstugan! Whoop, whoop!

Ulf Lundell

Ulf du är inte bortglömd fast du är gammal! Det är bara så att Lars Winnerbäck har skuffat dig åt sidan lite. Men jag skall skärpa mig, jag lovar att från och med nu, så skall du få plats i mitt Spotify med. Och jag skall se hela Jack någon dag, det kan jag lova också.

Skärpning på dig med!

Allt kan hända i Ytterby!

Förut när jag var nere på pizzerian för att köpa en sallad för mina sista slantar så var där en alkisgubbe. Med tanke på att han har gått hela vägen från ryska gränsen till Ytterby för en liten hamburgare så förstår jag varför han var full. Han skulle dessutom gå hela vägen tillbaka! Jag menar, när man är full så känns de längsta vägar korta och inget är omöjligt.


One look, no hesitation, I'm slippin' into you

Nu måste ni tycka att jag är helt knäpp som bytt design på bloggen igen, men jag var inte nöjd med den gamla så jag fick ett litet kreativt ryck förut. Har lite till som jag skall ändra men jag måste ropa på Maria först så får hon hjälpa mig. Nu känner jag dock att bloggen är väldigt Mikka :)

Man hinner med en himla massa när man går upp tidigt och jag vet inte om min dag hade kunnat börja så mycket bättre faktiskt. Svårt att slå de :) Nu är det dags att ta tag i en rapport jag skall skriva, känns lagom kul när jag är inne i mitt kreativa flow, hade gärna velat fixa färdigt Karolins design också. Sen fortsätta med Annas, sen har jag fått förfrågan av Sigrid med, som jag glömt att svara på (förlåt!). Jag skall göra mitt bästa tjejer, men just nu får skolan gå före, hoppas ni förstår.

F.ö så är jag grymt sugen på att ta mitt domän istället för iPink.blogg.se, men de känns lite trist också, samtidigt så har jag varken tid eller lust att uppdatera hemsidan. Jag vill inte heller tappa bort mitt alterego, Rebelle, heller. Förut var jag Mikka/Rebelle, nu känns det som jag är Mikka/iPink... tråkigt. Jag googlade iPink förut och fick fram snuskiga sidor, det känns inte jättekul heller :P

1-0

Det sägs att en bra förlorare är en van förlorare, efter händelsen som jag skall skriva om nu så har jag konstaterat att jag är en ovan förlorare.

Det finns en låt som jag hela tiden har trott är en duett, tills en viss person, efter att ha hört låten en gång säger att det är tre stycken som sjunger i den. Nej, nej, nej! Verkligen inte, jag vet bäst eftersom jag har hört låten flest gånger! Personen i fråga vägrar att ge vika, jag vägrar också, lika envisa?! Mycket möjligt.

Så jag googlar låten, lead singers är precis som jag trodde, två stycken. HA! Tji på dig liksom... men personen vägrar ge med sig, han skall ha rätt. Då tänkte jag leta reda ett mer konkret bevis, dvs. klipp på youtube, det visade sig vara ett BIG MISTAKE. Det är tre personer som sjunger, jaha... vad gör jag nu? Lite smått panik har jag ju, skall jag låtsas om att jag inte hittar något klipp eller försöka prata bort det hela? Lär ju inte gå, jag menar, personen vet väl själv hur man använder youtube liksom.

Skamset ger jag med mig och kryper, långsamt, till korset. Han har rätt, ja Du har rätt!
Inte nog med det, han mer eller mindre kräver att jag skall göra det officiellt, här i bloggen, i min blogg! Så nu gör jag det, men jag vägrar skriva med ord som kompetent, smart, etc. Men det är bara för att du kom med kaffe... inte för att jag råkade ha fel denna gång och trots att det står 1-0 till dig.

Nu är det krig!

Ett smycke för mig kanske?!

Rocksessan har kommit!

Här sitter jag och är lite uttråkad, väntar på anteckningar från dagens intervjuer så jag kan ta och skriva ihop något bra :) P.g.a uttråkigheten så blir det en skum bild idag, lekte lite med färger och penslar i photoshop. Texten kommer ifrån Volbeat - Rebel Monster som surrade medans jag gjorde bilden, så nu vet ni varför det blev just den texten. Är för tillfället mucho såld på bl.a. dem, Muse och Larsan Vinterdäck. Går varmt på iTunes och Spotify vill jag lova, fick massa Volbeat igår av A :)

Igår fick en av mina bästa vänner (Carin som jag skrev om häromdagen) en liten prinsessa, så söt och så pluttig. Väldigt lik sin fina mamma :) Kan knappt bärga mig efter att få träffa de nyblivna föräldrarna och färskingen. Jag vet en viss Mikka som kommer åka och köpa bebiskläder på fredag ;) Ska lära den lilla sessan allt jag kan, hon ska bli en mini-rocker, lätt! Så nu vet ni det, Carin och J ;)
Stort grattis igen kära vänner! ♥

Livet genom Rebelles iPhone


Här sitter jag och kikar igenom lite bilder på min iPhone, har använt kameran mer än vad jag trodde faktiskt och jag stör mig inte på att den suger, det blir rätt mysiga bilder ändå. Med rätt ljus så ;) Jag har mer eller mindre växt fast i iPhonen (eller den i mig?!), jag är kär i min iPhone, I adore it. Men jag hade inte väntat mig annat eftersom jag är appleanvändare sen innan (sen år 2003).

Häromdagen fick jag ett trevligt mess på facebook av en gammal kär vän, Jerker, vi gick media ihop på gymnasiet. Det är en person som jag saknar väldigt mycket faktiskt så nu skall vi ta och ses i veckan och det ser jag fram emot, galet mycket! Jag gillar när man får kontakt med gamla vänner igen, vissa alltså, men sånna som Jerker är kul!

Vet ni vad? Nu skall jag drömma mig bort en stund och sen plugga.

Lite nytt till odjuren


Igår fick odjuren ny korg av tant Carin, en som hennes Jack inte ville ha. Passar grymt bra till mina små rockers måste jag säga. Riktigt snygg!

För övrigt så ploppar Carins lilla knodd ut närsom, vattnet gick imorse! :D SPÄNNANDE!! Undrar om jag är mer nervös än henne?? Sitter på nålar. Dock hade hon inte öppnat sig än, men hoppas h*n kikar ut snart!

en söndag

Peace (eller fred) & sånt, som en liten smurf skulle ha sagt.


Så vart det söndag igen och jag grämer mig lite över en sak, köpte en bricka till armstödet på soffan i vintras. Tror den kostade runt 500:- och nu finns en liknande här för 189:-. Lite prisskillnad, får helt enkelt trösta mig i att min troligen är snyggare in real life och har bättre kvalité, men tja... skrattretande.

Idag har jag sovit alldeles för länge, längre än 9.00 är för långt för mig. Så nu är jag seg, slö och slapp, hinkar kaffe och hoppas att man skall vakna till liv. Hundarna är slöa också, ligger här och snarkar. När de börjar vakna till liv så blir det promenix.

Andra planer på agendan idag blir nog läsa kurslitteratur och beställa boken som jag glömt att beställa i tre omgångar nu. Typiskt mig?! Did someone call me disträ? Ja! Känner mig helt lost faktiskt, måstehittafokusigen, hur gör man? Ett litet projekt måste jag skaffa mig så det kanske är dags att slå hål på vissa idéer jag har. Bland annat så är det ju att fixa köksstolarna, snickra ihop två hyllor och göra egen random light-lampa (hur går det med den idén Jess?!). Tre av mina många framtida projekt. Sen har jag ju två bloggdesigner som jag håller på och skall börja med, måste fixa klart dem, annars har jag snart två otåliga tjejer ;) Tänkte klämma in min egen blogg också, den behöver sig en mer touch of Mikka.

Nu blir det promenix gott folk!
& P.S. Malin.E jag skulle hälsa till dig från din bror att du behöver lite 10v i håret.

Solkatter är vi allihopa!


Här är det fortfarande väldigt tyst, jag försöker faktiskt att skärpa mig med bloggen och jag hoppas att alla stannar kvar ändå :) I'll be back again! Har haft lite lediga dagar nu och de har spenderats på balkongen, har solat och haft det gott. Igår fick jag naglarna fixade, får se hur länge de sitter kvar. Min frisör som lurade med mig att göra det på en salong som utbildar folk, kostade 150:- så. Men tja.. vi får se hur länge det sitter, inte flawless precis men det var kul :) Nu är naglarna hallonröda.

Idag är det fint väder igen så det blir middag på stan :) Nu skall jag ta tag i lägenheten, behövs fräschas till lite, står fortfarande disk i köket och skriker på mig. Suck!

Ha en skön fredag gott folk :)

Hett tips!


På söndag (18/4) så har Blue Mountain State premiär på MTV, 22.10. Har redan sett alla avsnitt och har ni samma tråkiga humor som mig så kommer ni att älska den! SJUKT ROLIG! Tänk er en collegefilm fast som serie, dvs mycket öl, droger, amerikansk fotboll och tjejer. SE DEN!

The new love

Behöver jag säga mer?! I LOVE IT!
Tack Karolin!

eh...

kan någon förklara vad som har hänt med min blogg? menyn har väl hamnat helt fel?! inte rört designen alls :S

Jag lever!

Jag lever, ber om ursäkt att det varit lite bloggtorka här. Har haft så mycket annat att tänka på, men jag tror det är bra nu :) Solen skiner och livet är nästan perfekt för tillfället, det gillas!
Har inte skrivit om min påsk riktigt, det var påskmiddag hos mormor och hos my dear Jess och hennes lilla dotter. Vi tog en sväng i Slottskogen här i Göteborg, mina två små odjur var med, men det skrev jag ju lite om för ett tag sen. Vi målade påskägg också, eller ja, Lovisa gjorde men hon målade alla svarta tills hon tröttna, då tog jag över och målade några i lite mer färg :P

Världens sötaste målarflicka!


Och här är våra fina ägg :P

Ska visa min nya fina väska sen :)

Out of work

Jag lever, har bara ingen tid just nu för att skriva. Återkommer imorgon :)

Aaron Siskind-citatet

Texten som jag har här ovan är ett urdrag från ett citat, som jag älskar. Såg att en blogg hade tagit det till sin header med, fast ändrat. Så får man ju inte göra med underbara citat. Kolla källa först!
Det är inte så att jag är arg för att någon hittar inspiration och använder sig av samma citat, verkligen inte! Tvärtom! Men jag är lite överkänslig när det kommer till citat, låttexter osv eftersom det är så jag uttrycker mig, jag känner ofta igen mig i texter. Så när någon ändrar om en känd text så får jag lite ont i hjärtat och speciellt då om det är ett citat/en text som betyder mycket för mig.

Men no hard feelings, jag gillar tjejens blogg skarpt. Jag var bara tvungen att skriva av mig och säga mitt :)

4 U


Igår flyttade min prins ut, lagom till påsk, och då menar jag min grodprins och ingen annan prins ;) Då måste det väl vara officiellt vår? Har till och med lagt undan mina vinterjackor, det blommar i rabatter och det ser ut att bli en fin och solig dag idag. Är det inte underbart?!

Idag skall jag och grabbarna grus åka hem till Jess och hennes dotter Lovisa, gå en promenad i Slottskogen och kolla på sälarna, käka lite påsklunch och pyssla. Kommer bli gräjt! Det är så skönt att ha en kompis som man kan prata med om allt och som förstår, så tack för allt Jess! Även om vi triggar varann till att göra dumheter :P

Så jag och grabbarna önskar er en glad påsk och hoppas att ni får en fin dag.

Dinner!

Kavaj och pärlhalsband (från lilla Lo) = vinnande koncept!

Nu skall jag sticka iväg på släktmiddag hos mormor, snacka om ös ;) mysigt! :D Annars blir de nog inte så mycket mer idag, skall försöka hinna hem till talang, min kompis lillasyster är med :)

Att handla...

Just nu är jag lite ur form om man säger så, jag vet inte vad jag skall handla, hur mycket etc. Förut var det lite lättare, när man var två, det gick ju på rutin liksom... men nu?! WHAT?! Hur gör man och hur mycket behöver en person?

Måste ta mig till affären idag och köpa mjölk. Det är väl sjukt tråkigt att köpa eller? Gå till affären för att köpa mjölk. Måste komma på något mer att köpa, annars känns det så himla onödigt... men mjölk till kaffet mååste jag ha! Efter lite närmare efterforskningar så har jag lärt mig att för mig räcker det med ett litet paket mjölk i veckan, istället för 2-3 stora paket. Ekonomiskt! Brödet räcker längre också... ja, allt egentligen. Nu skall jag bara komma på hur mycket som går åt i veckan. Boring!

Någon med liknande problem? Fast det är skönt att få bestämma allt själv...