skäms mikka!

Skäms på mig själv, har varit otroligt dålig på att blogga denna vecka, jag ber hemskt mycket om ursäkt! Skall bättra mig, promise. Försöka går ju, skolan börjar på tisdag så kan tänka mig att jag är trött då. Vi får se.

Kan väl berätta lite vad jag har gjort i veckan. Jag har jobbat, jobbat och jobbat, slutat jobba och slappat. Sen har jag och min mor haft en liten mini mor-och-dotter-helg, typ. Vi har åkt runt i lite affärer, hittade en SUPERMYSIG inrednings-tyg-affär i Torslanda, mums! Där hittade jag mitt MAIROtyg som jag skall beställa, ville mäta extra och se hur mönstret var. Nu har jag bestämt mig för att slå till, mamma hittade allt tyg från MAIRO med som hon skall ha i vardagsrummet. Vi har bra smak, jag och min mor. Sen köpte jag en mingelskål från Orrefors (inte från kosta boda eller ittalla som jag av någon anledning sagt till alla som frågat), en turkos liten som står i badrummet med mina smycken i. Har en likadan grön som godisskål *mums* Jättefina!

En sådanhär till badrummet.

Vad jag och Jennie pysslade med i torsdags var det här:

Ber om ursäkt för den skumma bilden. Drack för mycket rosé igår så orkade inte fixa iordning mig, inte fixa håret heller. Ni får nöja er med denna tills vidare :) Puss! v

Ja just det! Jag har glömt att berätta hur stolt jag är över min älskade sambo! Han gick ju matcher förra helgen och överlevde! Han till och med vann alla matcher och därmed så vann han sin viktklass. PUSS MIN HONEY!

(Foto: Andres Bruzelius)

P.S är det bara jag som stör mig att man bara kan välja EN kategori till inläggen här på blogg.se? På min gamla kunde man ha fler. Här är ju massa olika, shoppat, mikka osv... dumt! Aja.. herrå!

snart allvar igen


Ja, om mindre än en vecka så är det tillbaks till vardagen och allvaret, skolan börjar igen. Har beställt kurslitteratur för ca 1100:- och då är det inte ens alla vi skall ha! Suck... längtar, INTE! Kollade in schemat och vi har examination ganska snabbt i början. Dessa 3 år måste gå snabbt så jag får komma ut i arbetslivet på riktigt, LÄNGTAR!!

Nu skall jag torka håret, packa ner dagens fika och bege mig till sommarjobbet. Ikväll kommer Jennie hit, hihi... vad vi skall göra får ni se senare ikväll eller imorgon ;)

Lite sentimental kanske?


Det är väl inte bara jag som längtar tillbaka till de där lata sommardagarna vid havet (eller sjön) antar jag. Eller finns det någon som läser min blogg som faktiskt föredrar höst eller/och vinter framför +30°C? I don't, for sure! Utan jag kan snarare bli lite nedstämd under hösten och vintern, är väl inte så konstigt med tanke på de få soltimmarna vi har här under vintern. Suck... hela året längtar jag efter sommaren och på ett naffs så är den borta igen. Som julafton ungefär, vipps så är den slut efter veckor av längtan och förberedelser.

Okej, sensommaren är väl här nu men jag har redan höstfeelings, speciellt när det är +8°C när man åker till jobbet, när jag började sommarjobbet var det +25°C vi samma tid. Hur sjukt är inte det? Hade jag fått bestämma årstiderna hade det sett ut ungefär såhär:


Är inte det rätt bra ändå? Jag borde ha fått bestämma.

söndag=jobba?!

Sitter här vid datorn och dricker mitt tea, klockan är 06:10 i skrivandets stund. Jag skall iväg och jobba. Ja det är sant! Har sovit såå dåligt inatt så är inte alls pigg på det här. Längtar efter lata och lediga dagar, hade varit skönt att få några sådana innan skolan börjar. Lediga dagar med massor av sol, stekandes på en ö här på västkusten. Mmm!

Nä nu skall jag ta tag i mig själv och åka till lilla labbet.


En bild på Alva(s örhänge) som jag tog när hon var här i somras när det var såå väldigt varmt och såå skönt!

gräsänkorkväll


Physalis, polly och nåt surlakritsaktigt

Ikväll är jag och min vän Jennie gräsänkor. Då är ju tjejkväll ett måste, och med tjejkväll så måste man ha gott att äta och en bra film. Så till mat blir det tacopaj, sen godis, snacks och filmen En shopaholics bekännelser. Riktigt tjejigt! Hon skall föresten bli Chihuahuaägare igen nästa vecka, en korthårig pojke på 10 veckor flyttar in :)

Mamma

Mamma, eftersom du nu läser min blogg så skall du få en present av mig, att köpa dessa möbler till vår balkong. 
Snällt va? 

Mysmat


Den 17/8 firade vi vår dag, men mysmaten blev den 18/8 istället då Dennis tränar och tränar och tränar att vi helt enkelt inte kunde ha mys den 17. Riktigt smaskigt, dock blev det inte vitt till utan bubbelvatten, haha. Vanlig jobbvecka ju ;)

Ser ni?

Syns mina bilder nu? Fick hjälp och nu skall det fungera!
TACK!

skumt

Förstår inte varför ni inte ser vissa bilder i min blogg, dem är uppladdade på exakt samma sätt. Någon som har en aning? Fick tipset om att be er som inte ser mina bilder att tömma historik och så. Funkar inte från datorerna på jobbet dock. Verkar som det är folk med PC som inte ser, endast dem med mac.

SKUMT!

sunny day


the village

Precis sett The Village och vågar inte lägga mig, trots att slutet var en väldig besvikelse. Kanske bra för en fjantig och mesig person som jag? Hatar skräckisar, rysare.. ja, you name it. Här föredras en rolig svensk film eller en förutsägbar amerikansk romantisk komedi före sådant som ger mig mardrömmar. En himla tur att hundarnas sista promenad är avklarad, vill gärna inte gå ut nu, hua!

Annars har vi spenderat lite av dagen med shopping, till mig blev de två tröjor från bondelid och en t-shirt till Dennis, samt present till en blivande 25-åring. Världens bästa 25-åring dessutom!

Nu tror jag minsann att the Sambo har spelat färdigt på xboxet vilket betyder att jag slipper gå in i det mörka sovrummet ensam, hua! För några body guard-hundar har jag då inte!

Ja, tänk om man hade tyckt om rysare? Hade jag väl vart såhär confident när jag gick och la mig.
(Lägg även märke till hur jag har matchat Odd Molly-linnet med ögonskuggar, eller blir det tvärtom?
)

lite lätt uttråkad och kreativ


Kanske blir det lite rosé eller vitt ikväll? ;)

Skall strax hämta min sambo som lyckades missa bussen som går hela vägen hem :P Tar inte så lång tid och jag är uttråkad så det blir skönt att få en paus från datorn. Sitter nämligen och ritar lite i illustrator, vilket jag inte har gjort (seriöst alltså) på ca ett år! Himla kul när man väl får en idé och det ser rätt okej ut, är inget proffs om man säger så.
Har mycket att lära!


Det blev en rosa svala, inspirerad efter att ha sett en new schooltatuering på google. Älskar den stilen!
Och som sagt, jag är inget proffs så den är ju inte jättefin, men ganska gullig ändå.

Nu sticker jag och hämtar Dennis, sen åker vi hem, lunchar lite och efter det skall vi till Jennie (my friend and frisör) för att klippa Dennis. Börjar bli långhårig nu när hans bror, som annars klipper honom, är utomlands och jobbar.

Bye bye!

P.S, gjorde en ny kategori, "illustrerat". Kanske kan bli några illustrationer?

sushimiddag



Behöver jag säga att vi blev mätta efter gårdagens middag? Det var Matilda som fick mig att bli sugen på sushi och det kändes mer lockande än korv som jag och Dennis hade bestämt. Sushin var mums! Testade ett ställe i kommunen där vi bor som jag aldrig testat innan och det var mycket bra och väldigt trevlig personal. Blir nog sushi några gånger i månaden nu, haha, annars blir det bara när man är i stan. Är glad att det finns här med, gott och nyttigt, kan det bli bättre?!

På IKEA blev det köpt en del, gick på drygt 600:-. Vi kollade även på tv-bänken vi vill ha och vi har väl spikat nu, får se när vi köper den dock. Däremot kom vi inte helt överrens om färg, jag vill ha högblankt vitt och Dennis högblankt svart och eftersom jag antar att det är han som får betala så blir det väl svart, suck. Ser massor med damm framför mig...och gissa vem som får damma? Precis, det är jag.

Nåväl, skall tvätta håret nu sen åka till jobbet.

har ingen lust

Jag har varken lust eller inspiration till att skriva här. Känns så onödigt på något vis och ändå har jag fotat massor som jag skulle vilja visa, men tar mig inte tid till det för det känns som det ändå inte spelar någon roll.

Vi får se vad det blir av bloggen. Kanske finner inspiration senare till att skriva något vettigt, skall ju till IKEA ;)

Aja, ha de gott!


Underbar lördag på havet


äntligen lördag!


Äntligen så är det helg och jag har fått sova ut. Dessutom har jag morgonen för mig själv, då sambon är på SW-kurs, ganska skönt faktiskt. Frukosten består av kaffe, rostat bröd med ost och mormors hemmagjorda marmelad, mums!

Mina föräldrar kommer och hämtar mig och smånosarna vid 11-tiden, skall ut med båten. Lägga sig på en tom ö, hundarna kan springa löst, badar, solar, andas och bara slappar, finns det något bättre när det är såhär underbart väder?! Glad att jag inte är instängd i en bunker på sw-kurs iaf ;)

Undrar om någon läser min blogg längre? Känns som det ekar väldigt tomt här, lite tråkigt. Men men, skriver ju mest för min egen del men lite respons är ju aldrig fel.

Ja ja, hoppas ni alla får en skön dag och en underbar helg!

Framavlad

Blir så trött på en del kommentarer. Min ena hund, Elmer, han låter som en gris titt som tätt och ibland får man höra
-Stackars hundar, framavlade sådär så dem inte kan andas.

WHAT?!
Orkar inte ens kommentera, men ni som läser min blogg som har chihuahuas eller andra kopplingar till rasen förstår nog varför jag inte ens tänker kommentera det.

Från en grillkväll i juli


Vet inte vad vi gör, men jag tror Dennis skulle föreställa gravid, eller var det Chuck Lidell han immiterade (se magen)?

Bilden är tagen på en grillkväll som var i Slottskogen (Göteborg), då var det minsann varmt och skönt, inte som idag när regnet öser ner. Suck...kan det inte bli lite mer värme innan det är dags att börja skola igen?