Fantastiskt!


Efter en månads längtan så var det äntligen dags, igår den 28/1 smällde det. Jag och mina fina vänner hade bokat in oss på Yaki-Da här i Göteborg för lite god mat, festande och trevligt mingel, för att fira min 25-årsdag som var den 5/1. Det blev väldigt lyckat, vi var 13 stycken som åt och senare kom det lite mer folk för att tjingsa och dansa loss. Fick fantastiskt fina presenter, parfym, smycken, superfin kudde till soffan och biljett till WoW-12. Om jag blev förvånad när jag öppnade kuvertet med biljetten?! JA! Det hade jag inte räknat med alls, har vart stressad över att få boka biljett eftersom de går åt som fan i år, samt är dyrare än förra året. Om jag är lycklig? JA! Nu hoppas jag bara att någon av mina vänner köper biljett också, haha!

Tusen, tusen tack underbara vänner! Ni är det finaste jag vet!

Välkommen till världen Vilma!


Har ni sett något så sött förut? Det är lilla Vilma som sov på mig i flera timmar häromdagen, hon föddes den 10/1. Hon är inte min, tyvärr! Hade inte gråtit precis för hon är bland det ljuvligaste jag har sett (precis som sin storasyster Linnea), snäll liten bebis som är nöjd med tillvaron. Det värker faktiskt lite i min livmoder nu, även om det är väldigt avlägset med barn för tillfället. Av mer än en anledning, haha!

Det är något magiskt med bebisar som sover, speciellt när de ligger tätt intill en. Jag själv blir helt dåsig och lugn. Myyyys! ♥

Punching in a dream

Jag har ju börjat samla ihop lite bilder och illustrationer som jag har gjort för att få ordning på min tråkiga vita vägg vid soffan. Fast det har stått still ett bra tag nu, har inte hittat några roliga ramar (i min prisklass). Har två stycken än så länge som just nu står i hallen och väntar. Vart får man tag på roliga ramar? Ge mig tips! Antar att jag får springa på loppis? Finns en butik i Linné (göteborg) som heter Stajl där finns det roliga ramar, dock lite väl dyra om man skall ha ett helt gäng.

Föresten, vad är det med semlor egentligen? Hur tidigt börjar folk? Ser semlor överallt, på twitter, på facebook, i bloggar, på instagram... jag dööör! Skall ju inte äta sådant nu, här fokuseras det på träning igen och att komma i form. Fast en semla som lördagsgodis kan man väl unna sig så länge man skippar allt annat? Godaste semlorna är de med vanilj i istället för mandelmassan.

Mysmorgon är bra morgon!

Här är vi lite slappa och slöa. Har inte klivit upp än. Fast hundarna är glada, de har fått komma upp i sängen, annars får de aldrig det. Ganska mysigt!


New shoes!

Idag har jag haft kursavslut, fick även redovisat en uppgift som har släpat efter. Skönt att den är gjord eftersom jag inte får mitt CSN utan den. Låt sista terminen börja, nu jävlar!

Efter skolgrejerna så mötte jag upp min vän Björn för att hitta skor till min fest den 28/1. Svarta kilklackar som jag även kan ha till vardags i vår. Hittade precis vad jag sökte i första butiken vi besökte, perfekt! Sen blev det kaffe på Bar Centro.

Sitter på tåget hem. Skall städa och sen träna. Skönt!


la blonde


Igår vart det kalasdags som sagt, testade på att göra den hypade watarfallflätan. Jag älskar ju att ha fläta i luggen, min lugg är inte i samma längd som resten än så det är skönt att få undan den. Kul att testa annat än vanlig utbakad som jag brukar ha annars. Älskar att mitt hår äntligen börjar växa! Har tagit en evighet sen jag klippte av allt på gymnasiet (år 2005). Aldrig att jag kommer helbleka mitt hår igen, det sliter något fruktansvärt och jag kan knappt vänta på att få bli av med min helblekta toppar. Det jag har lärt mig under 2000-talet: Klipp aldrig av håret och blek det inte. Hämmar hårväxten om man säger så.

Och KUL att så många har hittat till min lilla blogg. Är sjukt glad för era fina kommentarer som väller in. Jag hoppas att ni gillar det ni läser och att ni vill stanna kvar.

push the button, pull the trigger, climb a mountain.

Från Efva Attling. Tack mamma & pappa!

Ringen på bilden fick jag i 25-årspresent av min mor och far, passar fint till mina glasögon som också är från Attling. Tänkte först önska mig halsband men insåg att jag redan har så mycket halsband och nästan inga ringar. Så det blev en ring, älskar den och så älskar jag budskapet på ringen. Det blir inte mycket bättre!

På min födelesedag (den 5 januari) bjöd jag in mina föräldrar, min bror+fru och barn och så min kusin Jenny på lite fisksoppa och vin. Helgen efter det så var jag och min mamma på MyDog (hunduställning på svenska mässan här i Göteborg) så blev inget släktkalas och därför är det idag som vi skall ha det. Blir trevligt att träffa släkten, även om Jenny och hennes lillebror inte kommer, puss på er!

Sen måste jag berätta att jag har blivit "moster" igen till ytterligare en liten tös. Linnea har blivit storasyster! Jag tycker det känns som att Linnea nyss föddes men det är snart 2 år sedan. Tiden går så himla fort! Längtar tills jag får pussa på lilla V, hade tänkt att åka igår men hann inte och resten av helgen är fullbokad. Kul att V kan ta över den übersöta klänningen som Linnea fick av mig och min familj när hon föddes. Grattis Carin och Johan till flicka nummer två! ♥

Nu skall jag skutta in i duschen, tänkte schamponera mitt barr med silverschampo. Himla dumt men just nu är håret kaos av olika blonda nyanser. Måste verkligen till frisören!!

Ha en fin lördag peeps!

Tjurigheten själv!

Lite sådär bitter och trött.

Innan jag börjar klaga så vill jag först och främst tacka för alla era fina gratulationer (här, på facebook och twitter... IRL också såklart!). Helt fantastiskt hur många som gratulerade mig på min dag, är väldigt rörd! Ni är bäst och jag önskar att jag kunde tacka er en och en, men det skulle ta evigheter. Så TACK TACK TACK!

Ja, klagandet då, hade min första skoldag idag efter julledighet. Jag vill ha mer ledigt, typ hela våren. Men nej, här måste man studera, okej, det är frivilligt men ni fattar. Det är tur att det är min allra sista termin för till våren är jag färdigutbildad (kan vi hoppas åtminstone). Då har jag pluggat 3,5 år på universitetet, 3,5 ÅR! Det är typ en evighet. Sen börjar det eviga jobbandet... kommer bli en såndär gnällkärring på förskolan som inte överlever en dag utan minst 10 koppar med kaffe, sen kommer jag kräva minst 1h barnfri tid om dagen. HUVVA! Kommer att bli alla förskolors skräck. Fast nää, jag hatar förskollärare och barnskötare som är sådana, ni får lov att skjuta mig om jag skulle bli sådan.

Nåja, nu vet ni också att jag lever och mår bra. Skall ta och städa lite i mitt lilla rara hem.

P.S på lördag blir det släktkalas... undrar om jag får några presenter? HOPPAS! Har faktiskt vart väldigt snäll.

My b-day!

Igår, 5/1, fyllde jag 25 år gammal!