Igår

Piratkopiorna Lizette och Mikka


Förfest här sen VIP på Hard Rock = kul!

Halloween!


Ikväll smäller det, då blir det halloween för hela slanten med start hemma hos mig och sen har vi VIP på Hard Rock Café. Slippa köa i halloweenvimlet är fasiken så skönt! Jag kommer köra på samma dräkt som förra året, alltså pirat. Skall ju ändå inte va med samma folk som förra året, då spelar det ingen roll. Vet inte riktigt vad jag skall göra med håret, förra halloween hade jag ju väldigt mycket längre hår som blev nice av lite ruffs och småflätor. Blir nog till att klura lite till :)

Skall ta och komma igång med dagen, måste till systembolaget och städa klart här hemma. Borde kanske handla lite tilltugg, hmm... får klura på den lite till :)

& off we go

Jag och Jonas på klassresa, typ år 2004-2005?!

Idag skall jag in till stan för att träffa världens bästa Jonas, går ju alltid så jädrans lång tid mellan gångerna men nu jäklar! Jag måste handla smink och så en sladd på Applestore. Men allra roligast blir det att träffa Jonas igen, såklart :)

I helgen är det Halloween, skall ni göra något speciellt? Här blir det förfest hos mig och sen utgång, eller helkväll hos mig? Vi får la se! Kommer köra på samma dräkt som förra året, alltså pirat, jäj!

Ha de gott så länge!

Lizette

Denna gjorde jag nu ikväll, höhö... Lizette fick den heta efter min kompis Lizette, helt enkelt :)

Måste bara visa denna

Lovisa & Jessica

Fotade Jessica och hennes söta Lovisa när vi var i Brastad i September. Så fina så! ♥

All in

Snart är det dags för sista promenaden med hundarna, känns sådär schysst att behöva väcka dem för att gå ut i rugget :b men men, illa tvunget. Denna helgen har vart väldigt galen, flängt till och från Uddevalla. Åkte upp på fredag för att överraska Lizette med 25-årspresent och en flaska Amadeus. Så blev kvar där över natten, sen hem för att bara vara hemma i några timmar, sen till Uddevalla igen. Det vankades fest och fest blev det :) Haft en sjukt  rolig helg så tack till alla inblandade! ♥

Nä, ut i rusket och sen bädda ner mig och glo på film. Känns oerhört skönt att inte behöva gå upp tidigt imorgon!

MP1a

Åh, jag saknar gymnasiet. Jag saknar klassen och lärarna. Det var tre sjukt roliga år!
(ser ni vart jag är btw?)

Examinationsvecka/fikavecka?!


Denna vecka har gått åt till att skriva på en examination, så sjukt tråkigt att man vill spy. Jag får verkligen inte gjort något, är helt utpumpad. Inte van vid att använda hjärnan så mycket ;P höhö! Nää, men att göra saker sådär under press och instruktioner är sjukt jobbigt tycker jag.

Däremot blir det ju en, två eller tre fikor när man har en examinationsvecka, hihi! Emelie i min projektgrupp har suttit hos mig och skrivit alla dagar utan onsdag, då satt vi hos Sofia i gruppen. Så i torsdags köpte jag och Emelie varsin kanelbulle och finska pinnar, såå gott. Sofia bjöd på kladdkaka i onsdags. Det är faktiskt tillåtet med sånt när man skriver examination, så det så!

Nu är den inskickad, så det återstår att se om det blir till att komplettera eller inte.

Ni bad om det!


Så här får ni ytterligare en bild, här syns nog färgen lite bättre. Ibland tycker jag att den ser varm ut och ibland kall. Jag vill att den skall vara kall. Håret är dessutom lite kortare nu.

På tal om mitt problem i förra inlägget så har jag börjat trycka på 1 och 5 (alltså 15) på fjärrisen, jag har dock inte kommit på varför, 5+5 var ju mer logiskt på ett ologiskt sätt. Varför har jag ens tid att fundera på detta? Har inte jag en tenta som skall vara klar på fredag? Så många frågor utan svar, precis som frågeställningarna på min tenta.

(djup suck)

Jag har ny TV


Det var visst inte så lätt som jag trodde med ny TV. Kanalerna ligger huller om buller och jag vet inte hur man sorterar dom. Det enda jag lärt mig är att Kanal 5 ligger på nr 10, det är ju logiskt för 5+5 är ju 10. Problem uppstår dock när jag tänker för mycket och trycker två gånger på 5. Då blir det ju kanal nr 55 istället för kanal nr 10. 1+0 blir ju i detta fall kanal nr 10, som är Kanal 5.

Som hjälp för att minnas detta har jag fått en manual på hur jag skall göra, för detta krävs en miniräknare.
- Tryck 5 + 5 på miniräknaren (1)
- Titta vad som står i displayen och tryck den siffran på fjärrkontrollen (2)

Nu skall jag nog klara detta!

Hairligt!

Så där, nu vart man inte platina längre då. Ovant men färgen är riktigt fin :) Skönt med lite färg i håret nu i höst och vinter.

Helgen var riktigt awesome btw! I lördags åkte jag och Carro till Uddevalla, först till Lizette o hennes karl för lite smink- och hårfix sen iväg för att fira Christos som fyllde 29 år. Kvällen avslutades på en krog som jag inte minns namnet på, där var vi till stängning, sen vidare på efterfest.

Tack för en rejält rolig helg!

svartvitt

Nej men alltså, jag hade inte börjat gråta om jag hade haft dessa molijoxer här ovanför. Jag hade nog blivit lite lyckligare bara och det är ju en bra grej. Vem vill göra mig lite lyckligare? Va va va?!

Ameh vafa....


Hur smart är jag då? Jag har gått upp en timma för tidigt, jag har alltså sovit en timma för lite! Jag var stensäker på att jag skulle börja kl 9 idag, jag tänkte bara dubbelkolla medan jag kokade mitt te förut, då står det kl 10 i min almanacka. Crap! Så jag kröp faktiskt ner i sängen igen, nu ligger jag här och gottar mig med en stor kopp te och ser på Nyhetsmorgon på tv4. Det är ganska mysigt, men jag sörjer den där timman som gått förlorad :(

Gjort om lite...

Fick mig ett litet ryck förut och ändrade om i designen. Vetifasen om jag behåller det, såg att det blivit ett litet fel längre ner på sidan. Hinner inte klura varför det har blivit så nu.

Vad tycker ni, behålla detta eller inte?

Nä nu jävlar!

(snart ett år gammal bloggbild)

Nu har jag fått nog, nu är jag trött på mig själv, nu skall jag börja träna igen! Känner verkligen hur påtagligt det är att jag inte tränar och hur mycket bättre jag mådde när jag tränade. Imorgon är det jag som går och köper det jävla träningskortet, förstår inte hur jag kan låta mig själv bli såhär slapp och sluta träna när jag väl kom igång en gång för alla?! Nu har jag iaf börjat lite smått med GI-metoden igen men det är så lätt att låta bli, för lätt.

Mamma, tvinga mig att följa med på spinning och om jag inte gör det så dra in mina julklappar.

Hummerfiske

Jag och pappa gav oss ut på hummerfiske, dock blev det bara krabbor i hummertinorna. Mormor blev glad iaf som fick några krabbor att ha ihjäl och äta upp :P En sak är säker iaf, jag hade vart världens bästa hummerfiskare, om vi hade fått några. Så det så.

Dött

Heh, tror ni jag blev kall när jag först såg denna bebis vid parkeringen?!

Här är det lite dött, har vart rätt ösigt sen i lördags. Igår var jag och idag skall jag till förskolan för att göra projekt för examinationen v42. Har haft så sjukt svårt att somna de senaste nätterna och igår råkade jag snooza i 40 minuter, idag däremot var jag livrädd att jag skulle försova mig så vaknade 30 minuter innan alarmet drog igång.

Återkommer!

då gör vi ett nytt försök!

Bjuder på denna fina bild på Linus :)

Vi fick inte tag på någon doppresent igår då butiken vi skulle till har stängt v39 och v40, typiskt! Så nu hoppas jag verkligen på den allra sista nödlösningen som vi skall försöka med idag, vad gör jag annars?! Dopet är imorgon så det är kris nu. Håll tummarna så att jag får tag på det jag skall, jag tror nämligen att det blir alldeles perfekt för lilla damen som skall döpas.

Nu skall jag slänga på lite smink och spänningen med doppresenten fortsätter. Wish me luck!

Schh... presentshopping!

Nu skall jag åka och köpa doppresent till lilla älskade Linnea som jag är stolt moster till. Men jag säger inte vad då mamma Carin läser min blogg ;) Skall även kolla på nya jeansleggings till mig :)

Killar = två typer?

När man är så aktiv på nätet som jag är via t.ex. facebook, blogg och twitter så får man stöta på en hel del knäppgökar, även i verkliga livet. Roligast har jag nog haft åt killars reaktioner när de får reda på vad jag pluggar till.

Man kan av genomsnittsreaktionerna dela upp killarna i två kategorier, ungefär såhär kan det se ut eller låta:

Kategori 1: Jaha, varför utbildar man sig till att passa barn och till ett så underbetalt yrke?
Kategori 2: Åh, skall du bli lärare?! En sådan med sexiga glasögon, tajt kjol och pekpinne?

Vid några tillfällen har jag nämnt att jag gärna skulle vilja utbilda mig/jobba med reklam, foto... media helt enkelt. Även här kan man ta genomsnittsreaktionerna och dela upp killarna i två kategorier.

Kategori 1: Oj, va bra, då kommer du utvecklas mycket och förmodligen tjäna bra!
Kategori 2: Åh, skall du springa runt på möten i sexiga glasögon, tajt kjol och bita dig i läppen? Ha eget kontor?

Haha, förlåt om jag generaliserar väldigt mycket nu, men det är faktiskt sant. Det är ungefär de här reaktionerna som jag får av killar, både på nätet och i verkliga livet. Va skall man dra för slutsatser av detta? Jag tror jag lämnar min väldigt vetenskapliga avhandling som den är, ni får dra egna slutsatser. Jag skall fortsätta att fnissa åt det.

sammanfattning

iPink kortfattat.

Lovika ♥

Jag är grymt trött på Vi gillar olika.

tänkvärt


I ♥ skoltavlor

Titta va min mamma grävde fram från vinden och skickade med mig hem! I love it! Mamma räddade denna från döden och tur var väl det, vi hade den i trappan när vi bodde i radhus. Sen när vi flyttade till hus så åkte den upp på vinden, då var jag 3 år, så i 20 år har den legat på vinden! Knäppt :) Väcker många minnen!

Kolla in denna underbara mugg, I WANT!! Vem vill köpa till mig? & även denna. Tack på förhand!