Man blir ju lite less

Av någon anledning så känns det som att man går på högstadiet igen och jag fattar inte hur folk kan med och bete sig som fjortisar när man är vuxen. Det är ju ganska så pinsamt faktiskt. Fast jag antar att det alltid kommer att vara så sålänge det bara är tjejer/kvinnor på ett ställe, en grupp kan funka hur bra som helst tills en person kommer in. Då faller allt, lite synd bara att inte alla fattar det ;)

Det är inte så lätt att trycka ner mig om man säger så, för mycket skinn på näsan. Varför försöka ens och varför vill man få någon att må dåligt? Det är ju helt sinnessjukt! Kan verkligen inte förstå det och man skulle vilja höra lite argument för varför man vill trycka ner någon. Tänk om Ni trycker ner en person som redan innan mår dåligt, har dåligt självförtroende eller helt enkelt inte har skinn på näsan och personen blir så förstörd att han/hon gör något dumt och drastiskt (vad kan ni kanske tänka er själva), hur skulle Ni må då? Tänk alltid flera ggr innan Ni handlar och agerar, tänk på att allt inte är svart eller vitt och det är enbart för er själva som Ni förstör för.

Fast, what the hell, orka bry sig egentligen, synd bara att man ställt upp och bjudit hem folk som sedan beter sig såhär. T R A G I S K T! Nu vet man vart folket står och det skall bli skön med sommarlov snart och slippa tonårsfasonerna. Puss på Er, känns som Ni kan behöva lite kärlek för Ni verkar inte må så bra.

Detta blev bara en liten parantes i min blogg. Snart kommer E hit för lite tentaplugg.
Spread love like violence!

Kommentarer
dq

jävla puckon, du är ju snällast i världen


Blogg: http://www.dq.se
Millan

Gött att du står på dig! :D

Hoppas någon kanske tänker till lite extra nu ;)

Puss <3

Karolin

You're always my girl!


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback