Signat och klart!

Har helt glömt av att berätta att jag börjar nytt jobb 1 december. Jag längtar otroligt mycket och det känns en smula overkligt faktiskt. Aningens nervös, men mest är jag glad, väldigt glad. Det är också inom skolvärlden, fast lite annorlunda mot nu så det kommer att bli en utmaning, som jag mer än gärna tar mig an. För jag vet att jag är kompetent och duktig på mitt jobb, jag förtjänar detta! Älskar att jobba och ännu mer älskar jag att jobba hårt.
 
Egentligen borde jag sova men ikväll är det alldeles för mycket som snurrar i mitt huvud, allt från shopping till inredning och nytt jobb. Vilket lyckorus!
 
"Im going to succeed because I'm crazy enough to think I can."

All black

Twist & Tango har ju vart min favorit i många, många år och jag tycker att de är vassare nu än då, eller så är det helt enkelt så att de blivit mer "basiga" och det har även jag blivit. Kanske lite tråkigt? Men anyway, det är så jag gillar det. En snygg basgarderob kommer man riktigt långt på! Snyggt till jobbet och till aw:n är det bara att dra på klackarna och kavajen. 
 
Så dessa tre plagg från T&T står högst upp på önskelistan just nu. Speciellt mössan! Och t-shirtar och bhar kan man väl inte få för mycket av? Kliar i shoppingfingrarna! 

pink & yellow

byxor & bh - Gina Tricot // t-shirt & jacka - Kari Traa // mössa & nike pegasus - Sportamore
 
Lite nya löparkläder vore fint nu, hade vart skoj att så småningom börja springa utomhus också. Får väl erkänna att det är rätt tråkigt på löpbandet efter ett tag, inte heller särskilt snällt mot mitt knä. Nuförtiden kikar jag mer på träningskläder än vanliga kläder, galet! För bara några år sedan var det festkläder och drinkar som gäller, nu köper jag nästan bara träningskläder och shakes. Jag klagar inte för jag mår som bäst nu :) 
 
25 oktober är jag och kusin anmälda till en rolig grej här i Göteborg, skall bli så kul!

It´s on!

 
Shake it  // Myshund nr 1 // Nyttiga hamburgare
 
Idag körde jag på med första löpträningen inför Tjurruset -15. Mitt knä stökar så tog det extremt lugnt, har fått låna ett knäskydd från Back on Track och det kändes inget när jag sprang. Nu efter är det lite ömt men inte alls som det var i början av året när jag sprang. Håller mina tummar stenhårt att det inte kommer börja göra ont igen, det är så frustrerande att ha kunnat köra en mil innan och nu känns 4 km som ett marathon. Jag kommer att vara på banan snart igen, bara jag lyssnar på min kropp och kämpar. 
 
Imorgon blir det styrka och på fredag vila eftersom jag kör till Karlstad då för att hälsa på min kusin. Hamstern Lykke skall flytta hem till henne då jag framöver kommer ha ännu mindre tid hemma. Känns inte rättvist mot pluttisen, för även om det "bara" är en hamster så märker jag att hon behöver komma ut och springa mycket. Pusslar tillräckligt med hunden. 
 
Bara kör!

Exciting!!

 
Det händer mycket spännande just nu, har liksom ett litet glädjerus i magen hela tiden. UNDERBART! Kan inte berätta något just nu men kanske snart. Så länge får ni roa er med lite bilder från min instagram, som vanligt. 
Fick hem min första The Healthy Box, är väldigt nöjd så tänker fortsätta prenumerationen. Testa ni också, beställ här
 
Idag har jag föresten en galen längtan efter Kapstaden och alla mina vänner där. Vill bara åka dit och krama om dem alla. Måste åka dit snart.