Marc by Marc Jacobs ❥

Häromdagen var min vän Carro här på lite temys, fick presentkort på Raglady så vart förbi ena butiken idag och köpte mig ett par örhängen från Marc by Marc Jacobs. Var lite sugen på det tokrosa kanin-iPhoneskalet från M.J också men vet hur mycket jag kommer att störa mig på att skalet är så stort, kändes ovärt då. Örhängena har jag ändå spanat in hyfsat länge så slog till, så himla himla fina!
 
I lördags firade vi min och mina föräldrars födelsedag, fick lite sydafrikanska pengar. Tycker att alla sedlar borde ha djur på sig, gulligt! Fast vad har sverige för djur som skulle kunna pryda sedlarna här? En älg? Nja... 
 
 

Hello Africa!

Idag skall jag spendera sista natten i min lägenhet på länge, jag åker nämligen till Sydafrika på fredag kl 12:55, åker ensam. Resan dit kommer att ta 25 h med en väntan på 7,5 h i Istanbul (yay...not). Har knappt packat men det går nog fort, skall inte ha med mig så mycket eftersom jag högst troligen kommer att shoppa där. Snajsigt! Dags att ta tag i packning och städning. Jag kommer säkert att uppdatera när jag är där :)
 

Idag är det min dag!