Twistaholic!

I påsen ligger det en klänning och det till höger är min nya sjal.

Idag tog jag mig en tur till fröknarna Jonasson för lite fiskbullekalas, sen tog vi en tur ner på gatan för att kolla in lite mer på twist & tangos rea. Jag hittade inget direkt som jag kände att jag ville köpa (förutom en för dyr klänning), så det blev inget. Däremot fick jag en svart klänning av Jessica som hon köpt på twist & tango tidigare, lyckan! TACK TACK! Sjalen till höger köpte jag igår när jag och min mor var på shoppingrunda. Den är superschnygg, även den är från twist & tango, ni märker vilket favvomärket är va?!

Den norska teletubbien i lusekofte


Ni får säga vad ni vill om sparkdräkten för vuxna men jag har aldrig någonsin haft på mig ett så bekvämt plagg. Det är helt sjukt så bekvämt. Jag längtar efter den så fort jag har andra kläder på mig, vill hem, slänga av mig obekväma jeans och tunikor för att krypa in i denna underbara sparkdräkt. Har ni inte en så köp, på riktigt, KÖP! Men ni måste lova att aldrig visa er ute i den, isf med en jacka över så det bara ser ut som mjukisbyxor (fast knappt det är okej i min värld att visa sig ute i.. om man inte skall träna eller tränar).

Nog för att det kostar en slant att inhandla sin egen sparkdräkt men jag tycker absolut att det är värt det, även om jag inte betalade min, fick i julklapp.

På tal om julklapp så kom julen lika fort som den försvann tycker jag. Här i Göteborg hade vi strålande sol på julafton, fick nästan vårkänslor. 9 grader varm ute liksom, det är galet. Dessutom så vaknade jag upp med snorig näsa och ond hals så julafton var mest en dimma för mig. På juldagen så försökte jag och Jenny-kusin på oss en utgång, gick sådär, peppen fanns inte så hade lika gärna kunnat stanna hemma (i min sparkdräkt).

Hur hade Ni det i jul? Här har det varit tyst som vanligt, min inneboende har lagt beslag på min dator och sen har jag haft lite andra bestyr att fixa som t.ex. julklappar. Är alltid ute i sista sekund med klapparna. Fick ni något skoj? Jag fick bland annat vinglas och presentkort på twist & tango. Lyckan!

fredagsmyz med trollet!

Nu har jag och lilla godistrollet Lovisa lite fredagsmys. Snart dags för julkalendern och måla tånaglarna. Vi har ätit pizza och strosat lite. Så ikväll blir det lugnt och skönt i soffan, lyssna på pulsen utanför. Det är fint det. Imorgon är det kalas för min kusin Jenny som fyllt 22 år. På söndag restaurangbesök. Fullt upp!

Vad gör ni andra i helgen?

#tweetupgbg

Jag fastnade på bild!

Häromveckan drog min kombo med mig på en s.k tweetup här i Göteborg. Det innebär i princip att man möter upp massa annat folk som twittrar, sedan dricker man öl och twittrar ihop. Eller nä, man pratar faktiskt också. Träffar nytt folk och knyter lite kontakter. Det är faktiskt väldans trevligt. Det skönaste är att man kan ha mobilen uppe hur mycket som helst och ingen kan klaga. Armarna mitt emot mig på bilden är f.ö min kombo Josephine, så nu är ni bekanta med hennes armar åtminstone. Om det är någon av mina fanZ som är nyfikna så heter jag fleur_rebelle på twitter [länk]. Någon av er som twittrar (som jag inte redan följer)? Hade vart kul att höra vad twitter är för er, så shoot, berätta!

Annars har det vart mest plugg som alltid och socialiserat med folk, har inte haft mycket datortid och därav tystnaden i bloggen. Har inte haft någon direkt inspiration. Fast sen är det faktiskt dåligt med feedback så kanske är dags att lägga ner bloggen? Inte för att det är det viktigaste med att blogga men jag tyckte om när ni var lite aktiva (slår er lite på fingrarna).

Men hörrni, jag skall försöka bättra mig ändå, för jag tror inte att jag innerst inne vill lägga ner att blogga. Har ändå bloggat sen 2005 (under olika bloggar) så det är mer eller mindre en del av livet. Bara att det inte är prio 1 varje dag. Hänger ni kvar ändå? Fjäsk, fjäsk!

Hej och så!

Det är verkligen tyst här i bloggen, igen. Grejen är att jag har fått sambo så hela helgen gick mest åt att umgås med henne. Hon skall bo här ett tag. Mucho trevligt, faktiskt. Även om jag inte är helt van vid att ha någon som bo här, är ju ett bra tag sen jag var sambo sist. Fast det går bra, är roligt! Vi träffades första gången på en s.k tweetup, en träff för twittrare och då var det på en middag som två par killar hade anordnat. Ikväll skall vi på en annan tweetup, en större för twittrare i Göteborg. Kul!

Fast först skall jag på studiebesök med skolan, sen skynda hem och tvätta. Måste komma ihåg att skicka iväg ett paket också. Vart farao finns det brevlådor nu för tiden?! Tacka vet jag förr när det fanns många brevlådor.

Nåväl, över och ut. Vi hörs snart igen!

Slipper att frysa om öronen i vinter!

Idag fick jag hem ett paket, utan att ha beställt något, det visade sig vara en awesome mössa. Väldigt rosa och med mustsasch. Med tanke på mitt förra inlägg så börjar jag undra om mustasch är min nya grej? Väldigt snygg. Kommer ifrån märket More More More [klick!]

Och vem-det-nu-är som har beställt den till mig - tack! Blir snygg i vinter.

Jag har något att berätta...

...jag har odlat mustasch! Fint va?! Det klär mig.

Så, då har mina två veckor på VFUn (praktiken) gått och det känns otroligt tråkigt. Barnen blev lite ledsna när jag berättade att jag skulle sluta idag. Fick så mycket goa kramar när jag kom imorse, mycket goa kidz! Vill verkligen inte tillbaka till skolan och jag måste skriva rapport på hur det har varit dessa två veckor. Suger. Vill bara vara klar nu.

Vad skall ni hitta på i helgen då, gott folk? Jag verkar ha fullt upp hela helgen, på gott och ont. Känns skönt att ha planer men ibland är det skönt att bara vara. Vi får väl se hur helgen tar sig.

Nu skall jag stäääda. Ciao!