Här var det mys och träning!

 
 
Träningen är igång, kroppen värker och allt känns kanon! Det är så jäkla gött med träningsvärk, trots att jag knappt kan gå. Att jag inte har anlitat Cattis som PT tidigare? Jag har redan lärt mig otroligt mycket, både om kost och träning. Nu fattar jag ju att jag gjort fel hela tiden. Hur i hela vida världen har jag kunnat svälta mig själv så förut? Nu känns det inte som att jag gör annat än äter, haha! Bara att göra om och göra rätt. Idag fotade vi mig, det skall ut före- och efterbilder på Facebook, det får vara min motivation, då måste jag ju träna hårt. 
 
I måndags hade vi arbetsplatsträff som avslutades med tårta och blomutdelning, vi är tre stycken som slutar samma dag. Nu är det inte långt kvar tills jag börjar på mitt nya jobb, jag är otroligt pepp och det känns kul. Men också lite nervöst, som det bör vara inför ett nytt jobb.
 
Förutom jobba, träna och äta så myser jag och vovven massvis. Varken han eller jag gillar kyla så jag har min onepeice och han ligger under filten och kurar. Livet är allt bra! 

Hallen

 
Bild från Pinterest.
 
Jag håller på och letar inspiration till hallen, blev väldigt förtjust i lösningen ovan. Snyggt och stilrent! Knopparna har jag funderat på ganska länge, de är ju så snygga! Skohyllan kan ju knappast vara svår att bygga själv? 
 

Inredningsnerven!

 
Hallen blev sååå bra! Nu vill jag göra om överallt, nya möbler, nya ljusstakar och tavlor. Det är väl nackdelen när man börjar greja hemma. Men nu känns lägenheten lite mer mysig med färgen i hallen och det jag fixade i badrummet. 
 
Igår var jag, Jessica och tvillingarna på IKEA. Det stillade inte inredningsnerven! Men den här månaden är hyfsat fattig så fick bara bli nya sängkläder, hehe! En mysig tur och Märta somnade på mig när jag bar henne i bärselen, det kan hända att livmodern ryckte till lite. Men det är ju så när det är världens sötaste tvillingar. 
 
Nu skall jag skutta in i duschen och få upp värmen. Jag fryser ihjäl! Hur skall jag överleva vintern?! 

Projektera

 
Jag har fått ett fixa-hemma-ryck. Häromdagen myste jag till det i badrummet med kakeldekor från Lagerhaus samt ny tvål, lite ljus och ny badrumsmatta. Det blev supermysigt, eller ja, åtminstone så blev det bättre. Kan inte begära allt för mycket av ett badrum som är installerat i en gammal garderob, förr så hade dom inte badrum i lägenheterna i Majorna så en skall ju vara glad ändå. 
 
Nu har jag påbörjat projekt hall, har spacklat och börjat måla väggarna. Fick en dunke med färg från Jessica med familj som dom hade över från sitt projekt vardagsrum. Super excited! Håller just nu på med att möblera hallen i mitt huvud, hallen är väldigt liten med noll förvaring. Måste hitta en bra lösning, det kan hända att denna fröken har en hel del skor som just nu ligger inknödda i ett litet skåp. Om jag har en vän med super skills när det kommer till smart förvaring - ring mig! 
 
Nu skall jag skutta in i duschen och tvätta bort målarfärg som fastnat i håret. Mamma har lurat med mig på shoppingtur, inte för att jag är direkt svårövertalad men lite svår kan jag ju spela ibland ändå. 
 
Ha en skön lördag!