Estée Lauder

Här kommer ett litet sminktips från mig.
 
Estée Lauders primer och foundation, sitter hela dagen och ger ett naturligt och jämt resultat. I am very much in love! Passar oss som har fin hy, annars har de en annan foundation i glasflaska som skall ge ett grymt resultat. 
 
Och jag lovar er, sitter den på mig en hel dag så lär den fungera för er med. Jag blir varm på jobbet, barnen kladdar på mig och efter jobbet tränar jag, ändå sitter den som berget! 
 
 

iPad mini

Är så extremt sugen på att köpa mig en iPad mini, tycker den vanliga är för stor när man ligger i sängen och så. Frågan är om det är värt pengarna och vad den kostar i Sydafrika, kanske kan köpa där? Beslutsångest! Fast sugen är jag, det vill jag lova er! 
 
Mamma, pappa och övrig släkt... det kan väl vara en bra present annars? Hehe! 
 
(bild: weheartit)

Frisk som en nötkärna (förutom förkylningen då)

Nu är alla läkarbesök klara inför Sydafrika så jag skall kopiera och maila hälsointygen till personen som har hand om mitt arbetsvisum. Det är inte bara att flytta utomlands, väldigt knasiga frågor jag har fått svara på, haha! Det sista jag måste fixa nu är bank statement, sen är det bara att vänta. Funderar på att boka flygbiljett nästa vecka. Längtar ännu mer nu när allt det jobbiga är ordnat! 
 
Idag tänker jag träna trots att jag inte är helt frisk än, kan inte vänta mer nu, blir tokig utan träning! 
 
 

happy pink!

1 , 2 , 3

dancing through the fire

Nu vill jag träna igen! Har vart förkyld nu ett tag och har haft så mycket annat att göra inför flytten. Måste hitta mig ett nytt gym nu också, mitt förra flyttar och jag hann aldrig förlänga mitt medlemskap. Funderar lite på Friskis & Svettis igen, har för mig att jag gillade deras spinningpass Har förvisso kvar mitt medlemskap på Fitness 24/7, men receptionssnubben där är så sliskig, haha! Är väldigt sugen på att börja springa igen, det riktigt kliar i kroppen! Får se om jag vågar tidigare än vad jag egentligen får. 

Nu skall jag ta och börja kolla på Orange is the new black. Någon som sett?
Ni är många som undrar...

...hur det blir med pälsbollen när jag flyttar till Sydafrika, vilket jag förstår, men jag är lite trött på att svara på samma fråga femtioelva gånger. Linus kommer att bo hos mina föräldrar när jag flyttar, dom har redan x antal chihuahuas och han trivs mycket bra där. Annars hade jag tänkt över mitt beslut mer än 100 gånger, har inte hjärta att göra mig av med honom. Jag tror inte att jag kan ta med honom till Sydafrika, krångligt med vaccinationer och en alldeles för lång flygresa. Däremot tror jag att han hade älskat att bo där i värmen, få springa på sandstränder osv, men tja, han får stanna hemma. Tror det är så att han måste sitta i karantän i 6 månader när vi åker hem isåfall, vilket jag anser vara ovärt. Och vad gör jag om han måste besöka veterinären? Vet inte alls hur det är där nere med sådant, vet inte ens hur sjukvården för människor funkar.
 
När vi ändå är på ämnet så är det flera som säkert undrat över min andra chihuahua, Elmer, även han bor hos mina föräldrar (men han är fortfarande min). Han blev kvar där när jag flyttade in till stan, han trivs i stor flock och ogillar storstan, till skillnad från Linus som älskar storstadslivet. 
 
Med andra ord, båda hundarna bor hos mina föräldrar och trivs VÄLDIGT bra. 
 
Min lille Elmer.

Längtar!

See you soon Capetown! 
(Bild från i vintras, utsikt från Lion's Head.)
 

Cardio i solsken, yay!

Det känns väldigt skönt att slippa den svenska äckliga vintern för denna gång. Jag är verkligen ingen vintermänniska, det är ok om jag får sitta inne under en filt men annars tycker jag att det mest är påfrestande. Mörkt när man vaknar, mörkt när man kommer hem från jobbet, bilen är kall och äcklig, måste ha tjugo lager med kläder för att inte frysa ihjäl... nä, trots att jag är ett januaribarn så kommer jag alltid att uppskatta vår och sommar. Därför känns det extra bra att det börjar bli högsommar när jag kommer ner till Sydafrika. Då byts det svettiga gymmet ut med en sandstrand att springa längs med, eller ett högt berg att ta sig upp för. Fast gym blir det ändå för styrkans skull. 
 
Table Mountain, snart ses vi igen!                                                                           
 
Både idag och igår kom jag ut på morgoncardio här i Slottskogen, så rackarns fint väder. Snacka om högsommar i September, kan inte säga annat än att Sverige har levererat denna sommaren. Bästa sommaren någonsin, både vädermässigt och innehållet. Nu taggar jag för sommar igen! Fast först har jag lite att fixa med, är hur mycket papper som helst som skall skickas iväg till nya arbetsgivaren, har läkarbesök både på måndag och onsdag för hälsokontroller m.m. Tar tag i dagen nu, blir grötfrulle och sen kommer min fina vän Malin på kaffelunch. 

Bye bye Sverige!

Det är mycket nu, mycket som skall fixas, packas, planeras, köpas. För vet ni vad? Jag skall flytta, ca 15.300 mil hemifrån. Det känns extremt vemodigt att lämna min älskade lägenhet, fast jag kommer tillbaka eftersom jag skall hyra ut den i 2:a hand till min kusin. Det känns ändå konstigt. Givetvis väldigt tungt att flytta från familj och vänner. Fram tills flytten (som bör ske i slutet av oktober) så skall jag bo hemma hos mina föräldrar, får se om vi inte har ihjäl varann innan jag flyttar? Haha! 
 
Ni kan väl gissa vart flytten går?