Mycket att se fram emot!

Jag förstår inte hur fort helgen går? Nu är denna helgen över och det känns som att det nyss var förra helgen. Men vad gör det? Jag är glad att tiden går fort för i juli kommer mitt hjärta hem! Dock bara över sin semester, sen åker han tillbaka till Sydafrika. Längtar väldigt mycket! Dessutom så saknar jag Sydafrika, vill tillbaka. 
 
 
Utsikt från Lion's Head och Rickard,
när jag hälsade på honom i januari-februari.
 
Dock kommer det att hända något fantastiskt den 1 maj (galet att det snart är maj), min kompis Camilla flyttar in mittemot mig här i Majorna! Väldigt roligt att ha någon man känner så nära, så glad! Var hemma hos henne igår och hälsade på, fick god lunch och lite sol på näsan. Efter det fick jag god middag (och min tvätt tvättad) hos mina föräldrar, en väldigt bra lördag med andra ord. 
 
  
 
 

Hello spring!

Nu har jag äntligen fått köpt mig en ny vårjacka! Tänkte jag skulle variera mig lite och köpa annat märke än sist, men det blev visst samma, fast annan färg och modell. Är så nöjd! Extra nöjd att jag ÄNTLIGEN kan köpa storlek S på kläder. Vilken häftig känsla, två storlekar mindre sen augusti. 
 
Lite då och nu så kikar jag in på blogg.se's startsida för att få bloggtips, går ju sådär nuförtiden vill jag säga eftersom det ALLTID är samma bloggar som ligger på startsidan. Hur tråkigt som helst. Jag vill ha inspirationsbloggar, typ inredning, kläder, träning.... Tips? 
 
Bondelid // MQ

Hur går det med FitnessFighten?

Ja, det har inte riktigt gått som jag har tänkt mig med FitnessFighten. Halsen blev aldrig bra innan det drog igång så har missat ca 3 dagar träning. Halsen känns nästan helt bra nu men har knappt haft någon röst och den har gjort ont på morgonen. Har inte vågat köra konditionen så har istället kört på med bara styrkan, vilket suger för jag gillar verkligen kondotionsträningen. Jag har heller inte kunnat följa kostschemat fullt ut utan har fått göra mitt bästa, det beror på att jag äter lunch med barnen på jobbet och har ingen möjlighet att lämna för att gå iväg att äta mellanmål. Kan äta en frukt som mellanmål ett och två, men inte keso eller kesella. Det går emot mina principer att äta annat än det barnen äter. Pedagogisk måltid ni vet. Får helt enkelt köra på i bästa möjliga mån och hoppas att det ger något resultat, om än inte så bra som jag vill. Hoppas att jag kan träna kondition imorgon. Det är ändå x antal dagar kvar av april månad.
 
Det känns så tråkigt att det blev såhär, dels för att jag betalat nästan 500:- för kost- och träningschemat men också för att jag verkligen bestämt mig för att gå in för det. Detta var min egna tävling, med mig själv, min utmaning för att se hur mycket jag kan pressa kroppen. Bör tilläggas att kostschemat fick jag dagen innan allt drog igång så hade ingen större koll på hur det såg ut - kanske borde ha läst på mer? 
 
Å andra sidan så har jag bevisat väldigt mycket för mig själv sen augusti 2012. Jag har slutat dricka massa alkohol, ingen skräpmat, inget snask, ingen läsk, inget småätande och jag rör på mig. Detta har även resulterat i att jag blivit mer ansvarsfull, gladare, mer positiv och jag orkar med mig själv. Inte nog med det så har jag aldrig ont i min rygg eller i mina knän längre, det hade jag till och från förut. 
 
Så vet ni vad? Eat clean - train mean, så kommer ni jävligt långt. 
 
Dessa jeans från JL (modell tight) har legat på vinden i väntan på att passa igen.
Helt plötsligt så är de för stora. Väldigt mycket för stora dessutom.

tre rara till sommaren

Åååh jag vill ha dem alla tre! Tänk solkysst hy och solblekt hår.
Från all time favorite - Twist & Tango.

Dag 3 och abstinens.

Sen jag började träna i augusti förra året så har jag inte direkt haft några problem med att äta nyttigt och avstå gottigheter. Jag har ju ätit gottigt under semestrar, kalas osv men inte känt något sug alls. Denna månaden när jag absolut inte får äta något så är jag helt GAAALET sugen, skulle kunna döda för en nybakad fet jävla kanelbulle. Abstinens! Är det för att jag vet att jag inte får? Tänk så mycket man kan styra med tankarna. Nu skall jag tänka bort kanelbullesuget (jag älskar kanelbullar, verkligen älskar!). 
 
Förkylningen då? Ja, alltså. Den är värre. Om jag är sur? Ja! Inte kunnat träna på två dagar och det är just denna månaden som det gäller. Imorgon tänker jag köra på oavsett, åtminstone styrkan. Jag kör ändå på med kosten enligt worldofshape.
 
Eller..? Hehehehe! 

Då kör jag!

Idag kickar jag igång med Fitness Fighten (worldofshape). Det jobbiga är inte att träna varje dag för min del, det är nog snarare kosten. Att äta var tredje timma och så himla mycket mat är inget jag är van vid. Åt frukost enligt kostschemat idag och är proppmätt nu. Blir definitivt en utmaning och det skall bli otroligt spännande att se om det blir några resultat på kroppen. Vill ju gå ner minst 5 kg till och tighta till mig. Heja på mig så är ni gulliga! 
 
Det bästa med träningen är att man kan köra hemma så behöver inte åka till gymmet varje dag, vilket hunden nog hurrar för. Därför skall jag åka till mina föräldrar snart och höra om de har hantlar och yogamatta. 
 
Jag vägde mig igår inför Fitness Fighten och var rädd för att jag skulle ha gått upp i vikt eftersom jag bara har kunnat träna två gånger på två veckor, men jag har inte gått upp ett gram. Det var faktiskt minus på vågen så det känns som att förbränningen är på topp just nu. Extra spännande nu! 
 
   
Köpte en fin randig tröja i fredags, så himla skön och söt! <3