halsont och låtsassol

Det är väl typiskt att jag får ont i halsen nu?! Precis när jag har börjat på nya gymmet. Fick gymabstinens idag efter jobbet, så åkte dit för att bara sola. Jag brukar inte sola solarium eftersom jag tycker det är onödigt att utsätta sig för det, men idag gjorde jag det ändå. Det var galet skönt, låg bara i 16 minuter och fick väldigt mycket färg. Bäst! Kanske blir en gång till nästa vecka, för svenska sommaren bjuder på hemskt lite sol! Längtar verkligen efter den Sydafrikanska solen, skall bli kul att åka dit igen. 
 
Imorgon får det nog bli träning, hur jag än mår, vet att det är dumt men nu när jag tränar så mycket blir jag frustrerad när jag inte kan köra på. Får bli morgoncardio och milon imorgon. 
 
5 arbetsdagar kvar sen blir det semester, längtar!
 
 
Lite instagram från de senaste dagarna.

Pink-a-dot

Igår fick jag present av ett barn på jobbet, fri träning fram till sista augusti på ett gym här i Göteborg (mamman äger ett gym som verkar riktigt lyxigt och bra). Hon berättade lite om en ny träningsform som hon tror kan funka för mig. Annars är jag väldigt sugen på att köra spinning igen, det kan jag sakna ibland. Blev väldigt glad för presenten så jag får väl träna på som sjutton där nu i tre veckor, för sen dröjer det som sagt innan jag kan träna igen. Någon av mina fina vänner som är sugen på att följa med och testa gymmet? Camilla, sugen på spinning kanske?
 
  
Grillfest igår + hemsk natt = koffeinmissbruk idag.
Sista bilden är på världens bästa ögonbrynspenna, Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz.

Öka takten!

Nu vill jag öka takten med träningen igen, köra hårt nu i tre veckor, är så trött på att låren och rumpan inte svarar. Har mailat en gammal konståkningskompis på FB för att få lite tips, hon har koll på sådant. Jag antar att jag måste börja kombinera konditionsträning med styrka igen, så som jag gjorde i början. Efter ett tag så slutade det att fungera för mig, då la jag och R om mitt träningsschema till att bara köra kondition och nu verkar det vara dags att tänka om igen. Viktigt är att inte träna kondition och styrka under samma träningspass. Jag som älskar konditionsträning nu, typiskt! Fast vad skall jag göra, jag vill nå mitt mål... eller rättare sagt, jag SKALL nå mitt mål. Skall kämpa på stenhårt nu eftersom jag av olika anledningar inte kommer kunna köra på ett tag nu under sommaren. Ni fortsätter väl att heja? 
 
 

Sophie by Sophie

890:- styck från Kyss Johanna.

Life's good!