I heart life

Åh, jag älskar denna veckan och den är inte slut än! ♥
Måndag: Skola, fick träffa min underbara basgrupp och sen IKEA med min älskade, underbara och fina mamma.
Tisdag: Tantkväll med underbara Jess och Amanda, vi åt middag, blåbärspaj (en rolig grej, råkade skriva blåbärsbajs först, he he!)
Onsdag: Var på dagis och hälsade på mina underbara ungar. Sen hade tv-myskväll, gjorde scones och te.
Torsdag: Varit på dagis igen och snart skall jag hem till min bror och hans familj på middag ♥

& upcoming
Fredag: Träffa basgruppen. Min söta plastdotter Lovisa kommer hit och skall sova över.
Lördag: Till stan och shoppa med mamma och på kvällen kräftskiva med släkten.
Söndag: Den är nog oplanerad än? Kan hända att det var nåt men jag är ju snurrfia.

Lite blandat från oss Pantertanter:

Efter helgens händelser...

Polisen har ett pratjournummer som man kan ringa när man är på väg hem, om man är själv och tills man är hemma innanför dörren.
08-504 466 66, kl. 23-3.30, fredag och lördag.
Kopiera och sprid vidare!

Efter vad som har hänt i helgen i Göteborg, Rasmus som försvann efter en firmafest (ännu ej funnen) och Elin som försvann natten till söndag, hittad mördad, så kommer iaf jag lägga in detta nummer i mobilen. Det är så fruktansvärt hemskt och det gör mig förbannad att man inte har friheten att vandra runt utan riskera att bli utsatt för brott.

Vad är det som händer egentligen?!

& varför kan de inte ha detta journummer alla dagar i veckan?!

bedroom details

Det finns en anledning till varför det är sovrummet som jag tycker bäst om i min lägenhet. Det är liksom där som jag andas ut och kan ta det lugnt till 100%, jag pluggar t.ex. aldrig där inne eller tar viktiga samtal. Sen är det den delen av lägenheten som känns mest "färdig", inredningsmässigt. Har ju lite som skall göras men det är mest småpill. Min lugna vrå :)

Dagens frulle

(fat: sagaform & mugg ikea)

Idag pallade jag inte keso till frukost, eller te, därför blev det äggsmörgås och kaffe. Är helt skakig nu :P Vissa dagar blir det för mycket med koffein, trots det så måste jag alltid ha minst en kopp (läs balja) kaffe varje dag.

Tänkte skriva vad som hände när jag drack kamomillte också. Jag är allergisk mot pollen och det kan ibland hända att jag får korsallergier, plötsligt började det klias något fruktansvärt i ansiktet, på öronen och i nacken på mig. Fick små små blåsor och nässelutslag på övre delen av kroppen men mest på de ställen som det kliades. Redigt läskigt faktiskt. Jag fattade inte vad det berodde på och försökte tänka mig fram lite olika orsaker, allt från kloret i jacuzzin till nickelallergi. Men sen så när jag skrev i bloggen om hur gott det var med kamomillte och citronhonung ihop så googlade jag på kamomill, då kom det upp en del om hur man kan reagera på det om man har vissa allergier. Där ibland de listade allergierna fanns Gråbo, vilket jag är allergisk mot. Jaha, där fick jag den förklaringen. Tack tack. Bara att låta bli kamomillte fram tills vintern nu då, suck!

Nu skall jag städa klart här hemma, sen duscha, handla mat, handla garn osv för tantkväll hemma hos mig. Jag och två tjejkompisar skall sticka och virka :)

Hett tips!

Kamomillte och citronhonung var verkligen en vinnare! Jag brukar drickar kamomillte om kvällarna då det har en lite lugnande effekt och kan främja ett snabbare och längre sömnmönster. Kamomill har även anti-inflammatoriska egenskaper samt bra för mammor som ammar om deras barn har oroliga magar, dessutom bra om man har mensvärk. Mirakelört ;)

Annat än kärlek

Läänge har jag sagt att jag skall börja måla, både i datorn och med pensel på målarduk men jag kommer aldrig till skott. Ikväll fick jag däremot ett sug, här ovan ser ni ett av resultaten, ni får tänka er den utan rebelle.se. Jag hatar att lägga ut sånthär utan stämpel, det känns lättare att sno än ett foto på något vis.

Undrar om jag fortsätter måla nu eller om detta var en sådan kreativ kväll som återkommer ca 1 gång om året?!

Höstljus?

Jag tror bestämt det är dags att inhandla lite nya ljus nu, dessa ovan har jag haft i sommar, det vita är vaniljljuset från IKEA som är ett måste! Har det ute på balkongen med, luktar såå gott, lööve it! Så mera vaniljljus kommer det att bli, sen är jag lite osäker på de andra... ett lila till åtminstone. Glasstenarna har gjort sitt nu också så något sånt behöver jag köpa också. Några tips och idéer?! Står still i mitt huvud :/

De där små...

Det märks inte bara på mig att det har blivit höst, även hundarna är otroligt slappa och ligger hellre inne och myser nu :) Fast jag klagar inte, det är något av det bästa som finns, att sitta inne med en kopp te och hundarna i knät. Små värmespridare i höstkylan ♥

Bildbomb från helgen!!

FREDAG:
Här satt vi och surrade på natten :)

LÖRDAG:
& här satt jag en kväll och grejade med bilder medan Amanda och Jessica kollade på filmen Mammoth. Den var inget för mig så jag valde att sluta kolla efter en stund :P Jag längtar tillbaka! Tack Jessica, Amanda och självklart Lovisa för en helt underbar helg ♥

På annan ort

Är i Brastad nu, bjuder på en bild från idag på finaste Lo :) Jessicas dotter. Vi har det sååå mysigt, blonda tjejgänget :)

Jag kan btw inte smsa eller ringa då Tele(s)nor har klantat sig igen, mitt abonnemang är för tillfället avstängt eller nåt då de påstår att jag inte betalt en faktura. Samma sak hände i somras med två(!!!) fakturor, fast då ringde jag och sa till. Dumt att jag inte gjorde det nu men naiv som man är så trodde jag att de skulle vara lite mer uppmärksamma på läget. Muppar!!

Nu är det dags för lite mer vila :)

Blandad kompott

Här är lite blandade bilder från förra helgen när jag och kusin var i Sunne och chilla. MYS!! Har ni vägarna förbi Säffle så besök Grön Ko säger jag bara! Älskar det stället, god mat och mysiga produkter. Köpte två grejer där, kan inte visa nu då Jess och hennes båjfränd skall få vad som finns i påsen på bilden.

Nytt till iPhonen

Häromdagen fick jag ett litet roligt paket i mitt lilla postfack, ett iPhone skal!

Så nu har jag testat detta tjusiga Apple iPhone 3G, 3GS SwitchEasy Reptile Väska från MyTrendyPhone.se och måste säga att jag är väldigt nöjd. I paketet ingick även bl.a. displayskydd vilket jag har varit i behov av och s.k videoställ. MyTrendyPhone har ett väldigt stort utbud och massa tjusiga skal och skins, jag gillar!! Helt perfekt för en prylnörd som mig :)

Skalet finns även i svart :)

Såhär i valtider

Rösta rött kommer jag aldrig i hela mitt liv göra. Jag kom däremot att tänka på en händelse från min högstadietid, det var en kille i en parallellklass som hade en röd t-shirt med Che Guevara på och jag kläcker ur mig "hellre död än röd!" varpå han blir så (ursäkta kommande svordom) jävla galet förbannad att jag faktiskt blev rädd. Det var tydligen ett väldigt känsligt ämne för honom. Jag tror inte jag har pratat med den personen sen dess, ingen förlust visserligen.

Ganska roligt däremot.


Höstfärgade Gårdsjö

Det känns som hösten har nått Värmland tidigare än vad den har här i Göteborg. Träden hade mycket mer höstfärger, här är det fortfarande mycket grönt kvar. Även om jag är en äkta vår- och sommartjej så kan jag inte låta bli att tycka det är vackert med höstfärgade träd :)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från skogarna, det har vart bra och fick fotat lite iaf. Dålig med inspo, bah! Men men. Orkar inte skriva så mycket faktiskt så slänger upp en bild. Måste skaffa nytt objektiv känner jag.
Ute i "Ronjaskogen". Synd att bilden ser så dassig ut när man ladda upp här.

I'm out of here!

Jag åker till Värmland i eftermiddag för att ladda batterierna och fota lite, är tillbaka på söndag igen :) Ha en überskön helg!

ett avslutat kapitel

Det tog ett bra tag men nu äntligen så kom det efterlängtade brevet! Nu längtar jag efter att få ha bara mitt namn vid porten, på postfacket och vid dörren, det kunde hyresvärdarna fixa redan nu tydligen istället för om 3 månader. Känns huuur bra som helst! :) Nu är det jag, Linus och Elmer ♥

Ny mössa

I år är jag förberedd för en kall vinter! Nu saknar bara riktig vinterjacka, vad skall man ha? Den jag vill ha kostar 2700:- och det känns inte riktigt som min studentbudget hurrar för det :P Varför skall jag vara besatt av märkesgrejer? Känns ju jävligt opraktiskt just nu.

Mössan är by the way från SVEA, ett favvomärke och har vart sen jag var 15 bast. Lövli!

Hänga kläder? Nä nä!

Jag hatar en ovana jag har fått och det är ovanan att hänga kläder på dörrar. Sen kan de hänga där i flera veckor, hur svårt skall det vara att hänga in i garderoben eller vika och lägga ner i en byrålåda?! Tydligen väldigt svårt. Blir så irriterad på mig själv. Vad kan man göra åt det? Finns det något botemedel mot denna lathet? BERÄTTA!

Blommor

Jag gillar blommigt. Tydligen. Har inte tänkt på det men så hittade jag denna bilden på mobilen när jag rensade lite i bildmappen, lustigt ändå. Så när jag hittade den kollade jag runt i lägenheten, blommig lampa, blommiga kuddar i soffan, blommig duk på soffbordet, blommiga krukor... herrejösses, att jag inte märkt det innan?!

& sen jag flyttade så har jag börjat intressera mig mer för blommor, som ni kanske märkt med tanke på orkidébombning här på bloggen. Har jag blivit vuxen, gammal, tant... eller? Döper genast om mig till Tant Greta eller nåt.

Jobbhelg.

Fick fina rosor häromdagen :)

Såklart så är det fint väder nu när jag skall jobba helg! Förbaskat också. Är faktiskt bitter, är inte alls sugen på att jobba denna helgen för jag är helt slut i huvudet efter veckan som varit. Blir snurrig av all info vi blivit proppade med i skolan. Hoppas det går bra ändå på jobbet, börjar 10 idag så är lite utvilad, imorgon börjar jag kl 7, CRAP! Hur skall jag orka upp till det liksom?

Nåväl, blir bara en snabb update nu, måste ut med hundarna och mata dem innan jag skall åka till jobbet. Blev föresten inget fotande igår för mitt i all stress så glömde jag kameran hemma :( Typiskt mig. Världens mest disträa person måste nog vara jag, eller? Men fick tacos, skumpa och öl hemma hos my lovely Jess, där var även Amanda och såklart Jessicas dotter Lovisa (min plastdotter ni vet ;)).

Ha en bra lördag gott folk :)

Stå framför kameran?

Har massa saker i huvudet nu som snurrar, skola och foto. Är såå sugen på att fota porträtt igen, var verkligen för längesen och jag är inte duktig på det, alls. Så vet ni? Jag har börjat efterlysa folk som vill stå framför kameran så jag får öva. Imorgon skall jag fota första :) KUL! Som ni ser är ju grabbarna hemma inte speciellt roliga att fota, haha! Antingen gömmer de sig eller ser ut som Linus här ovan :P

Nu håller vi tummarna för vädret så det är soligt imorgon :)

Gaffelkakor

Jag tänkte egentligen baka igår men efter att lagat middag och ätit så orkade jag inte, fick ett litet ryck förut när jag kom hem från skolan. Hur lätt som helst att göra gaffelkakor! Gjorde ena halvan helt naturella och andra med kanel, hällde även i lite vaniljsocker. GOTT!