En liten update

Behöver jag ens säga att jag fortfarande är riktigt pissed på tele2?! Dålig service och inget internet. Jag kommer att knåpa ihop ett mail till dem och skicka, skall f*n ha kompensation för det här, har snart gått 1 mån sen internet skulle kommit igång. 
Flera ggr har dem ringt och bett om uppgifter som dem fått flera ggr innan. Fruktansvärt dåligt! Tänk om jag hade arbetat hemifrån och varit beroende av att ha internet?? Är ju lagom beroende av att kolla min mail liksom. FY! Synd att tele2 var det billigaste alternativet som uppfyllde mina/våra krav, annars hade jag bytt till telia. 

För att prata om lite annat så längtar jag efter att få komma igång med bloggen igen, har ju hänt så mycket sen vi flyttade. Vi stormtrivs än så länge, väntar bara på hantverkare som skall komma och ställa väggarna tillrätta efter förra hyresgästen som förstört med att lämna kvar skruvar och hål efter hyllor. Sen skall vi få upp bokhyllor och tavlor, kommer bli kanonfint.

På måndag börjar jag att jobba, känns både bra och lite tråkigt. Har haft en underbar vecka i solen, varit vid havet varje dag och så har jag dessutom haft Alva på besök. Lite brun har jag blivit med, tack vare hawaiian tropic ;) Dock har ryggen inte fått så mycket färg, haha.. snyggt!


Nu hoppas jag verkligen att tele2 får igång vårt nät. Hoppas alla läsare har orkat stanna kvar :P
Kram på er!

Lalala


...bara så att ni vet.

Är föresten och snyltar internet hos mina föräldrar nu, vårat har inte kommit igång ÄN! Men dem jobbar på det tydligen, mycket långsamt.

Sorry

..men internet har inte kommit igång igen. Förbaskade tele2!!!

snart, snart, snaaart

Snart får vi internet, den 10 juni blev vi lovade av tele2, jag längtar! Man är ju handikappad utan internet.
Det blir mer updates då och kanske lite bilder.

Nu skall jag på studentfest hos min gamla granne Sarah.

Puss

Flyttad men långt ifrån klar

Vi lever i ett kaos just nu och jag har inget internet. Förstår ni vilken abstinens jag har? Är hos mina föräldrar nu så jag kan kolla mail och annat nödvändigt. Jag förstår helt enkelt inte hur man beställer nät, får kolla upp sen. Kan ju inte ha det såhär?!

Annars så har det gått bra, lever i ett litet kaos just nu men det börjar sakta men säkert ta form i nya hemmet. Hundarna skall få komma och hälsa på en stund sen, vill inte ha dem bland alla kartongen och skit. I helgen flyttar dem kanske hem, hurra!

Nu skall jag fixa hemförsäkring, internet och elbolag.

Hörs förhoppningsvis snart igen ;)