äntligen lördag!


Äntligen så är det helg och jag har fått sova ut. Dessutom har jag morgonen för mig själv, då sambon är på SW-kurs, ganska skönt faktiskt. Frukosten består av kaffe, rostat bröd med ost och mormors hemmagjorda marmelad, mums!

Mina föräldrar kommer och hämtar mig och smånosarna vid 11-tiden, skall ut med båten. Lägga sig på en tom ö, hundarna kan springa löst, badar, solar, andas och bara slappar, finns det något bättre när det är såhär underbart väder?! Glad att jag inte är instängd i en bunker på sw-kurs iaf ;)

Undrar om någon läser min blogg längre? Känns som det ekar väldigt tomt här, lite tråkigt. Men men, skriver ju mest för min egen del men lite respons är ju aldrig fel.

Ja ja, hoppas ni alla får en skön dag och en underbar helg!

Kommentarer
Carin

Åh va mysigt det hörs! Vi är hemma igen från en mysig båtsemester och lite färg har man hunnit skaffa ;P. Idag ska vi på 25 års fest.



Men jag hoppades att vi kunde ses snart = D



Kramisar


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Karolin

Jag är här hun, bara vart dålig med kommentarer och internetuppkopplig. Men nu med min ny dator ter sig livet allt bra enklare. Jag vill också åka båt, du tror inte dina päron kan hämta mig med?


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
EmmaW

JAg läser självfallet din blogg! Favvo-bloggen jue!


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Jenny

Jag läser även om jag inte kommenterar allt :)


Blogg: http://tjohalias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback