the village

Precis sett The Village och vågar inte lägga mig, trots att slutet var en väldig besvikelse. Kanske bra för en fjantig och mesig person som jag? Hatar skräckisar, rysare.. ja, you name it. Här föredras en rolig svensk film eller en förutsägbar amerikansk romantisk komedi före sådant som ger mig mardrömmar. En himla tur att hundarnas sista promenad är avklarad, vill gärna inte gå ut nu, hua!

Annars har vi spenderat lite av dagen med shopping, till mig blev de två tröjor från bondelid och en t-shirt till Dennis, samt present till en blivande 25-åring. Världens bästa 25-åring dessutom!

Nu tror jag minsann att the Sambo har spelat färdigt på xboxet vilket betyder att jag slipper gå in i det mörka sovrummet ensam, hua! För några body guard-hundar har jag då inte!

Ja, tänk om man hade tyckt om rysare? Hade jag väl vart såhär confident när jag gick och la mig.
(Lägg även märke till hur jag har matchat Odd Molly-linnet med ögonskuggar, eller blir det tvärtom?
)

Kommentarer
Karolin

Skräckisar ska det va! Ogillar romantiska komedier och de flesta svenska filmerna. Inte för att jag är särskilt tuff, är mörkrädd som få, men på något vis gillar jag den känslan :)


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Mikka

Du är lite tuffare än mig Karolin, hihi. Jag kan knappt gå ut när det är mörkt ute ju tack vare skräckfilmer jag blir tvingad att se. Dock var ju inte The Village så hemsk när man väl fick reda på vad det var för något, förstörde det mesta. Inte mig emot iofs :P


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Carin


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Carin

Jag tycker inte heller om skräckisar inte för att jag blir jätte rädd utan för att jag blir förbannad på alla korkade människor som ber om att bli dödade (-oj va läskigt det är någon på utsidan huset, jag går och ställer mig i duschen); )

Åh du är väl för söt du, jag blir så glad! Nu blev jag super nyfiken på vad ni har hittat på = D. Men antar att jag får veta först den 12 sep.



Många kramisar från Carin


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Mikka

Varför just 12 september? :P


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Carin

För jag ska ha min fest då ; ) Skulle haft den den 5 sep men det krockar med en annan 25 års fest = P


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback