#tweetupgbg

Jag fastnade på bild!

Häromveckan drog min kombo med mig på en s.k tweetup här i Göteborg. Det innebär i princip att man möter upp massa annat folk som twittrar, sedan dricker man öl och twittrar ihop. Eller nä, man pratar faktiskt också. Träffar nytt folk och knyter lite kontakter. Det är faktiskt väldans trevligt. Det skönaste är att man kan ha mobilen uppe hur mycket som helst och ingen kan klaga. Armarna mitt emot mig på bilden är f.ö min kombo Josephine, så nu är ni bekanta med hennes armar åtminstone. Om det är någon av mina fanZ som är nyfikna så heter jag fleur_rebelle på twitter [länk]. Någon av er som twittrar (som jag inte redan följer)? Hade vart kul att höra vad twitter är för er, så shoot, berätta!

Annars har det vart mest plugg som alltid och socialiserat med folk, har inte haft mycket datortid och därav tystnaden i bloggen. Har inte haft någon direkt inspiration. Fast sen är det faktiskt dåligt med feedback så kanske är dags att lägga ner bloggen? Inte för att det är det viktigaste med att blogga men jag tyckte om när ni var lite aktiva (slår er lite på fingrarna).

Men hörrni, jag skall försöka bättra mig ändå, för jag tror inte att jag innerst inne vill lägga ner att blogga. Har ändå bloggat sen 2005 (under olika bloggar) så det är mer eller mindre en del av livet. Bara att det inte är prio 1 varje dag. Hänger ni kvar ändå? Fjäsk, fjäsk!

Kommentarer
Ronny

klart vi gör vi vill se dina fina vovvar fler gånger


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Nina

Jag hänger kvar, jag gillar din blogg!! :)


Blogg: http://ninah.blogg.se/
Nina

Jag hänger kvar, jag gillar din blogg!! :)


Blogg: http://ninah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback