Stå framför kameran?

Har massa saker i huvudet nu som snurrar, skola och foto. Är såå sugen på att fota porträtt igen, var verkligen för längesen och jag är inte duktig på det, alls. Så vet ni? Jag har börjat efterlysa folk som vill stå framför kameran så jag får öva. Imorgon skall jag fota första :) KUL! Som ni ser är ju grabbarna hemma inte speciellt roliga att fota, haha! Antingen gömmer de sig eller ser ut som Linus här ovan :P

Nu håller vi tummarna för vädret så det är soligt imorgon :)

Kommentarer
Ronny

det skall bli kul

lycka till Mikka


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Daniela

Jag står gärna framför kameran, har knappt några kort på mig själv alls så det skulle vara kul. Och ser ju nu att även du bor i Göteborg (och med chi's) Kanske kan ta en foto tur nån dag?


Blogg: http://neliz.se
Daniela

Ja men eller hur, skulle vara jätte roligt. Min senaste fotokompis har precis sålt alla sina saker så honom kan jag inte fota med längre. Så det skulle helt klart vara skoj!Nä tyvärr saknades det smör, och orkade inte köpa det. Dock kom min mamma förbi mig här förut med ett paket "pekanpoesi" (havrekakor) så jag klarar mig tills jag köper smör,Får man fråga vart i Göteborg du bor? Själv bor jag i Utby om du vet vart det ligger?


Blogg: http://neliz.se
Karolin

Om jag bodde i Göteborg hade jag helt klart ställt upp!


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Daniela

Ja men jag vet precis vart Ytterby ligger, exet bor nämligen i Kungälv. haha jasså? När jag säger att jag bor i Utby så kommer människor med "jahaaa det är där ut i mot Kungälv hållet va?" haha Det har man hört nästan varje gång.Men en fototur nån dag kan vi ju boka in? Du vet inte redan nu vilken dag du kan kanske? Nån idé på ställen? Botaniska? Slottskogen kanske?

Ser allt fram i mot detta nu, var längesedan jag var ute och fotade med någon :)


Blogg: http://neliz.se
Emma

Wilmer ställer gärna upp när han orkar hålla upp huvudet lite bättre :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback