I min lilla bubbla!

Flyttpacka? Tss! 
 
Hej från min lilla flyttbubbla! 
Det börjar närma sig flytt nu, inte ens två veckor kvar och det är en del att packa, fick ihop fyra lådor idag och har kört iväg en del till mina föräldrar. Skönt att kunna lämpa av lite saker, underlättar flyttstädning om lägenheten är tom. Nu börjar det kännas ännu mer på riktigt att jag skall flytta, vemodigt men väldigt spännande. Det kommer att bli kanon! 
 
På tisdag åker jag, Molly och Jessica till Brastad (nära Lysekil) för att ha lite myspys i Jessicas sommarstuga. Det ser jag fram emot, skall bli väldigt skönt att komma bort för ett par dagar, ladda om för att ta nya tag. Känns som att allt kretsar runt flytten nu och jag ber om ursäkt ifall det blir mycket skriveri om det. 
 
Är ledsen för att det bara blir instagrambilder på bloggen, har inte installerat fotoprogram osv än på nya datorn. Det kommer så småningom när allt har lugnat sig. 

Kommentarer
Flickan på scen, Inez

Nej, va söt! Bilden passar för övrigt väldigt bra ihop med designen på själva bloggen, tycker jag! :)


Blogg: http://flickanpascen.blogg.se
DIANA ÖSTERBERG

Hej! :)
Eftersom jag inte hittade någon "kontakta mig" knapp på din blogg, får jag skriva en kommentar istället och hoppas på att du svarar.

Jag tycker du fotar väldigt fina bilder, och undrar om jag skulle kunna få använda de på en hemsida som heter stallet.se? Eftersom jag inte själv har tillgång att fotografera hästar, hundar m.m.

Kram Diana

Svar: Hej!Jag ser helst inte att man använder mina bilder på andra ställen, eloge till dig som frågar först dock :)
Mickan Karlsson


Blogg: http://dianaosterberg.blogg.se
Malin

Härlig bild :)


Blogg: http://photoandretouch.blogg.se/
Johanna

Vilken gullig bild! :)


Blogg: http://www.myownhome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback