första dagen i skolan

Japp, idag är det första dagen i skolan för mig. Skulle vart där i tisdags, men det blev ju som sagt veterinärsbesök istället med Linus och igår var vi lediga. Skön start eller? I think so. Men, faktiskt, så skall det bli rätt kul att komma tillbaka till skolan, fick reda på igår att jag kom i samma klass som två sköningar jag gick med förra året. KUL! Fast kommer sakna min Milla :( Hon skall ju plugga till lärare för de lite äldre barnen, själv skall man ju ha hand om 1-3 åringarna. Vi får helt enkelt umgås utanför skolan mer.

Har en vodoodoll som skall ge tur i kärlek, och det har jag just nu känner jag. Lustigt nog så fann jag kärleken ett par månader efter att jag fick den av Maria och hennes familj. Hade kanske behövt en för att bli med ambitiös i skolan?

Jag och Venus :P



Kommentarer
Lisa

Å hoppas du får ett till trevlig skolår :) Stackars lille hunden din. hoppas han blir bra snart. Man blir ju alltid så orolig om de ska in på sjukhuset. Skönt att han va så duktig :)


Blogg: http://pinkfriday.blogg.se/
Milla

Gullig du är, Jag saknar dig med!

Vi får hitta dagen snart som vi kan ses på..men antar att det får bli efter vfu:n? :/

Venus kan sin grej, o hitta kärlek! :D


Blogg: http://millanc.blogg.se/
Mikka

Lisa: Tack så mycket! :)



Milla: Aww sötnos! När har ni er VFU och hur länge? Vi har tre dagar!! Sjukt onödigt enligt mig. Förstår inte varför så kort? Får ju tänka på de stackars barnen som kommer att bli förvirrade när någon stormar in och en ut lika fort.


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards

Sv: ja verkligen att få jobba 50 % vore rena drömmer, helt perfekt:D


Blogg: http://alisagonzalez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback