sitter i soffan och myser med en kopp te

Jag och sambo var nyss borta i affären och handlade till middagen, blir gott och smarrigt. Vad får ni se senare :) Men i alla fall så sprang jag på detta téet ↑ (hur sjutton stavar man till det?!) som jag läste om hos Alisa, vet inte riktigt än vad jag tycker faktiskt. Det är helt olikt de smaker som jag brukar dricka, gillar mest chaite och olika exotiska sorter. Jag tror nog att jag kan vänja mig, det är ju inte ett dugg äckligt, men inte så smakrikt och spicey som jag brukar ha. Skall testa att ha lite honung i nästa gång jag dricker det.


Kom just på att jag glömde köpa flytande smör och morötter, skit! Får helt enkelt gå tillbaka, tur att man bor 2 minuters promenad ifrån affären, men det är ändå sjukt irriterande!


Och så måste jag ju berätta att efter 6 månaders tjat och gnäll över vår gamla TV-bänk så har jag äntligen fått köpa en ny! Förstår ni att det är total lycka nu? Fick köpt den snabbt som attan igår när jag och kusin var på IKEA. Tycker jag hade tur som fastnade för en utav de billigaste dessutom, 449:-! Så jag unnade mig själv med att köpa lite blockljus och annat bara för det :) Det finns alltid en ursäkt till shopping.


Kommentarer
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Ååh eheh jag älskar téet den är verkligen JUL för mig:) jag är tvärtom där, jag gillar inte så spicy, mer enklet, ljuva smaker!:) Himmlagott eller Lust & Fägring från KOBBS är stora favoriter, även Kvällsro från FRIGGS:)


Blogg: http://alisagonzalez.se
Anna

Jag sitter också här och dricker te och äter pepparkakor! Med lite tända ljus... MYS!


Blogg: http://annabaltzer.blogg.se/
Karolin

Bankat in den som tusan, eller stansa som det egentligen heter.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

hehe vad roligt!:) Aaah typiskt! Hoppas det smakade:)


Blogg: http://alisagonzalez.se
LONDON

åh. det är typ det vanligaste teet här i london. i alla fall märket. dock dricker alla earl grey. så äääckligt haha


Blogg: http://bbittersweet.blogg.se/
Katja

supersöt themugg! me like =)


Blogg: http://katjaandersson.blogg.se/
Linda

söt kopp :)


Blogg: http://lnsmycken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback