Resultatet från gårdagens shopping

Titta så tjusigt det blev på vår lilla vägg! Har en liten, liten vägg vid soffan som vart helt tom sen vi flyttade in, har funderat länge på vad man skall göra med den. Vart inne på att tapetsera men när Mairo-gardinerna kom upp så kändes det too much mad tapeter. Textiltavla kanske, men samma där, blir för mkt mönster tack vare gardinerna. MEN, så kom jag på att jag har ju mina bilder som jag framkallade hos crimson i somras, som ännu inte fått ramar. De skulle ju passa perfa där! Efter att jag lyckats övertala sambon om att vi måste ha bilder på "barnen" framme så for jag och C illa kvickt till IKEA. Dennis ville ju inte följa med :[ han drar jag med mig efter nyår nu för att hitta DVD- och TV-spels-hyllor.

Idag har jag förutom detta, med pappas hjälp (Tack! ♥), så har jag och C pysslat med morgondagens mat och dessert. Handlade allt som vi skall ha och förberedde desserten och köttet som skall ätas kallt. Fick faktiskt pluggat lite idag med, nu skall ju hemtentan snart in, hua!

Längtar tills imorgon, kommer bli nice!!
Vad skall ni andra göra?

Kommentarer
Anneli + vavvorna

Det blev väldigt fint.


Blogg: http://chitassar.blogg.se/
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010

Såååå fint!:D


Blogg: http://alisagonzalez.se
Karolin

Vad fint det blev! Jag ska också ta och framkalla lite bilder, det är på tiden :) Förresten, när du fått ett nytt schema kan du väl kolla om du har tid över för ett besök ;). Jag tänkte passa på att göra saker jag inte hade tid för när jag hade ett jobb :)


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Ulrika

De bilderna är så fina på båda pojkarna även om jag är extra förtjust i bilden på Elmer. Har också en sådan tavllist som jag hade i sovrummet i gamla huset. Har inte fått upp den ännu, men den ska sitta ovanför sängen även i detta hem!


Blogg: http://safirasmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback