busy girl

Hej hopp där ute och trevlig andra advent!

Här har det vart fullt ös i några dagar, skola, julpyssel, två sing star-kvällar och lite annat. Bloggen har jag inte haft tid med alltså.

I fredags efter skolan gick jag och tjejerna i min basgrupp till Panduro för att inhandla lite material till kvällens julpyssel. Jag lyckades komma undan billigt för en gångs skull! Var hur mycket folk som helst inne på Panduro, får lite lätt panik när det är så, därför orkade jag inte kolla efter så mycket. Fick köpt apelsiner och nejlikor också, det luktar ju så gott med nejlikobeklädda apelsiner.
Mitt julpyssel blev ganska simpelt, köpte en hel hög med tändsticksaskar och klädde om. Det var faktiskt jättekul och fint blev det, om jag får säga det själv :P Sparar en liten och en stor till mig och Dennis. Har gett bort två till mina föräldrar, skall väl ge bort några andra också. Mormor blir säkert glad om hon får också.

Pysselkvällen var hur trevlig som helst, vi drack glögg, vin och grogg så det slutade med sing star. C's sambo och min sambo anslöt sig till sällskapet lite senare på kvällen. Lyckat med andra ord!

Lördagen tillbringade vi först hos Dennis pappa på Tjörn, blev bjudna på restaurang, thaimat...yummie! Sen åkte vi tillbaka och fikade pepparkaksmuffins som jag hade tagit med. Spelade spel med hans lillebror på snart 5 år. Jag vann några gånger iaf :P Tjörnbron skulle stängas av vid 19-tiden för något underhåll så vi åkte vid 17-tiden.

När vi kom hem var det bara att göra sig ordning för att dra vidare till en gemensam vän. Där blev det sing star igen. Kom hem vid halv två inatt, är sjukt glad att jag inte drack alkohol igår så vi kunde låna bil av mina föräldrar. Är lite meck att ta sig från honom hem till oss så sent på natten.

Snart kommer mina föräldrar med hundarna som fick vara hos dem. Saknar mina små terrorister! :)

Kommentarer
t a k a i ♥

ååh vad sötaa <3


Blogg: http://takai.blogg.se/
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Tack detsamma!:)

Åh så fina de var!:D Idag julpyntade jag med hehe


Blogg: http://alisagonzalez.se
Charlotte

Vi hade verkligen super mysigt :)

t a k a i ♥

svar:

hihi, jaa :3

hittade den i lådan <3


Blogg: http://takai.blogg.se/
: : T S U K I I ♥ : :

sv: hihi tack! De kostade 'bara' 9 kr på lagerhause! :P


Blogg: http://tsukii.blogg.se/
maria

Sååå fina! Gud du är så duktig!! :)


Blogg: http://marialindmark.blogg.se/
Indra

Så supersöta dom blev! :-) Jag kanske skulle norpa din idé. =)) Jag har ju tändare hemma, men tänder hellre ljus med tändstickor, för jag tycker det luktar så gott. :-P


Blogg: http://cherlindrea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback