Vårvarmt på stan


Idag fick det bli en tur på stan i gott sällskap, lite shopping blev det med och kaffe i solen på Magasinsgatan här i Göteborg. Jag fick köpt mig stearingljus, Lagerhaus hade erbjudande på alla ljus så passade på, fick 10 st för ca 40:-, går att leva med! På Grandpa köpte jag två stycken av dessa underbaringar, I'm in love! Måste köpa fler. Så nu är det slut på shopping för denna månad, måste verkligen lära mig att hålla i pengarna. Så fort pengarna trillar in runt den tjugofemte så får jag något konstigt begär av att göra slut på dem direkt.

Har äntligen besökt frisören också, var där i fredags, färgade och kapade ca 10 cm. Otroligt skönt för det var väldigt slitet, men det positiva är att jag knappt har något kvar av det helblekta, nu är det friskt och starkt hår igen! Då kan jag överleva med att det är lite kortare än vad det var innan, det växer på fint nu ändå så. Min bästaste frisör blandade lite olika blonda slingor, blev fint om än lite ovant.
Nu skall jag krypa ner i sängen och försöka sova. Känns som att jag håller på att dra på mig en förkylning - igen! Kan verkligen inte missa mer på praktiken nu, min sista praktik så vill få ut så mycket jag bara kan. Trivs ju så jäkla gott denna termin och alla barn är så himla underbara. Längtar tills jag börjar jobba på riktigt, dags att söka jobb! :)

Hörs snart igen!

Kommentarer
Inez

Sv: Aha, va synd.. :( Men det var fint med håret! :D



/Kram, Den lilla blå


Blogg: http://denlillabla.blogg.se/
Anonym

så nu är det fin i håret igen :)

Anonym

Vad härligt!


Blogg: http://karinolofsson.se
Lisa Rydqvist.

Mikkaaa, vart sjutton har du hittat den fina halsduken? :) Tjusigt vårfin!


Blogg: http://lisa-rydqvist.blogspot.com
Fanny

sv: ja men det är lugnt, tack så mycket! skulle inte du kunna ta en bild på när du har svalorna på dig, skulle så gärna vilja se storleken, dom låter väldigt stora! vore jätte snällt :)


Blogg: http://fimas.blogg.se/
Henrik Stigell

Härligt att du trivs bra med det du gör, det är få förunnat!


Blogg: http://www.henrik-stigell.net
junitjej

Vilka underbara inlägg du gör!


Blogg: http://junitjejen.se
Matilda

Dom där glasen har vi ju på Lagerhaus också! Fast billigare ;) Du märkte kanske inte av det?

En hemlis är också att vi har glasveckor v.11. Kika gärna förbi då!

Kram /Lagerhaus-tjej

Mikaela

Matilda: De glasen finns överallt! Känner dock att jag hellre supportar en liten butik som Grandpa framför en stor kedja som jag sällan annars handlar nåt i :)


Blogg: http://ipink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback