Lite pics från Kättilsröds 4H-gård


När jag hade Lovisa sist så packade vi in oss i bilen, jag, mamma, Lovisa och lilla Wilmer. Vi styrde bilen mot en liten 4H-gård som ligger utanför Göteborg, klappade på lite djur och sådär. Lovisa hade varit där innan men älskade det, bäst var kaninerna! Jag gillade grisarna bäst, svarta grisar, så brutalt söta! När jag var liten var min största dröm att få växa upp på en gård, nu har jag ändrat mig, satan va äckligt det luktar i stall! Nöjer mig nog med att ha mina små hundar, de luktar inte äckligt och är inte så stora som en häst. Hästar är lite läskiga, oberäkneliga, huvva! Tur Lovisa gilla kaninerna bäst, slapp jag gosa med hästar och låtsas gilla dom.

Sedan fick Lovisa låna min kamera, kan ni tänka er att jag lånade ut min kamera till en 4-åring? När jag förde över bilderna på datorn så hade hon mest fotat hästbajs som låg på vägen. Trevligt! Typ 50 bilder på hästbajs. Hur många kan skryta över att dom har så många bilder på skit i datorn? Tur att ungen är söt ;)

Nu skall jag ta tag i min lediga dag, älskar lediga dagar. Trött på skolan.

Kommentarer
Anonym

Så fina bilder, fint i svartvitt!


Blogg: http://karinolofsson.se
Petra

Trodde inte någon var kvar och följde min blogg! Blev överraskad över att få en kommentar! :PLät som intressanta bilder! ;) Ungar är för roliga!


Blogg: http://petras.blogg.se/
Ronny

mycket fina bilder som väcker minnen till liv Mikka!


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Karolin

Göteborgshumor säger du. Måste vara därför vi kommer så bra överens.Jag är för övrigt fortfarande en hästtjej, älskar dessa vackra oberäkneliga djur!


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback