Längtan!


Det hade inte vart fel att vara i Paris just nu, höst i Paris liksom, hur fantastiskt låter inte det?! Sitta ute på något café, dricka varmt kaffe. Dricka vin och äta gott. Bara vara och strosa runt på gatorna, kika i affärer och njuta av staden. Jag är övertygad om att Paris gör sig mer rättvist nu än vad det gjorde i somras, nog för att jag älskade det då med men höst känns mer Paris, eller vår. Hmm... vill åka nu! Nästa höst, då skall jag dit! Vem följer med?!

Förutom att längta efter Paris så längtar jag efter mina hundar just nu, mina föräldrar har dom eftersom jag är jätteförkyld, skönt att slippa gå ut med dom. Har suttit i soffan och huttrat i två dagar, missade ett obligatoriskt moment i skolan idag men jag vägrar gå dit och snora. Hostar som fasen också, är helt kallsvettig dessutom. Så, för min skull och för kurskompisarnas skull stannar jag hemma. 

Nå ja... hur mår ni andra? Har ni klarat er från förkylningar?

Kommentarer
Ronny

Krya på dig Mikka

och se till att dricka mycket varmt så att du får träffa dina hundar snart


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Karolin

Jag orkar inte vänta till hösten, våren?


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Elin

Haha! Jag tror minsann att du är stans nya trendsättare, glittriga hello kitty-mössor kommer bli hett på Göteborgs gator i år. För att inte tala om på Paris gator nästa höst! Krya på dig!


Blogg: http://elindurge.blogg.se/
Caroline

Jag känner mig också risig o drömmer mig bort till nå charmigt ställe...antagligen precis som resten av Sveriges befolkning just nu ;)


Blogg: http://carromeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback